ممنونم از راهنماییت دوست عزیز. در مورد استارت من یک بار باز کردم وبستم که متوجه شدم استارت سفت شده وبه زور میچرخه کمی پیچهای استارت که بسته بودم را شل کردم خوب شد .البته شما از سالم بودن اتوماتیک استارت هم باید مطمئن شوید
Printable View
ممنونم از راهنماییت دوست عزیز. در مورد استارت من یک بار باز کردم وبستم که متوجه شدم استارت سفت شده وبه زور میچرخه کمی پیچهای استارت که بسته بودم را شل کردم خوب شد .البته شما از سالم بودن اتوماتیک استارت هم باید مطمئن شوید
خواهش میکنم وظیفه بود
والا اصلا از استارت صدا در نماید نه پمپ کار میکنه که دنده رو درگیر کنه و نه خود استارت کار میکنم وقتی هم که برق رو دادم به فیش خود موتور استارت کار نکرد.باید در جا بچرخه که !!!
ولی یهو خوب میشد یهو میریخت به هم
بدون اینکه دست به چیزی زده باشم
فردا میریزمش پایین کامل سرویسش میکنم
رو دری کرم سمت راننده سراغ ندارین؟
میشه یه عکس از کاربراتتون بزارین از بالا تا من اون میله ساسات رو درست کنم؟
ممنون
کی باور میکنه من ساعت 12 شب استارت نوا رو پیاده کردم؟:n20:
خدایا این عشق رو از ما نگیر:n13:
دوستان نظری ندارین چرا اینقد موتور نوا بد دسته؟جدا از این استارت چند وقت پیش هی آفتامات دینامم میسوخت به دلیل اتصالی یعنی باز کردن دینام نوا جزو فلاکت های روزگاره.یه پیشنهاد بهتون میکنم.یا دینام بنزی ببندین یا آفتامات فیاتی.من از بس آفتاماتم سوخت و اونم آفتامات اصلی آخر یه پوسته آفتامات گزاشتم تو دینام و سیم کشی کردم جلو بوستر ترمز یه آفتامات فیاتی گزاشتم قیمت 6 تومن عوض کردنشم سه سوت
از اونجایی که این ماشینای گیربکس اتومات سه تا ستون دارن(باتری،دینام،استارت)هر چی از این لوازم رو بیدردسر داشته باشین خوبه.ای استارت و پیچ استارت یدک گرفته تا آفتامات دینام.من اگه بتونم باتری یدک هم برمیدارم.اگه روشن نشه هیچ کاریش نمیشه کرد.هیچی
در مورد مشكل روشن نشدن چراغ روغن، من هم چند وقت قبل همين مورد رو داشتم و پيگير شدم تا تونستم مسئله رو حل كنم و با توضيحات كامل اينجا نوشته شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مايل بوديد در مورد مغزي سوئيچ هم مطلب گذاشتم
در مورد جاي زاپاس اين مشكل طراحي هست كه متاسفانه از موارد منفي توي خودروهاي آمريكايي دهه 60 و 70 به حساب مياد. بيوك و نوا هم جاي زاپاس مشابه نمونه تصوير خودروي قرمز صفحه قبل هست و پايه جك به عنوان نگهدارنده زاپاس با پيچ خروسكي عمل ميكنه و به يك پايه كه كف صندوق متصل شده، وصل ميشه.
براي استارت بهترين كار باز كردن و سرويس اون هست و كار چندان سختي نيست كه گويا شما هم وارد هستيد. البته من جاي شما باشم حتما يك استارت يدكي توي صندوق ميگذارم چون خودروهاي اتوماتيك هميشه بايد يه استارت زاپاس براي مواقع ضروري داشته باشن. ماشن من با اينكه گيربكس دستي داره بازم يه استارت يدكي تو صندوق دارم و در فكر يه دينام اضافه هم هستم.
ذينام اگر مدام خراب ميشه بايد علت رو جويا بشيد و سوختن بيش از حد آفتمات ممكنه به دليل يك اتصالي كوچك توي مدار برق ماشين باشه و يا موردي در باطري ماشين.
در مورد لينكهاي كاربراتور و محل اتصال و فرم شكل اونها و وضعيت قرار گيري نسبت به ساسات، همين الان چندتا عكس گرفتم كه اميدوارم گويا باشه و بتونه به شما كمك بكنه. اگر نياز بود بازهم عكس ميگذارم. فكر كنم دست دوم اين لينكها رو بتونين در اوراقي پيدا كنيد.
اين تصوير فيش برق و منفي مورد استفاده توي فشنگي روغن موتور
اينها هم تصاويري از لينكهاي اهرم كارب و ساسات
آقا ممنون واقعا شرمندم کردین
در مورد استارت که خیلی چیز ساده ای هست تازه فهمیدم
در مورد آفتامات هم هم قطعات خیلی بی کیفیت شدن هم من یه اتصالی پشت صفحه کیلومتر داشتم که حل شد.بازم آفتامات بیرون نعمته.راحت باز و بسته میشه
اینم عکسش:
البته تو این عکس از بالا اول شیر برقیه بنزینه که وقتی گاز الپیجی وصل میشه بنزین رو قطع کنه
دومی همون آلمینیومیه آفتاماته معروف به فیاتی
و سومی هم که رله پراغ هاست که سو بالا سو پایین و .... رو فرمان میده
این هم که ته دینامه که یه آفتامات خراب رو یه سره کردم و سیم کشیدم به این آفتامات
من این میله رو ندارم
من همش فکر میکردم این میله باید بره تو سوراخ دوم سر ساسات برقیه
واقعا ممنونم خیلی زحمت کشیدین
والا منم دیشب استارت رو باز کردم و خوابیدم
ظهر بعد از کلاس سریع پریدم تو ماشین استارت رو اوراق کردم ولی از اونجایی که تجربه کار با استارت رو نداشتم مجبور شدم کل اتوماتیک و آمریچر رو لخت کنم و چند دفعه ببندم
یه قطعی بود هی میخور هی نمیخورد
عجیب بود.منم بستمش و بردم پیش یه باتریساز 80 ساله طرف گفت آرمیچر قطعی داره
اونوقت بود که فهمیدم اتوماتیک با سیم پیچ آمریچر سری شده
آرمیچر 6 سیلندری گیرم نیومد کل استارت رو قیمت کردم گفت 600-700 تومنه
گفتم الان خودم ترتیبشو میدم
بابا رو فرستادم بگیره بیاره خونه ولی بهش نداده بود
فردا خودم میگیرم کامل اوراق میکنم .تمام مراحل عکس میندازم
اون کویلی که قطعی داره رو پیدا میکنم یا خودم از نو میپیچمش یا قطعیش رو پیدا میکنم و ترمیم میکنم
یکم تو تفات سیم پیچ تاثیر منفی میزاره ولی درست میشه(ایشالا)
فعلا بد جور بی وسیله شدم
و در مورد دوتا پستی هم که لینک دادین خیلی ممنون
واقعا به نقشه برق نوا احتیاج داشتم ولی اینطوری که من چک کردم سیمی که از فشمگی روغن به ساسات برقی وصل شده سیمی هست که به لامپ رفته نه سیمی که منفی باتریه.پس مشکل من این نیست احتمالا لامپش سوخته
که هنوز وقت نکردم چک کنم.
فعلا درگیر استارتم.اتوماتیک بی استارت یعنی جسد.
هیچی مثل دنده ای نمیشه.
هم شتاب خیلی بهتر هم دنده دادن دست خود آدمه میتونه گاهی معکس های زنده بده نه منتظر سیم سبقت بشینه
اتومات فقط واسه خانواده خوبه
راستی میشه بدونم کدوم شهر هستین؟
آخه اینجا که دیگه کسی آمریکایی نمیبره اوراقی!!!!!
خواهش ميكنم، خوشحالم كه تصاوير به درد خورد.
در مورد استارت من فكر ميكنم اگر يك آرميچر سالم دست دوم بگيريد خيلي بهتر باشه، چون تعمير آرميچر و سيم پيچي اون كار ساده اي نيست و نياز به تجربه و ابزار مناسب داره و در نهايت نتيجه چندان مطلوبي هم نداره.
تنها احتمال اين كه اگر قطعي از محل اتصال سيم به كانكتور باشه و با لحيم كاري مناسب اتصال برقرار بشه ممكنه آرميچر دوباره بتونه كار بكنه اما اينهم حتمي نيست.
پيدا كردن آرميچر دست دوم توي اوراقيهاي تهران كار سختي نيست و اگر از اونجا خريد كنيد و قطعه سالم به شرط كار بگيريد خيلي بهتره، و البته خريد يك استارت يدكي هم لازم و بصرفه تر هست.
قيمت يك استارت سالم ( دست دوم) حدود 100 تومان بايد باشه ، البته به انصاف فروشنده هم بستگي داره اما اينكه قيمت 600 و يا 700 تومان دادن واقعا غير قابل تصوره!
من يك استارت دست دوم خريدم 45 هزار تومان ( پارسال)و با يك سرويس ساده كاملا سالم و آماده به كار شد كه شرح باز و بسته كردن استارت خودم و يدكي رو در كلوپ گذاشتم( ولي فكر كنم عكسها پاك شده)
براي چك كردن لامپ چراغ روغن از اتصال سيمها مطمئن بشيد و بعد سوئيچ را آرام و به تدريج باز و بسته كنيد( بدون اينكه استارت بزنيد) و با دقت به وضعيت روشن و خاموش شدن چراغ اخطار روغن توجه كنين،
در يكي از حالات به احتمال زياد چراغ روغن روشن ميشه كه نشون ميده لامپ اون سالمه و نيازي به باز كردن كيلومتر نداريد و بايد دنبال ايراد در جاي ديگه باشيد.
چندين مدل نقشه برق نوا وجود داره كه مربوط به مدل ساسات و كارب و كلا برق ماشين ميشه و بايد نزديكترين نمونه به مدل ماشين خودتون رو پيدا كنين، ممكنه اين نقشه با برق ماشين شما هماهنگي نداشته باشه.
من اهواز زندگي ميكنم و اينجا هم ديگه مثل قبل نميشه به راحتي و وفور ماشين آمريكايي رو توي خيابان ديد و اوراقي و يدك فروش اونها هم بشدت كم شده اما معمولا با همين چندتايي كه هست كار راه ميافته، مضاف بر اينكه اعضاء كلوپ به نوعي براي همديگه كمك و راهنما هستن و ممكنه اگر نياز به قطعه اي باشه از شهر ديگه براي هم فراهم كنند.
اون ميله اي كه كارب ماشين شما نداره به راحتي با يك مفتول آهني متناسب با قطر اون قابل ساختن هست ، فقط كمي حوصله و دقت ميخواد كه مطمئن هستم هردوي اينها رو داريد.
سلام
والا فعلا که یه آرمیچر دسته دو پیدا شد و میبندم ولی آرمیچر خودشم میگیرم و روش کار میکنم یه مدت پیش ترانس و موتور و از این چیزا خودم میپیچیدم البته نه حرفه ای
ایشالا استارت رو بستم دو سر کانکتور فشنگی رو اتصال کوتاه میکنم و سویچ رو میچرخونم ببینم مشکل از چیه.خیلی دوست دارم کیلومترو باز کنم هم تمیز کنم هم نور پشتشو تقویت کنم.یا با تغییر مقاومتاش(البته اگه پیداشون کنم)یا با تغییر لامپ ها به ال ای دی.
منم یزدم اینجا اوضاع خیلی خرابه
مکانیک دلسوز و حرفه ای داریم باتری ساز دلسوز داریم ولی قطعه فروش نه
کلا سه تا قطعه فروشی هست
یکیشون قدیمیه و همه چیز هم نداره ولی هرچی داره قیمتاش عالیه و قدیمی همه چیز جی ام
یکی هم نه جنساش جالبه نه قیمتاش
یکی دیگه هم هست معلوم نیست جنساش مال کدوم بدبختیه
یارو با بلیزر رفته تو یکم آبروغن زده بوده گفته باید موتورت کامل پیاده بشه.دفعه بعد که رفته دیده موتورش نیست گفته موتور من کو گفته دزد برده.یکی دیگه واست میزارم.تو گاراژی که چهار دیواریه و نگهبان هم داره.یه موتور پوکیده اوراق به یارو انداخته روغن سوز....
دوتا اوراقی هست یه زمانی موتور 350 به من میداد کیلویی.موتور نوا وزن میکرد میگفت 200 تومن تو 180 بده ببر.الان دیگه نه ماشین آمریکایی تو دستش هست نه قطعه
یکی دیگه هم هست هنوز نرفتم چک کنم.به زودی میرم
والا من دوتا فنر جلو رو یه ماه پیش از تهران گرفتم 150 تومن چون فنر خودشو عوض کرده بودن تو سرعت گیر و چهار چوب گاراژ خونه گیر میکرد.
بوش طبق بالا مکزیکی گرفتم یکی 35تومن البته نو
اگه استارت سالم پیدا کردین بهم بگید من موشکی بخرم
جزو واجبات آمریکاییه
من ماشینم خیلی کار داره.تا الانم خیلی ازیتم کرده خیلی.مهر 92خریدم 9.5.موتور تازه تعمیر بود با رینگ و پیستون و سر سیلندر نو ولی قولنامه ای.هنوز دنبال کار سندشم.صاحب سند بوشهره سندو دارم صاحب سند میگه من معلوم نیست کی بیام یزد که سند بزنم
بیچارم کرده ولی دوست دارم
کارایی که ماشین من داره:
1.بلبرینگ چرخ عقب صدا میده باید عوض بشه
2.ترمزاش ریگلاژ میخواد تازه لنت عوض کردم میخوام آب بندی کنم بعد
3.قفل داشبوردم لبه هاش شکسته(داشبورد و قفلشو رو هم میگه 20 تومن
5.کنس شکستگی داره نمیدونم بدم فایبر گلاس بعدم چرم بکشم روش به صرفست یا یکی دیگه یگیرم.(کنس کوچیک)
6.جای کمربند شاگرد نیست(همون که رو صندلیه کمربند از وسطش رد میشه(10 تومن)
7.رو دردی سمت راننده جلو داغونه عقب هم یکم پارگی داره(جلو 5و تومن دسته دو و 150 تومن نو)
8.چراغ دنده عقب کار نمیکنه که به دلیل استوپ دندس که هنوز نگرفتم و قیمت هم ندارم
9.یکم روغن ریزی دارم(روغن گیر بکس از کنار مهره لوله های روغن سرد کن و روغن موتور از یه جای نا معلوم
10.کولر نشتی گاز داره که باید سرویس بشه.
11.قاب استیلی دور چراغ یه سمت شکسته
12.زه سر گلگیر که رو فایبر گلاسیه نصب میشه که اونم رنگ استیلیه اونم رنگش رفته البته یه سمت
13.پلاستیک سر میگه قفل یه درب سرش شکسته (5 تومن)
14.نوار دور دوتا درب پارگی داره(نمیدونم با چه ماشینی هم خونی داره ولی پراید خیلی راحت بهش میخوره
15.نوار پایین شیشه دوتا درب نیست
16.نوار کنار بدنه ماشین یه سمت اون قسمت 40 سانتی روی گلگیر جلو نیست
17.داشبورد یکم ترک داره که میخوام یا خودم ترمیم کنم یا بدم فایبر گلاسی رو کار جوش بده (عجیب کارش تمیزه ولی سخت کار قبول میکنه)
18.ساسات برقیه تعطیله و استارت که به زودی درست میشه.
و کلی کار دیگه که الان یادم نیست
البته یه قاب زیر صندلی هم دارم همونی که پایین صندلی های جلو هست جلوی پای صندلی های عقب(تو صندوق عقب بود تا دیروز نمیدونستم واسه کجاست!!!)
سلام به همه برادرای اهل فن
دوستان من دمبال یه کامارو 67 تا 69 میگردم که قابل جمع کردن باشه چقدر باید هزینه کنم سراغ دارین ؟؟؟
سلام به همه برادرای اهل فن
دوستان من دمبال یه کامارو 67 تا 69 میگردم که قابل جمع کردن باشه چقدر باید هزینه کنم سراغ دارین ؟؟؟