ممنون دوست عزیز !...نقل قول:
ولی فکر کنم خدمات پس از فروش هیوندای خیلی برتر برندهای دیگه باشه !...
در مورد بازار فروش هم یه توضیح میدید ؟!...
ممنون دوست عزیز !...نقل قول:
ولی فکر کنم خدمات پس از فروش هیوندای خیلی برتر برندهای دیگه باشه !...
محمد جان عزیز با این حرفتون که تویوتا اریون رو کم امکانات ترین در این گزینه ها قرار دادی اصلا موافق نیستم
ازرا اسمی به عنوان یک خودروی با امکانات بالا معروف شده اما تویوتا اریون هیچ چیزی از ازرا کم نداره دیگه چه برسه به سوناتا و تینا.
حتی اریون امکاناتی نظیر سنسور پارک جلو و سیستم شستشو چراغ های جلو هم داره و 90 درصد اریون ها همراه با نمایشگر 7 اینچی تولید میشن .. این در حالی هست که ازرا به صورت فابریک هیچ کدوم از این امکانات رو نداره.
تینا که امکاناتش در حد سوناتا هست و هرگز از اریون اپشن بیشتری نداره اما ازرا هم فقط در بعضی چیز ها نسبت به اریون برتره مثلا صندلی های حافظه دار.
دوستمون هم حتما تویوتا اریون رو انتخاب کنند که نسبت به بقیه گزینه ها برتره .. اگه اپشن بیشتر از ظاهر براشون مهمه سوناتا بدترین گزینه در این رنج قیمتی می باشد.
ممنون از هر دو دوست عزیز !...
اتفاقا آزرا هر دو آپشنی رو که فرمودید داره و آپشن هاش از آریون بیشتره !...
ولی خوب از یربکس قدرتمند آریون و کم استهلاک بودنش نمیشه گذشت !...
آریون یه جورایی انگار حس لوکس بودن رو به آدم القا نمیکنه ولی وقتی تو آزرا میشینی حس لوکس بودن به آدم القا میشه !...
و از خدمات پس از فروش بسیار خوب هیوندای هم نباید گذش که کاملا نسبت به تویوتا برتری داره !...
بنده نظر شخصیم روی آزراست ولی دوست داشتم دوستانی که با این خودروها رانندگی کردن یه توضیح برام بدن !...
موفق و پایدار باشید !...
سلام دوستان راستش من گشتم سوراغ تایپیک پارس خودرو یا مگان نبود مجبور شدم همینجا بگم . معذرت دیگه
دوستان راستش من میخام مگان 1600 بگیرم بعد الان هرجا زنگ زدم نمایندگیش میگن نیست تولید نمیشه میشه بگین چرا شما خودتون تو کرج اول نبود تو تهران جاییو سوراغ دارین بفروشن صفرشو قیمتشو میگین بعد از بنگاه ماشین بخرم چند در میاد یا ثبت نام کنم چند در میاد میخام بدونم کدوم به صرفه اون کارو انجام بدم . بعد در اخر اگه بخام دسته دو تمیز تمیزشو بخرم 1 سال کار کرده 1600 سفید چند در میاد . باز معذرت اگه جای نوشتم اینجا نیست تازه کاریم دیگه تو سایت تا اشنا بشیم .
بدون شک تویوتا و لکسوس بهترین و طولانی ترین خدمات پس از فروش رو در ایران دارند.نقل قول:
بازار فروش سوناتا و ازرا از تویوتا اریون بهتره و تی ینا هم در اخرنقل قول:
البته این شرایط حداکثر می تونه برای 6 ماه اینده باشه چون با توجه با تازه وارد بودن تی ینا هنوز استقبال مردم از این خودرو زیاد مشخص نیست.
نقل قول:
سلام.
دوست من
من با این خودروها رانندگی کردم که پست اولم رو به اون شکل دادم و تویوتا رو انتخاب کردم.
شما درست میگین آزرا حس لوکس بودن رو بیشتر القا میکنه اونم به خاطر اینکه طراحان
هیوندای سبکشون اروپایی شده.
اما تویوتا طرح های محافظه کارانه داره و به این راحتی ها طرح عوض نمیکنه.
تویوتا گسترده ترین خدمات پس از فروش رو در کشور داره و اگر میبینید الان کمی
با بحران مواجه شده به دلیل تحریم هاست چون قطعات به طور مستقیم از طرف
تویوتا موتور ژاپن وارد کشور نمیشن.
بازهم از هردو شما تشکر میکنم !...
با توجه به پست اول شما محمد جان گزینه های من محدود آریون و آزرا میشه !...
موفق و پایدار باشید !...:11:
سلام دوستان راستش نظر شما بین
بین 206 v9 - پرشیا elx - مگان 1600 به نظرتون کدوم بهتره من خودم مگانو دوست دارم ولی جایی نیست که بخرمش یعنی ثبت نام کنم موندم کجا زنگ بزنم چیکار کنم . هرجا زنگ میزنم میگن تولید نمیشه نمیدونم چرا . خواهشن کمکم کنین .
خودروی مگان که صد در صد از دو خودروی دیگه بهتره ولی قیمت خیلی بیشتری هم داره و نمیشه با پرشیا و 206 مقایسه کرد.نقل قول:
برای اطلاع از پیش فروش مگان هم بهتره به یکی از نمایندگی های معتبر پارس خودرو یا سایپا مراجعه کنید.
از بین 206 sd v9 و پرشیا elx خودروی پرشیا ای ال ایکس کاملا برتره و فقط گیربکس اتوماتیک وی 9 نسبت به پرشیا برتری داره.
دوستان نظرتون در مورد عوض کردن پراید86 خودم با یک روا 85 چیه؟؟ ماشین خودم دور رنگه و پر روی درهاش خطو خشه ولی فنیش سالمه. روا هم سالمه.