بسته هدیه در الویت اول هست از هر چیزینقل قول:
Printable View
بسته هدیه در الویت اول هست از هر چیزینقل قول:
سلام برید توی لینک زیر:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk[/QUOTE]
سایت ایرانسل گوشی منو اشتباه تشخیص داد پس کلا اطلاعات سایتشو غلط فرض میکنیم !نقل قول:
گوشی شما
تو قسمت Mobile network technologies نوشته LTE Cat 6
دوستان چه جوری تشخیص میدید که به کدوم باند وصل هستید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدمت دوست گرامی
ورژن شما با این فرق داره ؟ چون برای من ظاهرش جور دیگه ای هستش .نقل قول:
باند اتصال رو هم نشون نمیده . Cell id که نیست ؟ جلوش این عدد نوشته 31693
TapaTALK
دوست عزیز این مشخصات سیگنال که گذاشتم مال خود روتر میکروتیکه نرم افزار جدا گانه ای نیستنقل قول:
ببخشید اگه به اشتباه انداختمتون
سلام.نقل قول:
a5 2016 samsung
سرعت شبانه بد .
غیر موقع هم یجای خونه هست بین 20 تا 40 مگ تو اسپیدتست سرعت میده ...
شات هم سر فرصت حتما .
منم این گوشیرو دارم. به اخرین نسخه اپدیت کردی؟؟؟ من که اپدیت کردم دیگه پلاس نمیشه.قبلا میشد. نمیدونم چرا. من تهران هستم.نقل قول:
یا از طریق نرم افزارهای جانبی که به مودم متصل میشوند مثل ltewatch و یا اینکه در صفحه تنظیمات مودم مشخص هست . البته فقط در بعضی مودمها این روشها امکانپذیر هست نه در همه مودمها .نقل قول:
بله به اندروید 601 آپدیت شده ...نقل قول:
4g+ وصل میشه ، مشکلی از این بابت ندیدم . البته یه جاهایی داخل خونه پلاس نمیشه .
یک سوالنقل قول:
من سرعتم در حالت دانلود از شما بیشتره و نزدیک به 80 مگ هست
ولی تستم یا speedtest بالای 20 مگ نمیره
باید کار خاصی انجام بدم؟
با idm دان میکنید؟نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
خیر IDM فشار شدیدی روی هارد میارهنقل قول:
و اکثرا هم فایل ها رو خراب میکنه موقع یکپارچه کردن
من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنم
پس سرعت تک کانکشنتون محدود، ولی وقتی دان میکنید با کانکشن های بیشتری انجام میشه و محدودیت دیگر احساس نمیشه، این کارو گاهی برای عدم ترافیک در شبکه هم میکنن تا هر یوزر سقف سرعتی داشته باشهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نمى دونم چرا رو مودم3372 جديدا نمى شهlte watch استفاده کرد، تنظيمات مودم رو بايد تغيير داد؟!نقل قول:
سوالات مربوط به مودم در تایپیک خودش بپرسیدنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
به خاطر تفاوت تعداد کانکشن های speedtest با دانلود منیجری هست که استفاده میکنی و پایین بودن سرعت تک کانکشنتنقل قول:
دوستان این بسته نامحدود سه ساعته ایرانسل محدودیتش چقدره؟؟
بعضی میگن شصت گیگ
ولی شخصا خودم حتی شصت و هشت گیگ هم تجربه داشتم دانلود کردم و هیچی از بسته ر وزانه م کم نشده
یا مثلا چند شب پیش هفتاد و هشت گیگ دان کردم که حدود چهار گیگ فقط از بسته روزانه م کم کرده بود
چجوریه که میگن محدودیت شصت گیگی داره؟؟
تو سایتش که نزده چیزی
محدودیت 60 گیگ داره وقتی فعال کنی توی ایرانسل من حجم رو میزنه 60 گیگ .نقل قول:
ولی برا من خیلی بیشتر دانلود شدهنقل قول:
نه یکبار
چندبار هم همینقد دانلود شده واسم
توی محاسبه مجموع دانلود آپلود مطمئنی؟ از ایرانسل بعیده همچین اشتباهی بکنه . بسته سه ساعته با رسیدن به حجم 60 گیگ تموم میشه .نقل قول:
اره مطمئنمنقل قول:
فقط همین بار آخری ازم کلی کم شد
چهار گیگ از بسته روزانه سی گیگی م کم شد
چون قرار بود اگر محدودیت شصت گیگی داشته باشه از من هجده گیگ کم میشد
وقتی بسته رو فعال میکنی توی ایرانسل من حجم باقی مانده بسته رو 60 گیگ نمیزنه ؟؟نقل قول:
دقت نکردم بهشنقل قول:
من اس ام اس فعالسازی ش میاد
سیستم رو تنظیم میکنم دو و یک دقیقه شروع میکنه به دانلود
و سر ساعت پنج هم خاموش میکنه سیستم رو
صبح پا میشم کنترل A میزنم ببینم چقد دان شده
این دفعه همون موقع که بسته رو فعال میکنی ایرانسل من رو چک کن ببین زده 60 گیگ . این موردت خیلی عجیبه به هرحال تا اینجوریه استفاده کن پس.نقل قول:
همیشه نیستنقل قول:
گاهی وقتا هست
مثلا دیشب فقط تونسته شونزده گیگ دانلود کنه
ولی به طور معمول میانگین دانلود من بین چهل تا پنجاه گیگه
فقط چندبار شده که بالاتر از شصت گیگ بوده
دوست عزیز احیانا لینکای نصفه دانلود شده از روزای قبل هم دارید موقع دانلود ؟نقل قول:
اگه داشته باشید و آخر کار حجم فایلای دانلود شده رو چک میکنید طبیعیه ...
کاهش قیمت اینترنت در تهران و شهرستان ها
1395/12/21
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از کاهش قیمت اینترنت در تهران و شهرستانها خبر داد. به گفته این مقام وزارت فناوری و ارتباطات، قیمت یک گیگابایت اینترنت در تهران از ۳۶۰۰ تومان به ۱۴۰۰ تومان کاهش یافته است. این رقم در شهرستانها از ۳۵۰۰ تومان به ۹۰۵ تومان رسیده است. این گزارش حاکی است که قیمت استفاده از ترافیک داخلی در بستر شبکه ملی اطلاعات ۵۰ درصد ارزانتر از ترافیک خارجی در نظر گرفته شده است.
سلام دوستان خوبين؟
الان من پارس ان لاين دارم 128 نامحدود که ماهي 30 تومن هم ميدادم تا 8 گيگ سرعت بالا (512 :n02:).ديگه امروز تموم ميشه و اصلا" راضي نيستم
به نظرتون بهتر نيست که رو تبلت يه بسته دو ماهه 30 گيگ 65 تومن بگيرم و با هات اسپات شير کنم؟ اينترنت 4.5G و مصرفم هم تقريبا" همين قدر هست.
يه تست زدم ديدم سرعت تا 8 مگ هم ميره!!!!!!!!
آره خوبه که حداقل برای همین دوره دوماهه تجربه کنی خودت فرقش رو نسبت به سرویسی که الان داری کاملا متوجه میشینقل قول:
باتوجه به مسائلی که مدتی هست در تاپیک های اپراتورها پیش اومده و درخواست کاربران از تیم مدیریت ، بعد از بررسی تصمیم گرفته شد که تمرکز بررسی سرعت و موارد خارج از بحث تخصصی اینگونه موارد از تاپیک اپراتور ها خارج و به تاپیک دیگری منتقل بشه
پس لطفا از این به بعد تمامی تست سرعت های خودتون رو به هر صورت تست سرعت از سایت از اپلیکشن و تمامی موارد که منحصرا مربوط به سرعت اینترنت است را در تاپیک زیر قرار دهید.
لطفا رعایت کنید تا شرایط تاپیک های اپراتورها از این حالت ( بررسی سرعت اینترنت ) خارج بشه
:n40:
من تست سرعت گذاشتم بگم شبکه مشکل داره. شما برداشتید منتقلش کردید. نیومدم سرعتم رو برای دیگران رونمایی کنم.نقل قول:
حالا ببینیم چقدر به ضوابطی که گذاشتید بدون تبعیض عمل می کنید
اقا تایید میشه شدیدا افت کرده اسپید تست که اصلا تست نمیشه گرفت بازم خوبه واسه شما تا تست رفته باز کردننقل قول:
سایت ها بخصوص خارجی کند شده
چیزی که امتحان کردم با چیز پ ی ان سرعت درست میشه فکر کنم دارن تفکیک ترافیک میکنن یعنی ما پول بسته اینترنت دادیم اینا دارن اینترانت تحویل میدن
مشکلی نیست اینورنقل قول:
شاید بعضی مناطق گت وی داغونی افتاده با چیز پی ان سرعتم خوبه مسیر عوض بشه شاید خوب بشه تا فردا ببینیم چی میشهنقل قول:
ویرایش: امروز صبح با چیز پی ان هم دیگه درست نشد ، تعطیلات عید فکر کنم بدتر هم بشه چون ۱۵ ازصبح تا شب دانلود دارن اکثرا
من یه مشکل عجیب دارم با مودم e3372
بسته شبانه نا محدود می خرم
انتن مودم فول هست و سرعت تا 35 مگابیت دانلود میده
اما از وقتی شروع می کنم به دانلود سرعت که بالا میره بعد چند ثانیه ارتباط مودم با اینترنت قطه میشه و دانلود هم قطع میکنه بعد دوباره یعد چند ثانیه وصل میشه ( انگار فرکانس عوض میکنه مودم ) بعد بعضی موقع ها که قطع میشه دیگه کلا ممکنه وصل نشه
تا زمانی که من دستی برم دکمه دیسکاننکتو یه بار تو پنل مودم بزنم دوباره کانکت کنم
این مشکل هم فقط روی 4g دارم
ایا مشکل میتونه از مودم باشه ؟ یا مشکل از فرکانس و قدرت انتن ایرانسل هست ؟ چون قبلا چنین مشکلی نداشت
اگر کسی می دونه لطفا بگه ممنون
ممکنه مودمتون امپر کامل نمی گیره و دیسی دارید. شرایط ارتباط رو بیشتر توضیح بدید. با کابل افزایشی هستید؟