حرفهای خارجی میزنید شما الان 3-4 روز کلا نت قطعه هیچی باز نمیشه یا فقط سایت های داخلی یا فقط پارتاک باز میشه نویز و ... همه بهونستنقل قول:
Printable View
حرفهای خارجی میزنید شما الان 3-4 روز کلا نت قطعه هیچی باز نمیشه یا فقط سایت های داخلی یا فقط پارتاک باز میشه نویز و ... همه بهونستنقل قول:
بعد از 10 سال داشتن اینترنت adsl اگه نشه فهمید عمده مشکلات کاربرا اینه که میخان یه نفر لقمه اماده بزاره تو دهنشون و اونوقت بگن این خوب و عالیه .
امشب واقعا بده چون تا دیشب من داشتم با سرعت بین 400 تا 600 کیلو بایت دانلود میکردم امشب اینجوری شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Downstream Upstream SNR Margin :25.3 30.5 db Line Attenuation :27.9 21.2 db Data Rate :6144 636 kbps Max Rate :20660 840 kbps CRC :1 0
اینو یادم رفت بگم در کل تو این دو سالی که از مخابرات نت دارم 5 بار به پشتیبانی زنگ زدم چون متوجه شدم واقعا هیچی بارشون نیست
اینم تست الان مودم 10 دقیقه خاموش بود و ای پی جدید گرفت خیلی سریع لینک اومد و وضعیت نت بهتر شد
این تست ها رو چجوری میگیرین؟ یه کم توضیح بدین؟
سایت speedtest.net
اینترنت مخابرات که کاملا داغون و تصادفی هست.
من الان 2 شبه میخوام یه فیلم دانلود کنم به حجم 2.8 گیگ نمیشه.
شب هم بوده 10 گیگ دانلود کردم.
الان هم با 4g ایرانسل هستم مگر نه این پیام رو هم نمی تونستم بزارم
یه سه چهار ماهی میشه تمدید نکردم فقط گاهی اوقات مودم را روشن میکنم خط را تخلیه نکرده باشند.چیزی که برام تعجب آوره اینه دوستانی که خطشون مسیه از مخابرات نمیرند! اگه روزی فرا برسه که کاربرای فیبرنوری هم بتونن شرکت اینترنتی را خودشون انتخاب کنند حداقل 95 درصد کاربرا از این شرکت دزد و کلاهبردار فرار میکنند!به امید آن روز:n02:
یه سوال از کسایی که سابقه بالایی تو تمدید نکردن دارن دوستان تا چند ماه میشه خط را تمدید نکنیم؟
هههههههه. به گفته خودت ده سال ای دی اس ال داشتی اما اشتباه برداشت کردی بهتره از فکرت کمک بگیری تا همچین برداشت احمقانه ای نداشته باشی!نقل قول:
چیزی که تو این مملکت چه توسط ارگانها شرکتها و سایر جاها رعایت و انجام نمیشه وظیفه است دقیقا وظیفه واسه خیلی ها بی معنا شده اما بابت همین یه کلمه چقد کسب درآمد میکنند!ببین وظیفه شرکتهای اینترنتی اینه در قبال دریافتی از مشتریها باید سرویسی و خدماتی را که تضمین کردن ارایه بدن اگه کاربری مشکلی داشته باید مشکل را رفع کنن نه هی بگن مشکل از خود کاربره .همه میدونن مخابرات خوزستان به شدت مشکل کمبود پهنای باند داره و بدترین آی پی ها مال اینترنت مخابرته!مضخرفترین و بی عرضه ترین و بی سواد ترین پشتیبانی را مخابرت خوزستان داره گرونترین سرویسا مال مخابرات خصوصا فرقی که بین سرویس کاربرای فیبرنوری با کاربرای مسی میذارن (هیچ شرکتی را ندیدم کهتعرفه کاربرای کافو نوریش با مسیه ها فرق داشته باشه).بلانسبت شما یه مشت گاو تو پشتیبانیش کار میکنند!پولی که بابت حقوق بهشون میدن حرام است.
از سایت speedtest.net تست میگیرننقل قول:
برای بدست آوردن مشخصات خط هم باید با وارد کردن 192.168.1.1 تو مرورگر با یوزر و پسورد admin به قسمت statistics مودم برید
میشه بگی این کار رو چطور انجام دادی ؟ ممنون من خطم نویز شدید دارهنقل قول:
آیا هنوز مخابرات شیطنت میکنه و حجم خوری میکنه برای من امروز قشنگ مشخص و کاملا مشهود بود دزدی روز روشن 700 مگ راحت کشید بالا جالب سند رسیو تو یک اندازه یکی 350 یکی مگ340
برم بگم چی حجم ترافیکم از طرف شما کم شده بعد نمیگه شما مشکل مغزی داری جالب که چراغ مودم بدون اینکه استفاده کنم یا از جای استفاده بشه همینطور چشمک میزد گفتم یک لحظه قطع وصل کنم ببینم از چه قرار دیدم بعلههههه چشمتون روشن:n38:
اگه اشتباه نکنم سال 85 بود که پارس انلاین توی اهواز راه افتاد و منم یکی از مشترکینش بودم باورت میشه من هنوز اون کارتهای اینترنت دیال اپ رو دارم یه کلکسیون کامله از همه شرکتها پارس انلاین بد نبود ولی من تدنبال سرعت بود م به قول جوانای قدیمی تو کف سرعت بودم با کلی تحفیف فهمیدم طلون رایانه لقمان اگه اشتباه نکنم تو پاساژ بهپوری بود اینترنتش رئ با سرعتا 1ر مگ به مشترک مینقل قول:
طلوع رایانه خوب بود تا ازم گول یکماه اینترنت رو از حسابن دزدیدن واسه اینکه شبی10یک دانبود میکردن هر نفرخلاصه عطای اینو به لقاش دادیم اومدم اسیاتکاونم فکر میکنم یکی دو سالی بودم تا گندزده شد بهش باز برگشت پارس انبلاین دیدم اوضاعش خیلی خرابه که بعدش اومدم اینترنت مخابرات رو گرفتم که یکم اذیت کرد منتها با کمک دوستان راه افتاد . من تعصبی روی اینترنت مخابرات ندارم ولی خوب اونا و اینا همه یه نونی بخودین شایدم روزی مخابرات هم به فنا رفت و شایدم اینترنت ماهواره راه افتاد مه با ریالنئن کانتشو خیلی ارزونتر
- - - Updated - - -
اگه اشتباه نکنم سال 85 بود که پارس انلاین توی اهواز راه افتاد و منم یکی از مشترکینش بودم باورت میشه من هنوز اون کارتهای اینترنت دیال اپ رو دارم یه کلکسیون کامله از همه شرکتها پارس انلاین بد نبود ولی من تدنبال سرعت بود م به قول جوانای قدیمی تو کف سرعت بودم با کلی تحفیف فهمیدم طلون رایانه لقمان اگه اشتباه نکنم تو پاساژ بهپوری بود اینترنتش رئ با سرعتا 1ر مگ به مشترک مینقل قول:
طلوع رایانه خوب بود تا ازم گول یکماه اینترنت رو از حسابن دزدیدن واسه اینکه شبی10یک دانبود میکردن هر نفرخلاصه عطای اینو به لقاش دادیم اومدم اسیاتکاونم فکر میکنم یکی دو سالی بودم تا گندزده شد بهش باز برگشت پارس انبلاین دیدم اوضاعش خیلی خرابه که بعدش اومدم اینترنت مخابرات رو گرفتم که یکم اذیت کرد منتها با کمک دوستان راه افتاد . من تعصبی روی اینترنت مخابرات ندارم ولی خوب اونا و اینا همه یه نونی بخودین شایدم روزی مخابرات هم به فنا رفت و شایدم اینترنت ماهواره راه افتاد مه با ریالنئن کانتشو خیلی ارزونتر
رنج ایپی هایی که جدیدا اضافه شدن هیچی باز نمیکنن فقط باعث ازار و اذیت مردمن خدا میدونه تا کی بخوان اینا رو وصل کنن
/91.186.213
46.209.169
178.253.53
---------------------------------------------------------------------------------
نقل قول:در استان خوزستان، فعلا ساعات رایگان شبانه خطوط معمولی ( سیم مسی ) از 1 الی 6 بامداد و خطوط کافونوری از ساعت 2 الی 6 بامداد می باشد.نقل قول:
(ممکن است بدون اطلاع قبلی تغییر کند)
178.253 واسه من خیلی خوبه :نقل قول:
تا صبح که مشکل داشتن این رنج های ایپی فکر نکنم هنوز هم همشون رو وصل کره باشن اصلا دیتا ندارننقل قول:
2.183 سرعتش عالیه هنوز اینتر نزده صفحه رو باز میکنه سرعت تک کانکشنش عالیه از 2.185 هم بهتره
اینم سهمیه امشب دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
با چه آی پی هستی رنج آی پی مهمه واسه ما که اینطور نیست با آی پی 178 شروع میشه:n10:
- - - Updated - - -
سرعت یک مگ 60 و سرعت 2 مگ 120 متاسفانه شبانه روزها که مهم نیست سرعت 1 مگ باشه:n35:
نقل قول:
فرشاد همین روزهاست که آی پی 178 بیاد واست به جمع ها فقرا خوش آمدی:n33:
شما امتحان کردی که با این جدیدت میگی من سیم مسی هستم امتحان کردم 2 تا 6 بودهنقل قول:
ترافیک مصرفی از ساعت 1تا 6 رایگان میباشد برای خطوط مسی
6 ماهه که سیم مسی (خطوط معمولی) از ساعت 1 الی 6 هست. از شهریور 94 .نقل قول:
آقا چرا جدل میکنید یه سر برید سایتش
احتمالا ساعات رایگانو زده
ولی من پارسال تیرماه دنبال گرفتن اینترنت بودم گفتند 2 تا 6 صبح
که من بیخیال شدم رفتم از پارس گرفتم
خوب من تست کردم درست بود نکته ای که نقل قول کرده بودین اخرین تست من برمیگشت به تاریخ قبل از شهریور 94نقل قول:
سامان رنج آی پی شما چند است
سلام
اینترنت قطع و وصلی داره؟
چند روزه که خطم قطع و وصلی داره مخصوصن موقع اینترنت رایگان که دیگه بصورت ممتد در حد چند دقیقه قطع میشه و به دفعات زیاد رخ میده!!!
البته در طول روز هم قطعی دارم
موفق باشید
نقل قول:
سلام
اول از همه نویز خط رو از تو استاتوس مودم چک کنید
اگر نویز نداشته باشه
احتمال زیاد از خودشونه و کاریش نمیشه کرد
سلامنقل قول:
سپاس از پاسخ شما
2 ساله که مخابرات دارم .. و هر چند وقت یکبار قطعی داره ... فقط خاستم بدونم که کسی تو این چندروز مشکل قطعی داره یا نه ... چون میدون مشکل داخلی ندارم
اینم یه عکس از وضعیت مودمم
نظرتون چیه؟
موفق باشید
نقل قول:
این اطلاعات snr down رو نزده
باید ببنید کجا snr down زده
اونجا رو ببنید
اگر نزدیکای 6 بود عددش یعنی خطتون نویز داره ،و قطع و وصلی به خاطر همونه
راستی یه راه دیگه هم هست،اگر چراغ اینترنت قرمز شده باشه یعنی مشکل از مخابرات،اگر نه کلا پریده باشه یعنی خطتون نویز داره
الان ۲ روزه چراغ اینترنت قرمز هست و اینترنت قطع هستش.
الان هم با ایرانسلم.کسی دیگه مشکل داره ؟
من مشکلی ندارم. کسی هم خبری نداده. آی پیت چنده تا بپرسمنقل قول:
سلامنقل قول:
منم چند روزیه قطعی دارم ولی در طول شبانه روز 2-3 بار و بعد وصل میشم
امیدوارم زودتر این مشکل درست بشه خیلی رو اعصابمه
موفق باشید
نقل قول:الان وصل شد ولی هی قطع میشه هی وصل میشه.نقل قول:
سرعتم هم داغونه. یعنی سرعن دانلود 20~30 هست.
اشتراک 2 مگ هم دارم.
منم سرعتم همینه 15 تا 20-25... امروز اینجوری شدمنقل قول:
اشکم دیگه دراومده
تعرفه 1 مگ دارم
زنگ زدم پشتیبانی ... گفت مشکل پیش اومده و دارن مشکل رو برطرف میکنند
حالا امیدوارم تا فردا پس فردا درست بشه
سلام دوستان سرویس 5مگ شبانه رایگان داره؟؟؟
ibsng از کار افتاده؟؟؟؟
سلام دوستان کسی میدونه شرکت اسیاتک خوزستان چطوریاس؟پینگش خوبه؟:n13:
تف تو روحت مخابرات
اومدن شبانه همه آی پی های 5.233 رو روی 60 کیلوبایت محدود کردن
به درد عمتون میخوره :n21:
آیپی 91.186 دارم اشتراک دو مگ سرعت دانلود زیر 200 و حدود 130 تایم اوت شدید( Packet loss).
راهی نیست که آیپی رو تغییر بدم و به یه سری دیگه برم؟تا همین یک ماه پیش من رو آیپی 2 بودم و مشکلی نداشتم.
جایی نیست زنگ بزنیم؟
تا الان 5 مگ شبانه نداشته. فقط تا 2 مگنقل قول:
IBSng هم نزدیک به 1 ماهه که از دسترس خارج شده. (میگن مشکلات نرم افزاریه)