2 مگ برای سرور های خارجی هم هست؟؟؟نقل قول:
Printable View
2 مگ برای سرور های خارجی هم هست؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه من اشتباه فهمیدم لطفا راهنمایی کنن
اینجور که اینا زدن یعنی 1 گیگ در ماه ساعت 6 تا 10 صبح رایگان --->24000 تومان --->یعنی روزی 3.900 گیگ تو باره 6 تا 10 صبح میشه دانلود کرد که میشه ماهی 117 گیگ
پس تو 12 ماه کلا 1395 گیگ میشه دانلود کرد
تو این بازه بسته به سرعت حداقل میشه 10 گیگابایت روزی دانلود کرد اون 12 گیگم تو یه ماه میشه مصرف کرد ولی برای اینکه بتونی از تمام 1395 مگابایتت استفاده کنی بهتره سرویستو زودتر از موعد تمدید نکنی تا بتونی از تمام 1395 مگت استفاده کنی یعنی شما عملا مجبوری هی حجم اضافه بخری
ببین بهتره این کارو نکنی چون 1395 مگت مقدار بسیار زیادیش سوخت میشه مگه اینکه سرویس بهتری جایگزین کنننقل قول:
کسی کد تخفیف ثبت نام تی پی لینک داره به من بده؟
خودم داشتما گمو گور شد
امروز برای شما هم چند ساعتی نت قطع بود؟ هر کار میکردم وصل نمیشد و ارور میداد
سلام دوستان
من قصد دارم اینترنت 256 یا 512 از این شرکت بگیرم
وضعیت سرعت سایت رایگان در این سرعت ها چطوره؟
همچنین قطعی های احتمالی؟ کسی از دوستان با این شرکت بازی آنلاین انجام میده؟
کلا به نظرتون خوبه از این شرکت بخرم
:n12:
با امتیاز دیگه گیگ 3 رایگان نمیشه گرفت
ضمن اینکه من تاحالا از امتیازم استفاده نکردم.
سلام.طرح صبحانه اسیاتک در ساعت رایگان خط روی همون شش مگ بسته میشه؟الان سرعت رایگان برای همه دوستان یکسان هست؟لطفا سرعت خودتون رو توی این تایم بگین
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
دوستان جريان اين رزرو سرويس چيه؟
دوستان کسی پین تخفیف مودم دیلینک یا تی پی لینک داشت ممنون میشم محبت کنه.
دوستانی که سرویس صبحانه دارن لطف کنن سرعتشونو تو دانلود شبانه بگن و یکی هم از کجا میتونیم بفهمیم که از اون 1395 گیگ چقدرش مونده؟؟
سلام دوستان
بنده به 195 شکایت کردم قسمت مخابرات برای خروج از pcm و در جواب اینو نوشتن .یعنی راهی نیست برای adsl بخدا مردم از این اینترنت خط و گرونیش و منی که حدود5تا6 ساله adsl داشتم واقعا برام سخته و لطفا اگر راهی هست بفرمایید که زودتر بشه .بنده ساکن شیراز بلوار عدالتم
باسلام . احتراماً در حال حاضر امكانات فني جهت جمع آوري PCM از خط فوق وجود ندارد
نکته داره عکساااااا
سایت خودشون هم بالا نمیاد
من سرمو کجا بکوبم اخه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:biggrin:
شرح در متننقل قول:
فقط و فقط باید اشنا پیدا کنی. من مرکز مخابرات قصردشت هم رفتم فایده نداشت، شما برو ولی عصر قصردشت شاید فرجی شد. بگو میخوام از مخابرات اینترنت بگیرم ولی خطم pcm هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم دست اورد جدید اسیاتک در سال 1395
تست سرعت سرویس عید تا عید 60 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پول اینترنت پرداخت کنید اینترانت تحویل بگیرید
با تشکر .من دو هفته قبل از عید رفتم ولیعصر پیش خانم معاون و گفت جواب میدیم تا اون هفته رفتم و گفت منفیه و برو ازادگان و اونجا هم اشنا پیدا کردم و شمارشو داد و متاسفانه الان یک هفتست هر چی تماس میگیرم و میرم نمیبنمش و جواب نمیدهنقل قول:
هر 30 روز یکبار میشه از امتیازات استفاده کرد خاک تو سر این آسیاتکنقل قول:
اون زمان که پارس آنلاین بودیم هر وقت که میخواستی میتونستی از امتیازات باشگاه مشتریانش استفاده کنی ولی این آسیاتک در به در واسه خودش قانون گذاشته
الان ۳ گیگو کلا از جایزه ها برداشتهنقل قول:
سلام
کسی از دوستان اگه کد تخفیف ثبت نام داره بی زحمت برام بفرسته .ممنون
براي ي بنده خدايي فرستادمنقل قول:
ولي نصيحت كردم سمت آسيا نره
شما امتحان كن شايد ايشون نرفته باشه
به نظر من سمت آسيا نرو
خلی نامردن تا همین 2 روز پیش بود !نقل قول:
دلیلشم اینه چون خیلی ها برای عید از این 3 گیگ استفاده کرده بودن و چون قانونشون اینه تا 1 ماه نمیشه دوباره خرید ! حالا که 1 ماه تموم شد کلا اینو برداشتن ! مثلا من خودم میتونستم 5 روز دیگه دوباره بخرم !
دوستانی که سرویس صبحانه دارن لطف کنن سرعتشونو تو دانلود شبانه بگن و یکی هم از کجا میتونیم بفهمیم که از اون 1395 گیگ چقدرش مونده؟؟
سلامنقل قول:
تا جایی که اطلاع دارم به واحد فنی ارجاع شده
موندم الان این امتیاز باشگاه به چه دردی میخورهنقل قول:
یکی از پایه ثابتهای جوایز:n08:
ممنون از پاسختون:n12:نقل قول:
امتیازات یه معادل ریالی دارن. وقتی شما 200 واحد از امتیازت میدی اونا معادل ریالیشو محاسبه میکنن و به محک میدن (ولی خب نمیشه مطمئن بود که آیا اینطور میشه یا ...) شرکتی که اغلب مشتریهاش ازش ناراضین دیگه کمک خیریه ش چی میتونه باشه!نقل قول:
به نظرم حداقلش برای حفظ ظاهرهنقل قول:
میخوان ادای ادمای درستو در بیارن
یکی از دوستان گفت با httpsهم مشکل داره
دقیقا
برای منم همینطوریه
مخصوصا ویکیپدیا
مخصوصا اگه عکس باشه معمولا باز نمیکنه
گند زده
تقریبا پنج شش ساله اسیا تک دارم
ولی حیف چه میشه کرد(پورتای اسیا تک تو منطقمون پره:n03:)
باید سوخت و ساخت
اون قضیه باز نکردن اینستا و سایت،در حالی که همزمان اگه با یه دیوایس دیگه امتحان کنی یا یه مرورگر دیگه باز میکنه رو رو منم دارم
عجیبا قریبا
سلام
من فقط برا دانلود شبانه دارم میام آسیاتک!!!! بیام یا نه؟؟؟؟؟؟
منطقه سیدالشهدا تهران
ممنون میشم راهنمایی کنید
من با طرح شهاب به طور میانگین شبی ۱۲ گیگ از سرورای خود اسیاتک دانلود میکردم ولی برای وبگردی وتلگرام و ... افتضاحه.نقل قول:
اکه فقط دانلود شبانه مهمه اسیاتک بگیرید.
برای دانلود با حداکثر سرعت هم منتقل کنید به اپلود بوی و ترین بیت .
سلام ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسي از دوستان سرويس شهاب (10 مگ) رو تجربه کرده که سرعت دانلودش چقدره؟ مال من به زور يک مگابايت ميشه، به نظرتون کم نيست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول علی دایی دهن ما لو سلویس کردن با این Service unavailable
xD
اغلب مشتریای پارس آنلاین ازش ناراضین؟نقل قول:
چرا؟
به نظرت آسیا بهتره یا پارس؟
فک کنم پارس بهتره نسبت به آسیاتکنقل قول:
البته تو این 6 ماهی که اینجا بودم فهمیدم شکایت کننده های پارس کمترند نسبت به آسیاتک
خودمم پارس دارم
منم پارس آنلاین دارمنقل قول:
راضیم ازش
من اطلاعی از وضع پارس آنلاین ندارم. آسیاتک که طاعون Service unavailable گرفته درست بشو هم نیس!نقل قول: