سلام دوست عزیزنقل قول:
میشه بپرسم تو کدوم دشبرد این قابلیت وجود داره ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
میشه بپرسم تو کدوم دشبرد این قابلیت وجود داره ؟
حدوداً 2-3 ماه پیش، خبری منتشر شد مبنی بر اینکه مایکرو سافت قراره آپدیتی رو ارائه بده که بتونه قابلیت 3بعدی گیم هارو فعال کنه.منتهی بعید میدونم هنوز اون آپدت اومده باشه.فکر کنم باید فعلاً صبر کنید.این مسئله هیچ ربطی به فت یا اسلیم بودن کنسولتون نداره.مسئله به درایو برمیگرده و قابلیت پخش فرمت های 3 بعدی.راستش یک کم عجیب و غریبه اگه فکر کنیم با یه دی وی دی رام بشه بلو ری پخش کرد!!باید صبر کرد دید مایکرو چه ایده ای داره!!نقل قول:
دوستان فکر میکنید قیمت ها تا اسفند چقد باشه ؟
اسفند گرون می شهنقل قول:
فکر کنم 4 گیگ به 400 430 برسه
نه بابا اونموقع احتمالا به علت نشط اخبار موثق از 720 شاید قیمت 360 بیاد پایین:18:نقل قول:
اگه بیاد پایین :27:
بچه ها یه چیز بی ربط
امروز 11/11/11 میباشد:31:
عزیزم یه چیز بی ربط رو چند جا میگی ؟:13:
برام جالبه ...پس اگه حالا حالاها قرار نیست کسی بتونه با کنسول , بازیهای سه بعدی انجام بده
چرا شرکتهای سازنده بازیهایی مثل Gears 3 و Batman Arkham City به خودشون زحمت دادن و توی تنظیمات بازی گزینه 3D رو قرار دادن؟!
کنسول ها قابلیت اجرای بازی 3 بعدی رو دارن... ولی فیلم سه بعدی رو نمیتونن پخش کنن...
همون طور که قراره مدل ها و تکسچر ها به صورت 2 بعدی رندر بشن ، 3بعدی رندر میشن...
یه چیزی می پرسم بهم نخندینا
دشبرد چیه؟ :blush:
یه چیزی مثل رابط کاربری گوشی های تلفن همراهنقل قول:
مثل دسکتاپ کامپیوتر
اولین صفحه ای که روی X360 بالا میاد داشبرده
از اونجا میتونی مثلا بری توی تنظیمات و پروفایل بسازی و موسیقی گوش بدی و......
دوستان کمک کنید. بیچاره شدم.
من دستگاهم اسلیمه و -- نشده و بازیهای Alan Wake و Gears of War 3 رو اوریجینال گرفتم.
آلن ویک که تموم شد و چپتر 4 بازی گیرز آو وار بودم که زد به سرم ببینم این Live چیه.
اسم یوزرم تو دستگاه Amir بود و تا حالا اکنت نداشتم و به لایو هم وصل نشده بودم.
از بازی Gears of War که اومدم بیرون ، به وایرلس به اینترنت وصل شدم و قسمت لایو Free که فکر کنم گزینه اول بود زدم و گفت که لایو باید آپدیت بشه.
چند تا آپدیت رو دانلود کرد و نصب کرد. بعدش هم تو تنظیمات اکانت ، ازم اسمم رو خواست و بعدش یه ایمیل و بعدش هم پسوورد و در انتها یه سوال امنیتی.
همه رو که وارد کردم یه اسم عجیب و غریب بهم اختصاص داد و بعدش که وصل شد و تموم شد دیدم که اسم یوزرم که همونطور که قبلا گفتم Amir بود ، تبدیل شده به اون اسم عجیب.
بازی گیرز آو وار رو گذاشتم و وارد که شد پیغام داد که بازی احتیاج به آپدیت 2 مگابایتی داره و آپدیتش کرد. بعد که وارد بازی شد یه دفعه پیغام داد که Save بازی خراب شده و سیو جدید باید روی اون قرار بگیره که من تایید نکردم و از بازی اومدم بیرون.
از تنظیمات لایو یوزر عجیب و غریب رو عوض کردم و خواستم Amir بذارم که قبول نکرد و یه چیز دیگه گذاشتم و دوباره وارد بازی شدم و باز هم همون پیغام رو میده.
اینترنت رو قطع کردم و باز هم درست نشد.
الن ویک مشکلی نداره و سیو آخر رو میخونه اما گیرز آو وار مشکل داره.
چکار کنم ؟ تو رو خدا کمک کنید. دوباره باید بازی رو از اول برم یعنی ؟
راستی اون وسطهای ساخت اکانت پیغام اکنت گولد و اینا داده بود که من زدم بعدا و خودش ظاهرا پیغام داد که یه ماه آزمایشی و رایگان فعال میشه.
خودت حساب کن ممکنه چنین اسمی تو لایو وجود نداشته باشه ؟ 100% وجود داره برا همین گیمرتگت عوض شده که بعدا قابل تغییره . اون سیو گیرز هم بعید میدونم مشکل لایو باشه . این چیزایی که گفتی اصلا جای نگرانی نیست و طبیعیه
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
تو گیرز 3 داره خودم بازی کردم . ولی بتمن رو نمیدونم .نقل قول:
اقا قیمت دست دوم چقدر هست الان تو بازار ؟؟
سری فت ها !!!
اینجا باید مطرح بشه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
فکر کنم دوروبر 350 اینا باشهنقل قول:
خب جوابشو بده دیگهنقل قول:
هی میخوای طرفو پاس بدی به یکی دیگه:20:
دوستان اگه زحمتی نیست در مورد آپدیتای X360 کپی خور بگین!!
چه جوری آپ میشه؟درسراش چقدره؟راحت هست؟
(چون میخوام X360 بخرم)
ممنون
دوست مننقل قول:
360ها دوجور آپدیت دارن 1- داشبورد و 2-فرم ویر درایو
1- داشبوردها به فاصله تقریبی 4 تا 6 ماهه میان توسز خود مایکروسافت روی سایت قرار میگیره که میتونی با pc دانلود و بوسیله فلش یا دیسک آپدیت کنی و یا مستقیم توسط کنسول از لایو آپدیت و نصب کنید.
2- آپدیت فرم ویر درایو (بحث کپیخور) این فرم ویر توسط تیم C4 (هکر) نوشته و بصورت رایگان ریلیز میشه بسته به نوع آپدیتی که داشبورد و نوع چیپ درایو کنسول زمان میبره که اصلا معلوم نیست .
طریقه ریختن این فرم ویر روی درایو بسته به نوع کنسول و درایوی که درش بکار رفته فرق میکنه که هرکدوم مبحث و آموزش جدایی دارن . البته برای مرتبه اول اگه سخت افزار و نرم افزار مناسب و کافی و مهمتر وقت و حوصله و کمی تجربه تو کارای الکترونیک داشته باشی کمی زمانبر خواهد بود ولی برای آپدیتهای بعدی مشکلی نخواهی داشت .
شما این سایت رو ببین تمامی درایوهای موجود 360 و جزئیات فرمویر کپی خورش اونجا موجوده
c4evaspeaks.com
من دیگه وارد جزئیات آنلاک و کپیخورینگ و رایت فرمویر درایوها نشدم ولی اونقدرها مشکل نیست دوست عزیز....
موفق باشی
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی می کنن
یه سوال دیگه :20:
من اگر XBOX بخرم می تونم راحت بازی ها رو Multiplayer بازی کنم؟ یا اینکه مثل PC حتما باید بازی Original بخرم؟
و اگر نمیشه میتونم با یکی از دوستام که XBOX داره فقط 2 تایی از طریق اینترنت با هم بازی کنیم یه کم کل بندازیم؟
اگر نمیشه لطف کنید آروم آروم بگید ناراحت نشم :45:
بعضی بازی ها مثل FIFA و NFS باید واسه ونقل قول:
مالتی بازی کردنشون پوینت بدی بعضی ها هم نمیخواد مثل Crysis 2 .
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
من تو کف امضاتم . خودت میتونی واسم تحلیل کنی ؟ :دی
دوستان خواهشن به داد من هم بریزید.نقل قول:
یعنی بازی رو باید از اول برم ؟
جوابتو دادم که تو صفحه قبل !:18:
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
گفتم مشکل شما ربطی به لایو نداره . ظاهرا باید از اول برید !
متوجه نشده بودم.نقل قول:
خب پس چرا اینجوری شده ؟ وای کی می خواد دوباره از اول بره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منظورم این بود که به این خاطر گیمرتگت عوض شده چون چنین اسمی از قبل وجود داشت !
متوجه شدم. حالا اگه گیمر تگ عوض بشه یعنی سیو بازی خراب میشه ؟نقل قول:
خب اگه اینطوره چرا سیو بازی آلن ویک خراب نشده ؟
ضمنا آیا میشه جوری تنظیم کرد دستگاه رو که خود به خود به اینترنت و لایو متصل نشه ؟
لولنقل قول:
نه بابا هدف از این امضا گیج کردن کسیه که می خونتش :21:
نه گیمر تگ اصلا با سیو کاری نداره.نقل قول:
خوب سیوGOW3حتما به یه صورت دیگه پاک شده که از زیر دستت در رفته به گیمرتگ ربطی نداره.
نه خیر نمیشه باید کنسول رو خودت روشن کنی بعد خودت بری لایو و بعد خودت کاراتو انجام بدی
نقل قول:
این GOW3 یکم حساسه. :31:
منم وقتی هارد خریدم و Save هامو از رو هارد اکسترنال ریختم رو هارد خود دستگاه تو GOW3 همین پیغامو داد. اما باقی سیو ها سالم بود.
================================================== ============
من اینجا رایتر Lite-on iHas524 پیدا کردم 30 تومن. اما جایی DVD9 Verbatim ندارن :41:
من امروز رفتم XBOX بخرم
طرف می گفت هر بازی رو که بخوای می تونی Multiplayer بازی کنی!
میشه واقعا؟
بعد یه چیز دیگه، این Arcade بدون هارد رو میده 350 هزار تومن، میگه اگر بخوای یه هارد 250 گیگ هم میذارم میشه 450 هزار تومن، چطوره؟
فقط براي خنده :31:
توی این مملکت :
فکرشو میکردین یه روز قیمت یه گوسفند با قیمت یه xbox برابری کنه؟! :31:
1- تقریبا میشه یعنی اکثر بازی ها میشه مولتی زدنقل قول:
2- اسلیم که از ارکید جدید تره 250 گیگش 420 تومنه پس خرید ارکید عاقلانه نیست
گوسفند چند گیگ؟:31:نقل قول:
شوخی کردم:31:
فقط میشه بگین از کجا بفمیم که فروشنده بازی که میده دستمون با چه سرعتی رایت کرده؟
آخه من ازش میپرسم میگه با 4 ولی میدونم که اون با 32 زده
نمیشه از روش با 4 رایت کرد؟
یه سوال هم در مورد وصل کردن هارد اکسترنال معمولی یه اسلیم چار گیگ داشتم:11:
من از همه ی پونصد گیگش استفاده میکنم البته با استفاده از ترفندی که تو این سایت خوندم:27:
حالا اون بهینه شدن سرعت لودینگ تو این هارد بهتره یا هارد اصلی:18:
سوال سوم تکسچرای اچ دی بازی اسمشو نبر 3 رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
با تشکر ببخشید که زیاد سوال کردم:40::11:
سلام دوستان ...
چند صفحه ي قبل گفتم كه كپي خور دستگاهم پريده وسط فيفا 12 نصب كردن.
من الان مي خوام برم دستگاه رو درست كنن ... الان فقط اين آپديت جديده رو بريزه واسم دستگاهم درست ميشه؟! الان يه صفحه ي سياه هستش وقتي روشنن ميكنم كه ميگه ديسك رو چك كن ... نرم اونجا بگه نميدونم من 6 تا كار انجام دادم تا درست شه و بايد هزينه ي بيشتري بدي؟
بعد اين اپديت جديد ديگه بتلفيلد و كال آف ديوتي و اساسين رو اجرا مي كنه ديگه؟
ممنون
1.بهم میگه ممکنه اگر وصل بشی به نت و مولتی بازی کنی دستگاهتو بن کنهنقل قول:
2.آقا فایت کلابتو عشق است :cool:
برای امنیت تو لایو باید بازی هاتو با برنامه یabgx360پچ اش کنی وlt+2داشته باشی و از دیسک هایxgd3تو لابو استفاده نکنینقل قول:
------------------------------------
معلوم نمیشه سرعت رایت از طرف بپرس خوب.نقل قول:
چرا که نشه ازش کپی بگیر و با4 رایت کن ولی مشکل اینه که دیسکی که با32رایت شده و خراب رایت شده اگه دوباره با4رایت شه درست نمیشه.
قضیه هارد هم تقریبا مساوی ان ولی به طور عقلی باید ماله خود کنسول بهتر کنه.
سوال سوم رو هم نمیدونم
----------------------------
نه ببین بیشترین کاری که میکنه اینه که استوک میریزه وlt+2اگه خیلی بی انصاف باشه20میگیره البته تو تهران خیلی ارزون تره نسبت به دوری از تهران گرون ترو گرون تر میشه ولی تهش دیگه25به بالا نمیشهنقل قول:
--------------------------------
این کار شما شوخی نیست اسپم هست عزیز.نقل قول:
لطفا این پست رو ادیت کنیدش چون این کار حجم تاپیک رو میگیره.
ممنون رفیق.
1- بله بعضی از بازی های جدید امکان بن شدنش هستش ولی اکثر بازی ها رو میتونی مولتی بزنی( بعضی مواقع هم BAN wave هستش هر دستگاه کپی خور رو پیدا کنه نابودش میکنه ) شانس هم دخیل هست ولی میتونی بتزی ها رو مولتی بزنینقل قول:
ممنون از راهنماییت دوست عزیزنقل قول:
برای گرفتن اطلاعات بیشتر و دانلود و طرز استفاده از اینایی که گفتی کجا برم؟
چون تازه همین امروز XBOX گرفتم و توی این بحث ها بد جوری ویرجینم. :wac:
ببین منتوصیه میکنم تا اومدن ورژن جدید برنامه یعنی همون1.6صبر کنی.نقل قول:
برای اینکه اگه خیلی واجبه اینجارو بخون:
ولی خوب به علتxgd3ها من توصیه میکنم فعلا صبر کنی و کاری نکنیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258083
خوب من بالاخره یک رایتر Lite-on iHas524B خریدم 29 تومن و 2 تا DVD ورباتیم 8 گیگ واسه رایت کردن فایل battlefield که دانلود کردم. تا الان اون CFW رو ریختم رو رایترم و دارم دیسک اولش رو رایت می کنم. تا 85% بی مشکل رفته :31:
رایت کردن این XGD3 ها هم مصیبت شده ها.
پ.ن: دیسک اول با موفقیت رایت شد. دارهVerify می کنه.
پ.ن:اجرا شدددددددددددددددددد :دی
آموزش رایتش رو میتونید بذارید توی تاپیکش ؟نقل قول: