شاهحسيني:پس از مشاهده گزارش داور،درباره تشكيل كميتهانضباطي تصميمگيري ميشود
رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت پس از مشاهده گزارش داور ، در خصوص تخلفات صورت گرفته در ديدار تيمهاي سايپا و استقلال تهران كميته انضباطي فدراسيون فوتبال تشكيل جلسه خواهد داد.
ديدار تيمهاي سايپا و استقلال تهران در چارچوب رقابتهاي فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران روز گذشته با نتيجه ۳بر يك به سود تيم سايپا به پايان رسيد.
" عبدالرحمان شاهحسيني " روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا با بيان اين مطلب گفت ساعت ۱۴امروز قرار است گزارش داور در خصوص اين ديدار در اختيار من و اعضاي كميته انضباطي قرار بگيرد.
پس از مشاهده اين گزارش در صورت وجود تخلفات احتمالي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال تشكيل جلسه خواهد داد.
وي با اشاره به مشاهده اين ديدار از طريق گيرنده تلويزيوني اظهار داشت پس از مشاهده گزارش داور،ميتوان در خصوص دلايل اخراج "سياوش اكبرپور" و يا مسائلي كه پس از اين اخراج ايجاد شد و يا درگيري ، " علي دايي " و " محمود فكري " تصميم گرفت .
شاهحسيني در ادامه گفت براي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ، رنگ پيراهن هيچ تيمي فرقي نميكند و با افراد خاطي برخورد خواهدشد.
" عابدزاده " آنژيوگرافي شد
" احمدرضا عابدزاده " دروازهبان اسبق تيم ملي فوتبال ايران صبح امروز دوشنبه در بيمارستان آراد تهران مورد آزمايش آنژيوگرافي قرار گرفت تا علت عارضه مغزي او مشخص شود.
" عابدزاده " به علت عارضه مغزي از شنبهشب گذشته در بيمارستان آراد تهران بستري شده است .
پس از معاينات انجام شده توسط پزشكان ، عابدزاده از صبح روز گذشته در بخش /آي.سي.يو/ بستري شدهاست و تحت مراقبتهاي ويژه قرار دارد.
وجود لخته خون در شريانهاي مغزي عابدزاده سبب انتقال وي به بخش آي.
سي.يو عنوان شدهاست.
دروازهبان سابق تيم ملي فوتبال كشورمان اسفندماه سال ۱۳۸۰نيز به علت عارضه مغزي در بيمارستان كسري بستري و تحت مداوا قرار گرفته بود.
پزشكان ابراز نظر درباره وضع عابدزاده را به معاينات بيشتر موكول كردهاند.
بيداريان : تيم فوتبال نوجوانان ايران به سوريه اعزام ميشود
سرمربي تيم فوتبال زير ۱۵سال ايران گفت تيم فوتبال نوجوانان ايران در رقابتهاي غرب آسيا كه در سوريه برگزار خواهد شد ، شركت ميكند.
" محمود بيداريان " روز دوشنبه در پايان اردوي انتخابي تيم فوتبال زير ۱۵سال ايران كه در كرمان برگزار شد ، با بيان اين مطلب گفت اين مسابقات مردادماه سال آينده برگزار خواهد شد و تيم ايران با قدرت در آن شركت خواهدكرد.
وي با اشاره به تشكيل اردوي آمادگي تيم فوتبال زير ۱۵سال ايران در كرمان اظهارداشت در اين اردو مستعدان استانهاي كرمان ، هرمزگان ، چهار محال و بختياري و سمنان به مدت دو روز زير مربيان به تمرين پرداختند.
بيداريان ادامه داد : ملاك انتخاب نوجوانان دراين رده سني ، فيزيك بدني مناسب ، قدرت ، درك و فهم فوتبال و شرايط تكنيكي است.
بيداريان در خصوص وضعيت فوتبال كرمان گفت: كرمان داراي استعدادهاي خوبي در رشته فوتبال است .اين استان از نظر درجه بندي فدراسيون فوتبال بر اساس تيمهاي شركتكننده در ليگهاي برتر و دستههاي اول ، دوم و سوم كشور ، جزو ۵استان برتر است.
بيداريان گفت : با توجه به توانمندي فوتبال در كرمان بهتراست باشگاههاي استان بيشتر از بازيكنان بومي خود استفاده نمايند .
رييس باشگاه الاتحاد عربستان : با فيگو قراردادي ۱۸ماهه منعقد ميكنيم
" منصور البلوي " رييس باشگاه فوتبال الاتحاد عربستان گفت با لوييس فيگو بازيكن پرتغالي قراردادي ۱۸ماهه منعقد خواهيم كرد.
وي روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود : اين بازيكن برجسته پرتغالي امشب براي انعقاد قراردادي ۱۸ماهه به ارزش ۶/۵ميليون دلار وارد دبي خواهد شد .
البلوي تصريح كرد: فيگو باانعقاد اين قرارداد پس ازپايان تعطيلات كريسمس شنبه آينده رسما" به عضويت اين تيم درخواهد آمد.
وي اظهاراميدواري كرد:با پيوستن اين بازيكن به تيم الاتحاد جده، اين تيم بتواند در فصل جاري پايان درخشاني داشته باشد.
اين بازيكن ۳۴ساله پرتغالي كه هم اينك در باشگاه ايتاليايي اينتر ميلان توپ ميزند پيشتر به رسانههاي پرتغالي گفته بود به دلايل شخصي قصد دارد به مدت دو سال از جهان فوتبال كنارهگيري كند.
"اوون": اميدوارم پيش از پايان فصل از بند مصدوميت رهايي پيدا كنم
مايكل اوون" مهاجم تيم ملي فوتبال انگليس اميدوار است پيش از پايان فصل جاري ليگ فوتبال باشگاههاي برتر اين كشور از مصدوميت رهايي پيدا كند تا بتواند به تيم نيوكاسل در اين رقابتها، كمك كند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، اوون در جريان مسابقات جام جهاني ۲۰۰۶در آلمان به شدت از ناحيه زانو آسيب ديد.
وي ظاهرا پس از گفت و گوهاي اخير با جراحش، نسبت به بازگشت به صحنه مسابقات، خوشبين است.
اين بازيكن ۲۷ساله گفت: اگر روند بهبودي من همينگونه پيش برود، اميدوارم در ماه آوريل به آمادگي كامل برسم.
اوون افزود: با وجود اين آزمايش واقعي هنگامي فرا ميرسد كه به اين زمان نزديكتر شويم.
مدير داخلي بيمارستان آراد: فعلا ملاقات با "عابدزاده" امكان پذير نيست
مدير داخلي بيمارستان آراد تهرانگفت:با توجه بهمراجعه مكرر خبرنگاران و شرايط ويژه بخش جراحي مغز و اعصاب، امكان ملاقات و تهيه خبر از وضع " احمدرضا عابدزاده " فعلا وجود ندارد.
كاپيتان اسبق تيم ملي فوتبال كشورمان به علت عارضه مغزي از شنبهشب گذشته در بيمارستان آراد تهران بستري شده است.
" سيدرضا وطندوست " روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با بيان اين مطلب تصريح كرد: حال عمومي " احمدرضا عابدزاده " خوب و شرايط او رو به بهبودي است.
وي با اشاره به اينكه تا زمان انتقال وي به بخش، شرايط براي ملاقات با دروازهبان اسبق تيم ملي فوتبال كشورمان فراهم نيست، افزود: به محض انتقال وي به بخش، اين امكان فراهم خواهد شد.
خبرنگار ايرنا براي مصاحبه با دكتر "عباسيون" پزشك معالج عابدزاده نيز تلاش كرد اما بنا به دلايلي موفق به انجام اين كار نشد.
ظاهرا دكتر " عباسيون " به علت حجم بالاي مراجعه خبرنگاران براي ملاقات و تهيه گزارش از اين ورزشكار ارزنده كشورمان و انتشار برخي مطالب از سوي رسانهها مبني بر همكاري نكردن مسوولان بيمارستان با خبرنگاران، ترجيح داده است تا با آنان روبرو نشود.
" احمدرضا عابدزاده " كه پس از معاينات انجام شده توسط پزشكان از صبح روز گذشته در بخش /آي.سي.يو/ بيمارستان آراد بستري شده و تحت مراقبتهاي ويژه قرار دارد، امروز /دوشنبه/ آنژيوگرافي شد.
وجود لخته خون در شريانهاي مغزي عابدزاده سبب انتقال وي به بخش آي.
سي.يو عنوان شده است.
دروازهبان اسبق تيم ملي فوتبال كشورمان اسفندماه سال ۱۳۸۰نيز به علت عارضه مغزي در بيمارستان كسري بستري و تحت مداوا قرار گرفته بود.
مربي تيم فوتبال راهآهن : در ليگ باقي خواهيم ماند
مربي تيم فوتبال راهآهن تهران گفت: اين تيم در ليگ فوتبال باشگاههاي برتر ايران باقي خواهد ماند.
"رمضان شكري" روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود : تيم راهآهن توان و شرايط لازم را براي باقيماندن در ليگ برتر دارد و با حضور "اكبر ميثاقيان" در اين تيم ، توان روحي بازيكنان دو چندان شدهاست .
وي كه پيش از اين به همراه" ميثاقيان" هدايت تيم ابومسلم خراسان را بر عهده داشت ، درباره ديدار تيم راهآهن مقابل ابومسلم در هفته پانزدهم گفت اين ديدار در ورزشگاه اكباتان تهران برگزار خواهدشد و ما ميزبان هستيم ، تيم ابومسلم همچنان به سبك گذشته بازي ميكند و كادر فني تيم راهآهن شناخت كافي از اين تيم دارد.
شكري افزود: بعنوان يك مربي دوست دارم راهآهن پيروز اين ديدار شود ، البته از آنجايي كه مشهدي هستم در عين حال از موفقيت تيم ابومسلم ناراحت نميشوم .
"دكو": آرزو دارم روزي در انگليس بازي كنم
"دكو" هافبك تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا با اشاره به اينكه از آينده خود در اين تيم مطمئن نيست ، گفت : آرزو دارم در انگليس بازي كنم.
سايت گل روز دوشنبه در اينباره نوشت، دكو كه هنوز سه سال و نيم از مدت قراردادش با بارسلونا باقي مانده است، اظهار داشت: نميدانم تا پايان قراردادم در اين تيم ميمانم يا نه. در حال حاضر همه چيز خوب است اما نميتوان پيشبيني كرد در چند ماه يا چند سال آينده چه اتفاقي ممكن است، روي دهد.
اين بازيكن پرتغالي تا سال ۲۰۱۰يعني زماني كه ۳۴ساله ميشود با تيم بارسلونا قرارداد دارد با وجود اين براي بازي در انگليس پيش از خداحافظي از فوتبال ابراز تمايل كرد و افزود: دوست دارم روزي در انگليس بازي كنم چون شيفته مسابقات ليگ برتر هستم.
وي با اشاره به خبرهاي منتشره در مورد مبادله با "لمپارد" هم گفت:
وقتي شرايط تيم كمي سخت ميشود، انتقادها از من و "رونالدينيو" شروع ميشود. من در يكي از بهترين باشگاههاي جهان هستم و از اين موضوع خوشحالم.
دكو در تحليل ديدار ليورپول مقابل بارسلونا در جريان مسابقات جام باشگاههاي اروپا نيز تاكيد كرد: اولين مسابقه دو تيم در ورزشگاه نيوكمپ اهميت بسياري دارد. ما بايد براي پيروزي و گل نخوردن تلاش كنيم. پيروزي يك بر صفر كافي خواهد بود چون شانس خوبي براي گلزني در ورزشگاه آنفيلد داريم.
"اكبر ميثاقيان": رويارويي با تيم ابومسلم از نظر روحي برايم مشكل است
سرمربي تيم فوتبال راهآهن تهران گفت : رويارويي با تيم فوتبال ابومسلم خراسان از نظر روحي برايم مشكل است.
"اكبر ميثاقيان" كه به تازگي هدايت تيم فوتبال راهآهن را برعهده گرفته است ،روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا، با بيان اين مطلب افزود:
با توجه به اينكه بازيكنان تيم ابومسلم را من انتخاب كردهام ، از همين رو قرار گرفتن در برابر اين تيم براي من سخت است.
وي گفت: تيم ابومسلم از بازيكنان با تجربه و خوبي بهره ميگيرد و اين تيم هماكنون در رده هفتم جدول ردهبندي ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران قرار دارد.
وي در ادامه گفت شهر مقدس مشهد و تيم فوتبال ابومسلم را بسان فرزندم دوست دارم و با پيروزيهاي اين تيم خرسند و با شكست آن متاثر ميشوم .
ميثاقيان درباره تيم راهآهن گفت : بازيكنان تيم راهآهن از انگيزه بالايي برخوردارند و بهخوبي از اين امر آگاه هستند كه كسب سه امتياز ديدار مقابل ابومسلم چقدر براي حضور آنان در ليگ برتر اهميت دارد.
او كه از حضورش در تيم فوتبال راهآهن تهران كمتر از ۲۰روز ميگذرد، ،اظهارداشت با توجه به زمان كمي كه از حضورم در تيم راهآهن ميگذرد، تمام تلاش خود را براي ارتقا شرايط اين تيم در جدول ردهبندي بكار خواهم برد.
تيم فوتبال راهآهن تهران هماكنون با كسب ۹امتياز از ۱۳ديدار در مكان پانزدهم جدول ردهبندي مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران قرار داشته.
اين تيم در هفته پانزدهم در ورزشگاه اختصاصي خود "اكباتان" ميزبان تيم ابومسلم خراسان است .
برخي از مديران سابق باشگاه استقلال خواستار مشخص شدن وضع اين تيم شدند
شماري از مديران سابق و پيشكسوتان باشگاه فرهنگي ، ورزشي استقلال تهران روز دوشنبه با ارسال نامهاي به " محمد عليآبادي " معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني خواستار مشخص شدن هر چه زودتر وضع اين باشگاه شدند.
به گزارش روز دوشنبه سايت باشگاه استقلال ، در اين نامه همچنين مديران و پيشكسوتان باشگاه استقلال ، خواستار نگاه ويژه معاون رييس جمهوري به اين باشگاه شدهاند.
مشكلات مالي و بيثباتي در مديريت باشگاه از جمله ديگر مواردي است كه در اين نامه به آن اشاره شده است.
امضاكنندگان اين نامه با اشاره به بازگشت استقلال به سازمان تربيت بدني، اظهار اميدواري كردهاند مشكلات گذشته مرتفع و تيم فوتبال استقلال براي حضور قدرتمند در ليگ قهرمانان آسيا آماده شود.
علي فتحاللهزاده، كاظم اوليايي و كامران منزوي از جمله افرادي بودند كه اين نامه را امضا كردند.