سرویس 3 مگ جشنواره- ساعت10:30 شب.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرویس 3 مگ جشنواره- ساعت10:30 شب.
ممنون. ببخشید... این قسمتها؟نقل قول:
نقل قول:
بله همین قسمت.
خط شما روی Fast Path تنظیم شده یا همون پروفایل گیم.
تشکر ممنون. زحمت دادم.. فکر نمیکردم بشه از طرف خودمون تشخیص داد...نقل قول:
پس اون مقدار Fast Path روی 1 باشه یعنی فعاله... صفر 0 هم باشه حتما غیر فعاله... درسته؟
آخه من حدود یه سال پیش صباتت و همین پارس داشتم... صبانت که گیم نداره... ولی پرس اون زمان پروفایل گیم
پینگ من به سرورهای داخل 15 و زیر 15 بود... بیشتر 14 میلی بود با سرورهای بازی ایران... الان چند ماه بهترین حالت زیر 20 نمیاد... نمیدونم از مرکز مخابراته یا در کل استان ما اینطوری شده)
این پینگ الانم پارس آنلاین یکی از شهرهای استان اصفهان... (میگم حدود چندین ماه پیش یه سال پیش پینگ داخل 13-14 بود... نمیدونم این مدت چی شده!!...)
سلام . من از سال 89 مشترک پارس انلاینم سرویس فعلی هم یک ماهه 8 مگ با حجم 150 گیگ و هزینه 50 تومن در ماهنقل قول:
اون پیشنهاد رو قبول کردم و الان دارم استفاده میکنم
ظاهرا این نوعی بازاریابی مخفیه که پارس انلاین شروع کرده طی این سالها تا کنون برای همچین چیزی زنگ نزده بودن . اینا هم کم کم دارن از اصول حرفه ای فاصله میگیرن و رقابت ناسالمی با دیگر شرکت ها به راه انداختن هر چند که در نهایت به نفع مشتری تموم میشه !
من هم از 88 سرویس دارم یه بار پارسال زنگ زدن و سرویس 2 مگ یکساله 100 گیگ رو 140 تومن پیشنها دادن من هم قبول کردم البته من خودم معترض بودم که چرا جشنواره میگذارن یوزرهای جدید میگیرن ولی یوزرهای قبلی هیچ . گفتم خوب یوزرهای قدیم هم جذب جشنواره شرکتهای دیگه میشن :n02: . می خواستم تخلیه کنم برم یه شرکت دیگه که برام جشنواره رو فعال کردن تا حالا دو بار پیشنهاد گرفتم ولی آخرین پیشنهادشون قیمتش بالا بود .نقل قول:
می خواستم بدونم اگر طرحمون قیمتش بالا باشه میان پیشنهاد بدن.
الان شما طرحتون به نفع شرکت بوده اومدن 6 ماهه با نصف قیمت باهاتون قرار داد بستن دلیلش چی می تونه باشه ؟
من قراردادم 4 ماه مونده حجم مصرفیم هم زیاد نیست.
یعنی تهدید کردی که می خوای تخلیه کنی بعد برات جشنواره رو قبول کردن که بخری؟؟:n31::n31:نقل قول:
تهدید نکردم واقعا می خواستم تخلیه کنم دلیلشو پرسیدن من هم گفتم. آخه شرکتهای دیگه جشنواره هاشون خیلی خوب بود اون زمان.نقل قول:
من فکر میکنم این شرکت به سپاه واگذار شده چون مدتی پیش هم قرارداد امضا کردن و "های وب" اعلام کرد که پارس انلاین رو خریده بعد که دیدن کاربرا فراری شدن تکذیب کردن !نقل قول:
شاید هم در همین قضایا یه جمشید بسم الله تو پارس آنلاین اومده سر کار و میخواد نبض بازار اینترنت کشور رو به دست بگیره :n33:
دوستان من الآن خواستم سرويس ششماهه هشت مگ جشنواره رو بگيرم ارور ميده!
بعد ديدم کلا همه اون چهار تا طرح جشنواره همشون ارور ميدن! بايد تلفني خريد کنم اينو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]