منم به جز دیروز همیشه حدود ۱.۳ مگ میگیرمنقل قول:
دیروز معلوم شد خود همراه اول محدود میکنه سرعت دانلود رو
Printable View
منم به جز دیروز همیشه حدود ۱.۳ مگ میگیرمنقل قول:
دیروز معلوم شد خود همراه اول محدود میکنه سرعت دانلود رو
منهم میدونم منظور شما محدودیت حجم بود اما حجم و سرعت بهم وابسته هست وقتی همراه اول پهنای باندش رو روی پنج گیگ محدود میکنه درواقع داره حجمش دانلودش رو محدود میکنه مانند اینکه شما یک اتومبیل داری که صد کیلومتر بیشتر راه نمیره بعد تو پیست مسابقه برانی که محدودیت سرعت نداره بهرحال سهم شما بیشتر از همون صد کیلومتر سرعت نخواهد بود. ایرانسل درسته محدودیت حجمی داره اما بیست گیگ در هر ساعت حدش هست. برای چنین دانلودی در یک ساعت سرعت باید حدود 60 مگابیت در ثانیه باشه که بندرت پیش بیاد جایی سرعت بیشتر از این مقدار باشه پس محدودیتش آزار دهنده و درواقع محسوس نیست. من هردو اپراتور دانلود دارم و قبول ندارم که همراه اول بهتره چون درسته پنج ساعت رو میده هزار تومن و ایرانسل یک ساعت رو میده حدود هزار تومن(البته سه ساعت بخری میده دو تومن) اما در همون یکساعت ایرانسل چند گیگ هم بیشتر از پنج ساعت همراه اول دانلود میکنم. کار هم سریعتر انجام میشه و در انرژی وقت صرفه جویی میشه.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
محدودیت بسته های ایرانسل 20 40 60 گیگه .نقل قول:
همراه اول اصن وضعیتش معلوم نیست.منطقه ما 4جی هست
همین که طرح تمام میشه به ثانیه نکشیده از 4 جی میشه 3جی.
دیگه هم نمیشه 4 جی تا دوباره طرح بزنی.
من دیگه بی خیال دانلود شبش هم شدم ... سرعتش بد شده.قبلا تا 2.5 مگ میرفت الان ماکزیمم 800-900 هست.
فکر کنم منظور شما 1.3 مگابایت هست؟؟؟نقل قول:
من عرض کردم سرعتم با گوشی به طور معمول 1 و خورده ای مگابیت (~150 کیلوبایت) هست. اگه همون 1.3 مگابایت هم بشم راضی هستم. داداش ما نسل Dial-Up هستیم و بعد از اون میدونی با چی خیلی حال میکردیم؟؟؟ :n20: (10 سال پیش) ADSL شاتل گرفته بودم 64 کیلوبیت نامحدود فیلم دانلود میکردم. :n28: یادم نمیره سرعتش رو روی 15 کیلوبایت بسته بود :n02:
نقل قول:
من خودم یادمه که قبل از adsl گرفتن دیال اپ داشتم و اونموقع هم سرعتم اصلا بالای 26 kb نمیرفت چندبار مودم عوض کردم هم نشد در حالی که سرعت استانداردش 50 بود
هر یادمه 2مگا بایت فایل رو 13 دقیقه طول کشید دانلود کنه
ولی پریروز سرعتم از 1.3 MB شد 3.06
البته فقط یک شب و الان دوباره برگشته روی 1.3 MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.نقل قول:
من حالا حرفم اینه وقتی با گوشی 150 کیلوبایت اینا میگیرم تو خونه آیا با مودم هم همین سرعت خواهم گرفت یا مودم، قوی تر سیگنال میگیره توی جای سیگنال ضعیف؟ بعضی جاهای شهر با همون گوشی 1 و خورده ای مگابایت هم سرعت میده. مثلاً مودم معمولی یا SXT LTE نتیجه ای که میگیرم چقدر میتونه متفاوت باشه؟
بستگی داره به اینکه ایا شما سرعت کمی که داری مربوط به ضعف سیگنال هست یا ضعف شبکه اپراتور...نقل قول:
سیگنال دریافتی با گوشیت وقتی که دانلود میکنی چند دسی بل هست؟
خب مودم نمیتونه به دکل دورتر و بهتری وصل بشه؟ مثلا SXT LTE ظاهرا این قابلیتو داره.نقل قول:
اطلاع ندارم. کجا میتونم سیگنالو تو گوشی چک کنم؟
همراه اول دیگه داره ب شعور کاربرا توهین میکنه.کجای دنیا فورجی ۸۰۰ کیلوبایت میده.واقعا خجالت آوره
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk