Welcome Dear Rezaomidoنقل قول:
Printable View
Welcome Dear Rezaomidoنقل قول:
سلام.
میخواستم بدونم تظرتون درباره این هدفون چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا تهران پیدا میشه؟
قیمتش چقدره؟
کجا باید دنبالش بگردم؟
من این هدفون رو واسه فیلم و دالبی بودنش میخوام. آیا انتخاب درستی کردم؟ اگر انتخاب بهتری هست که دالبی باشه و ورودی اپتیکال داشته باشه لطف کنید معرفی کنید. با تشکر.
رضا جون خوشحال شدم که دوباره برگشتی داداش گلم و از زحمات سالار جان هم سپاسگزارم .
راستی رضا جون خیلی دوست دارم نظرت رو درمورد شور 940 بدونم.
با سلامنقل قول:
این مدل pioneer وایرلس رو من کلا تو بازار ایران ندیدم البته یه مدل دیگه وایرلسش رو تو جمهوری دیده بودم که بهمراه تلوزیون میفروختن ولی سیستم دالبی نداشت.
شاید نمایندگیش داشته باشه ولی اگه نتونستین پیدا کنین پیشنهاد میکنم از سونی مدل mdr-ds3000 ویا از سنهایزر مدل pc163d و pc333d رو انتخاب کنین که داخل ایران هم موجود هستن و سیستم دالبی مورد نظرتون رو هم دارند.
موفق باشین
سلام
دوستان من کل جاهایی که می شناختم رو گشتم برای کریتیو 830 و سونی 60 ، اما یافت می نشد که نشد .
( قبلا از کریتیو 630 و از سونی 35 رو داشته ام ، کیفیت ساخت سونی از کریتیو بهتره ، و صدای کریتیو از سونی )
با این تفاسیر :
اولا : کسی جایی می شناسه که این دو قلم جنس رو داشته باشند ؟
ثانیا : کسی تو رنج قیمت زیر 50 تومان ، گزینه بهتری داره برام ؟
مرسی
با سلامنقل قول:
2 تا پیشنهاد دیگه هم هست که البته نمیشه گفت از مدلهایی که انتخاب کردین بهتره یعنی تقریبا تو یه سطح هستن.panasonic hje300 و sennheiser mx365
اگه دو مدل قبلی رو نتونستین پیدا کنین میتونین اینها رو انتخاب کنین.
موفق باشین
نقل قول:
دوستان من یه هدفون bluetooth تا 80 تومن میخوام، بهترین چیزی که تو این قیمت گیر میاد چیه؟
خودم که گشتم اینا رو پیدا کردم:
NOKIA BH-503
Sony MDR-G45LP
مهم کیفیت صدا هست و بلندی صدا چندان برام مهم نیست!
بی سیم بودن مهم هست اما اگه ارزش داشته باشه موردی نداره با سیم هم باشه! اما چون واسه بیرون و گوش دادن با گوشی میخوام،، بهتره تو یه همچین سبکی باشه، حالا با سیم هم بود موردی ندارهنقل قول:
در مورد آمپ تو بخش آمپ داک یه ریویو گذاشتم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد مقایسه ی این دو:
m50 یک هدفون بسیار حرفه ای و تو رده ی خودش از لحاظ کیفیت صدا و شفافیت صدا بی رقیبه
ولی اصلا یه پیشنهاد:
اگه دقت کنی همین هدفونی که الانم داری هدفون خیلی خوبیه در حد m50 نیست ولی خوبه
این که ارضات نمیکنه به علت توان محدود پلیره
شما آمپ رو بخر شاید اصلا دیگه احتیاجی به تهیه کردن هدفون احساس نکردی.
ولی اگر دیدی بازم نه
برو سراغ m50 :31:
همچنان از ابراز لطف و محبت همه شما شگفت زده شدم که شما چقدر با محبت و خوش قلب هستید که کاربران نه چندان قدیمی تر رو یادتون موندهنقل قول:
فقط می تونم ازتون تشکر کنم و براتون آرزو کنم که هر آنچه آرزوی داشتنش رو دارید رو خدا بهتون بده هر چند تو این مدت که نبودم خدا ازم عزیزانی رو گرفت که برای همیشه با خاطرات شیرین اونها زندگی کنم
امید به روزهای خوش آینده
برای اینکه فقط اسپم نداده باشم:
راستش دو مرتبه قصد صاحب شدن این هدفون رو داشتم اما هر دو بار قسمت نشد به همین خاطر نمی تونم نظر دقیق و واقعی درمورد اون بگم ولی این هدفون یک ارتقآء بسیار خوب برای مدل قبل از خودش یعنی 840 هست ارتقآء ی که بیس و مید اون فلت تر شده های با جزییات بیشتری به گوش می رسه کیفیت ساخت بهتر شده و از نظر ظاهری بسیار خوش استایل تر به نظر میرسه و برای درایو کردنش فکر می کنم نیاز به یک آمپ ساده باشه چون توان اغلب پلیرها برای راه اندازی اون کافی نیست.
یکی از هدفونهای مورد علاقه م بوده ولی جدیدآ از مدلهای بهتر بی خبرم
یک بار دیگه از محبت همه کاربران این بخش که در تلاش برای به اشتراک گذاشتن تجربه خودشون هستند تشکر ویژه میکنم و امیدوارم که به زودی همه با هم و در کنار هم هر آنچه که تجربه کردیم صمیمانه در اختیار هم قرار بدیم تا لذت بیشتری از این تفریح خوشایند ببریم
شما هم موفق باشید.
خدا رحمتشون كنه .هر چي خاك اون مرحومان باقي عمر شما.روحشون شاد و يادشون پايدار.ناراحتي شما ناراحتي ما هم هست .نقل قول:
همونطور كه گفتين اميد به روزهاي خوش اينده.
براي تمامي دوستان فوروم و خانوادهاشون ارزوي شادكامي و سربلندي ميكنم. هميشه شاد باشين كه شادي شما باعث شادي رفتگان و خداي متعال هست.