سلام
ببین دوست عزیز شرایط مخابرات تهران اینجوریه:
شما در ۲۴ ساعت از ساعت ۱۰ صبح تا ۳ نصفه شب سرعت شما با همه سرور های خارجی در حد چند کیلو بیشتر نمیشه یعنی شما چه ۱ مگ چه ۵۱۲ و... داشته باشی توی این ساعات با هر سرور خارجی دانلود بکنید باید حتما حداقل ۱۶ کانکشن ای دی ام برای دانلود فعال باشه و اصلا نمیتونید ویندوز و انتی ویروس اپدیت کنید و حتی با این وضعیت بازی بکنید نمیتونید از هیچ فایل شرینگی که کانکشن معمولا ۱ میدن دانلود بکنید و سرعتتون چند کیلو بیشتر نمیشه در این ساعت شما از تورنتی که سیدش کم باشه و کانکشن ریموتش کم باشه بازم نمیتونید دانلود بکنید
در روزهای تعطیل که اوضاع خیلی زیاد افتضاح تر میشه
در کل در این ساعت فقط میتونید از سایتای دانلود خودمون (سایتای فیلم و بازی و..) با کانکشن زیاد و دانلود هم زمان چند فایل بتونید از سرعتتون استفاده کنید
اما معمولا از ساعت ۳ نصفه شب تا ۱۰ صبح میتونید از حداکثر سرعتتون با ۱ کانکشن یا ۲ تا نهایت سرعتتون رو بگیرید و تمام اون مواردی که گفتم رو تو این ساعات میتونید انجام بدید
به نوعی راحت تر بهتون بگم سهمیه بندی شده مثل شرکت های خصوصی که حجمی هستش تو طول روز خوبه موقع رایگان سرعت رو کم میکنن اینجا برعکس هستش
شما هرچی سرعت بالا تر و هزینه بیشتری بکنی حرص بیشتری میخوری که سرعتت چند کیلو بیشتر نمیشه
حالا با توجه به این شرایط ببین بدردت میخوره یا نه
اینکه دوستان میان شرایط توضیح میدن شما چه به مخابرات بیان چه نیاین به حال ما که فرق نمیکنه قصدمون راهنمایی هستش من احساس کردم میخوای زورکی به خودت بقبولونی که شرایطش خیلی خوبه
:n02:
اون ۲۵۶ که ابوالفضل هم گذاشته مربوط به شهر قزوین هستش که شرایطش به اون شکله هرچند وقت یک بار یه شات میذاره اینجا دو ساعت باید برا ملت توضیح بدیم این اون نیست:n02: