شما قبول کن که درست سوالت رو مطرح نکردی!نقل قول:
Printable View
شما قبول کن که درست سوالت رو مطرح نکردی!نقل قول:
بر فرض مثال هم که من درست مطرح نکرده باشم، این طرز جواب دادنش هم اصلا مناسب نبود.نقل قول:
مودم آخه چه ربطی به ماشین و خودروی فرسوده داره!!!!!
می تونست بگه من اطلاعی ندارم، نمی دونم ، من بی خبرم ، زنگ بزنید بپرسید و هزاران جواب بهتر و روان تر
آدمی را آدمیت لازم است
چوب سندل بو ندارد هیزم است
نقل قول:
من کاملا موافقم ... همه شدن دانشمند بقیه رو از اسمونا میبینن :42:
دوستان من میخوام روز اول عید دیگه شارژ نکنم الان واریز کنم به حسابم میمونه برای ماه دیگه؟/عیدی نیمدین
از دیروز چهارشنبه ساعت 11 صبح تا الان که بیش از 12 ساعت میگذره من سرعتم خیلی نوسان داشت و یه سری از سایتها رو هم باز نمیکرد.:41:
ممنون از جوابتون اما من درست متوجه نشدمنقل قول:
مگه سرعت 512 ایرانسل با 512 مثلا شاتل فرق میکنه؟!
من خودم قبلا شاتل 512 داشتم سرعتش در بهترین حالت از 64 یا 70 کیلوبایت بر ثانیه هیچ وقت بیشتر نمیشد . حالا شاید پارس آنلاین بیشتر باشه اما شاتل رو میدونم اینطوری نیست پس نباید در مقدار حداکثر دانلود در ماه بین شاتل و ایرانسل در یک سرعت مشخص فرقی وجود داشته باشه مگر اینکه سرعت 512 ایرانسل اون چیزی نباشه که باید باشه (یعنی 64 کیلوبایت بر ثانیه)
اگر اشتباه میگم راهنمایی کنین
ممنون
لطفا زودتر جواب بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مودم WIXFMM-130) Wi-Fi)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم WIXFBR-105) Wi-Fi)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم BM632w) Wi-Fi)
سلام
چند روزي هست مشترك وايمكس ايرانسل شدم و واقعا راضيم.اما وقتي ميخوام مودم رو از حالت NAT به bridge تبديل كنم دچار مشكل ميشم.وقتي اين روي اين حالت ميزارمش مودم مدام reboot ميشه و وقتي هم كه كاملا 5 تا چراغش ثابت شد نميتونم هيچ صفحه اي باز كنم.تنظيمات IP رو هم رو حالت اتوماتيك هست ولي بازم نميشه.
نقل قول:
فرق خاصی ندارن من که bm632w دارم راضیم یک جا هم شنیدم این مدل بهتره ولی خوب اون 2 تای دیگه جدیدترن :20:
بر اساس راهنمای زیر کار رو پیش میبرید ؟
پس از ورود به پنل مودم به قسمت Authentication میروید و Phase1: EAP-TLS رو قرار میدید و irancell.ir @ آدرس مک مودم : Identity و تنظیمات رو ذخیره می کنید ؟کد:http://wimax.irancell.ir/Webfiles/Files/download/USER_Win7_130.pdf
درسته ؟