بچه ها سايت جديد سازمان سنجش رو ديديد ؟ :5: اين آدرسشه :
كلا نميدونم چرا همش هي تغييرات رو روي ما اعمال ميكنن !!! ما ديگه شديم موش آزمايشگاهي :31: شايدم خواستن واسه ما متفاوت باشه ؟!!کد:http://www.noet.ir/noet/
Printable View
بچه ها سايت جديد سازمان سنجش رو ديديد ؟ :5: اين آدرسشه :
كلا نميدونم چرا همش هي تغييرات رو روي ما اعمال ميكنن !!! ما ديگه شديم موش آزمايشگاهي :31: شايدم خواستن واسه ما متفاوت باشه ؟!!کد:http://www.noet.ir/noet/
سلام بچه ها. یکی لطفا برام سوال 13 الف رو توضیح بده!! یعنی لطفا بگید من کجا اشتباه می کنم؟؟؟؟
سوال: انتگرال Ln radical X تقسیم بر x .
جواب من: Ln radical x => 0.5 Ln x حالا جلوی انتگرال، Ln x داریم و مشتقش که میشه یک x اٌم. و یک 0.5 هم داریم. انتگرالش میشه => (Ln x ) به توان 2 ضرب در یک چهارم! حالا تو پاسخ نامه نوشته Ln radical x به توان 2. :13:
باید از روش تغییر متغر میرفتی که کل صورت میشد u و بعد مثل مثال قبلی که حل کردم.نقل قول:
-----------
میشم 17 18 :19: رو 19.25 حساب کردم :19::19:
من میشم 17.25 :(((((((((((((((((((((((((((((((((((( این قضیه رول کوفتیه لامصبو ایکاش حداقل یه بنی هاشمی گل واژه چیزی حل میکردم مثالشو میدیدم =)))))))
سلام می خواستم نظرتونو درباره ی معلم خصوصی برای ماه آخر بدونم . من فارغ التحصیل ریاضیم و برای ریاضی و فیزیک می خوام معلم بگیرم.
ریاضی : دکتر اعتزازیان (قلم چی) یا اگه شد سامان سلامیان
فیزیک : ارغوانی فرد (قلم چی)
درصد ریاضی : 45 فیزیک : 50
تشکر.
معمولا این روزای اخر توی همایش ها شرکت میکنن که مثلا توی 6 الی 7 جلسه مطالب رو جمع بندی میکنن برای هر درسنقل قول:
حالا موسسه قلم چی یا هر موسسه دیگه اما اگر فقط میخواید که نقاط ضعفتون و سوالایی که اشکال داشتید رو
باهاتون کار کنن همین معلم خصوصی بهتره
از بین دبیرایی که گفتید ارغوانی فرد رو میشناسم دبیر خوبی هستن . (رتبه ی 2 کنکور !)
موفق باشید .
به نظره من کار خوبیه.منم فارغ التحصیل ریاضیم حدودا توی 1هفته ی آخرفروردین و اوایل اردیبهشت واسه یه چندتا مبحث که توشون مشکل داشتم(کاربرد و انتگرال)دبیر خصوصی گرفتم.اینطوری سریع ترم یاد میگیری.فقط کافیه بعد کلاس تست بزنی.از جزوه خوندنو بالا پایین کردنه درس نامه هایه کتاب تستا خبری نیست.نقل قول:
من از 15 حساب كردمنقل قول:
يعني از 20 ميشم 8.75
سلام رفقا ،
کسی همایش فیزیک و شیمی خوب سراغ داره ؟
امتحان دیفرانسیل رو افتضاااااح کردم.... دو سه روز قبل خونده بودم(فقط مشتق ها رو وقت کردم) اما دیروز یه سری اتفاقات ناگوار واسم پیش اومد که حتی دیشب رو هم یه لحظه چشم هام رو نتونستم رو هم بزارم...
سر امتحان هم که همش فکرم جای دیگه بود یا چرت میزدم طوری که مراقب دو بار اومد برگم رو چک کرد که ببینه تقلب نکنم...:41:سوالات رو هم تا سوال 7 بیشتر نتونستم بخونم و جواب بدم...حساب کردم دیدم 6 از 20 میگیرم....
مستمر دیف هم 4.5 از5 گرفتم...
من تا حالا از این تک ماده که میگن استفاده نکردم چه جوریه جریانش...خیلی حالم گرفتس لطفا یکی بگه ببینم چجوریه من هم می تونم با این افتضاح که به بار آوردم از تک ماده استفاده کنم یا نه باید صبر کنم واسه امتحان جبرانی؟؟؟؟؟؟:41: