از بیست نت استفاده کن سرعت دانلود واقعی میده 256 بین 25 تا 32 متغیره.نقل قول:
Printable View
از بیست نت استفاده کن سرعت دانلود واقعی میده 256 بین 25 تا 32 متغیره.نقل قول:
سلامنقل قول:
شاتل همینه متاسفانه
دانلود =محدودیت
آخه مگه بیکار بودی دو سال مشترکشون موندی.....من یه ماه مشترکشون بودم دیدم این مدلی زدم بیرون سریع..نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز
اون بیست نت چون مال مخابراته کنترل و شنود بیشتری روش نیست؟ از بچه هایی که تجربه دارن تو مواقع استراتزِیک! قطع نمیشه؟ مشکلات تخیلی نداره؟
این و ماتریکس نامحدودشون واقعا نا محدوده؟
ممنونت. موفق باشید:sq_15:
امروز صبح درخواست جمع آوری از آسیاتک دادم.... دارم کوچ میکنم میرم همیارنت... یکی از دوستام مرکز فیاض بخش همیار داره میگه حداقل توو مرکز ما خوبه... امیدوارم اینطور باشه....
سلام به همگی،من بعد از ۳-۴ سال از پارس آنلاین جدا شدم به امید گرفتن خدمات از سپنتا،ولی بعد از جمع کردن سرویس سپنتا گفت نمیتونیم بهت خدمات بدیم.
دوستان در جریان باشن همچین بلایی سرشون نیاد.الان ۲ ماهه اینترنت ندارم.
خلاصه که این شرکتا یک مشت دروغ گو بیشتر نیستن.
Sent from my X10i using Tapatalk 2
اوه اوه.... همین الان با خبر شدم یکی از بچه ها رفته گدانت... دیروز هم نتش وصل شده.... مرکز حضرتی.... میگه دانلود روزانه 90 تا 100 پینگ زیر 300 نمیاد.... دیشب هم واسه دانلود گذاشته بود هیچی نگرفته بوده مثل اینکه اصلا کانکت نشده بوده... پس در نتیجه بعد از قاطر فلون فلون شده گدانت بدترین شرکت شیراز به نظر میرسه...
درود...من مرکز سعدی هستم قبلاً همیارنت داشتم تعریفی نداشت شبانش بشدت متغیر بود بین 80 تا 30...شبی حداکثر 600 هفتصد مگ میگرفت...حالا گرفتی نتیجه رو هم اعلام کن...نقل قول:
سلام دوستان
من آسیاتک دارم و میخوام درخواست جمع آوری رانژه بدم
برای مخابرات سلمان کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید ؟
حتما... گرفتم روز به روز گزارش رو میدم... آسیاتک روزانش رو میشه تحمل کرد اما شبا اصلا هیچ کاری نمیتونستم بکنم... کلافه شده بودم دیگه... امیدوارم شبا پاکت لاست و تایم اوت نداشته باشه.... من که تقریبا تمام آی اس پی های شیراز رو درو کردم... قاطر - پارس آفلاین - گدانت - آسیاتک - ماتریکس الان هم که دیگه همیار نت ... بین این همه بد که همش یه جای کارشون میلنگید آسیا تک رو میشد یه کاریش کرد که دیگه این مدت اخیر ریدن سرعت شبانه رفت پی کارش...نقل قول: