سلام دوستان من اینو توی تاپیک همسایه دیدم یه سوالی واسم پیش اومده، من فکر میکردم 21st درسته ولی اینجا نوشته 21th . کدومشون درسته؟؟
Printable View
سلام دوستان من اینو توی تاپیک همسایه دیدم یه سوالی واسم پیش اومده، من فکر میکردم 21st درسته ولی اینجا نوشته 21th . کدومشون درسته؟؟
21st درسته دوسته من................نقل قول:
کلا هر عددی،چند رقمی بودنش مهم نیست،اگه آخرش 1 باشه st میگیره.....................
به معنی ِ مثلا هزار و یکمین عدد.............
البته قواعد کلی و خاص خودش رو داره............
همین نسبتا درسته به نظر من،انگلیسی زبانا از Sulk بیشتر به صورت صفت و به شکل Sulky استفاده میکنن که بیشتر معنی قهر قهرو ((!)) میده:n02: یا کسی که زیاد قهر میکنه یا به معنی کسی که با من قهره EX:He sulky with me................نقل قول:
برای قهر کردن یا قطع رابطه کردن،فعل Huff بیشتر استفاده میشه،البته از Old French اومده به انگلیسی که الان دیگه زیاد استفاده نمیشه و همون Break Up استفاده میشه،چه تو Formal چه Informal............
یا علی.............
معادل قهر کردن بارها توی این فروم مورد بحث قرار گرفته...
نزدیکترین معادلش همون بود که Kurosh جان گفت... Not be on speaking terms with someone...
Fall out هم به معنی مشاجره هست، ولی برای قطع رابطهی موقت همراه با دعوای دوستها هم رایجه...
نقل قول:
the rules are as following
1st First
2nd-second
3rd- third
4th-fourth 5th 6th 7th 8th 9th
درخواست ما با سر رفت تو دیوار:n02:
بابا خوب یکی هم جواب مارو بده محض رضای خدا
سلام دوستان .اینجا کسی هست که حداقل 15-20 ساله ساکنِ یه کشور انگلیسی زبان هست و زبان انگلیسیِ عامیانه و انگلیسی کتابی رو فول باشه ؟
اولی رو نمیدونم ولی واسهی دومی اگه سوالی داری میتونی همینجا بپرسی شاید جواب گرفتی...:n13:نقل قول:
(اگه مشکلت فقط مربوط به اصطلاحات انگلیسیه...)
سلام . همیشه از وجودِ استادانِ بزرگوار و سایر دوستان استفاده بردم و خیلی چیزها یاد گرفتم اما یه سری اطلاعات هست که خیلی عامیانه هست و با توجه به گستردگیِ کشورهای انگلیسی زبان , یه چیزهائی هست که از یه کشور به کشور دیگه فرق میکنه حتی از یک شهر به شهر دیگه در یک کشور . میخواستم خودشون در این مورد اطلاعاتی به ما بدند .در عربی هم همینطوره . حتی سلام کردن و احوالپرسی هاشون با هم فرق میکنه ,نقل قول:
حالا شما یه مثال بزن اگه سخت بود ما هم ممنونت میشیم و میریم دنبالش که یاد بگیریم...:n02:نقل قول:
اگه خیلی خوب بود شاید یه تاپیک براش زدیم...:n13:
مثلا من چند وقت پیش یه تاپیک راجع به زبان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زدم...
انگلیسی خوبیش همینه که همه چیزش در دسترسه و منابع یادگیری همه چیزش زیاده...:n05:
یعنی سخنگویان انگلیسی همه چیز زبانشون آنلاین در دسترس زبانآموزها قرار دادهان که راحت در دسترس باشه...:n26: