ایول بابا. کارت درست. ولی...نقل قول:
... ولی ...
یه کاره دیگه هم میکنه:
تو بعضی جاها و برنامه ها (مثل CorePlayer) به عنوان Mute استفاده میشه.
Printable View
ایول بابا. کارت درست. ولی...نقل قول:
... ولی ...
یه کاره دیگه هم میکنه:
تو بعضی جاها و برنامه ها (مثل CorePlayer) به عنوان Mute استفاده میشه.
خواهش میکنم. من که گفتم شاید تکراری باشه! تازه من که نمیتونم کل تاپیکو بگردم ببینم تکراریه یا نه! (کو حوصله؟!) بازم به بزرگی خود ببخشید.نقل قول:
باتری خراب است
خیلی بد است
باید مثل من بسوزی و بسازینقل قول:
باطري خراب به ز جوي استيك داغون :دي
سلام
من از یه سال پیش که 5700 گرفتم واسش قاب نگرفتم ، الان رنگ جوی استیکش و کلا رنگ اونجاهاییش که فلزیه رفته ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) حالا میگم چی کارش کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا هاش فلزی؟نقل قول:
شما 5700 نداری ؟ خب جوی استیکش و اطرافش ( اون 4 تا دکمه ) و اطراف دوربینش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا دارم
ولی جو استکیش که قیافش به پلاستیکی می خوره :45:
ببخشید، شما یک ساله که 5700 گرفتید؟؟؟؟ جسارته ولی سوالاتون گاهی اوقات به شدت ابتداییه.نقل قول:
جوی استیکش پلاستیکیه. ولی بعد یه مدت طولانی که کار می کنی... رنگ دورش میره. دور دوربینشم رنگ مسی میگیره. یعنی رنگش میره مسی میشه. اون 4 دکمه هم کم کم میره البته واسه من هنوز نرفته.نقل قول:
ولی جو استکیش که قیافش به پلاستیکی می خوره
هیچی!!! قصد فروش که نداری؟؟؟نقل قول:
حالا میگم چی کارش کنم ؟
اگه قصد فروش نداری مثل آدم استفادتو کن. سیستم نرم افزاریش سالمه خدارو شکر کن.
هر وقت خواستی بفروشی 20، 25 تومن بده یه قاب فابریک بخر. یا می خوای همین الان بخر ولی ننداز... (چون شاید گرون شه) موقع فروش بنداز روش. مغازه دارشم نمیفهمه. چون قاب فابریکه. قاب فابریکش همهقصمتاشو داره. دور دوربینو قابای 5000 تومنی نداره ولی فابریکش داره.