بله شبانه نصف سرعت اسمی هستنقل قول:
Printable View
بله شبانه نصف سرعت اسمی هستنقل قول:
چی تحویل مردم میدن اصلا سرعت خوب نیست
سلام دوستان خوزستانی
راستش پارس آنلاین دارم ولی دلم تنگ شده برای دانلود رایگان اصلا نمیتونم دانلود کنم نه برنامه نه آهنگ نه کتاب و...
اصلا نمیصرفه دانلود کرد
میخام بیام مخابرات
شما توصیه میکنید بیام؟کار خاصی هم نداریم فقط تلگرامو چک میکنیم و وب گردی
ولی من تو خونه هر از گاهی دانلود دارم که این پارس آنلاین گدا تقسیم بر 3 میکنه حجمو
فقط مخابرات شبانه رایگانش با سرعت چند دانلود میشه کرد؟خطو روی 8 مگ میبنده یا نه؟
سلامنقل قول:
بستگی داره تو چه گروهی میفتی گروه خوب با سرویس 2مگ 650کیلوبایت بهت میده تو ساعات رایگان گروه بد هم 130کیلوبایت تو ساعات رایگان
بهتره اولین سرویس که میگیری 10مگ باشه که دان استریمتو بالا بزارن بعدش 2مگ تمدید کنی که شبانه داشته باشه و دان استریم هم بالا بمونه
سلامنقل قول:
ممکنه الان دلت واسه دانلود شبانه تنگ شده باشه ولی اگه بیای کلا دلت واست اینترنت تنگ میشه :n09:
به نظر من یه خط تلفن دیگه بگیر روی اون مخابرات بگیر
دقیقا ، این همون کاریه که من انجام دادمنقل قول:
فکر کنم ساعات رایگان فقط برای سرعتهای زیر 2 مگ باشه!!!
درسته یا من اشتباه میکنم،
سرعت شده مزخرف...صفحه به زور وا میشه
این چرا خرابه؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس جدیدشو ندارید ببینیم چقدر حجم مونده و وقیقا چه ساعتی تموم میشه؟ تو خود پرتاک ساعت دقیق رو نمیزنه
چند وقتی هست که IBSng از دسترس خارج شده.نقل قول:
پارتاک هم ساعت دقیق رو میزنه. برو تو قسمت مشاهده جزییات حساب کاربری
تا 2 مگ هستنقل قول:
سلام دوستان
من قبلا سرویس 1 مگ میگرفتم سرعتم بین 70 تا 100 بود :|
الان هم که 128 میگیرم سرعتم همینه - یه کم کمتر -
در حالی که آشنای خودمون (همشهریمونه:|) اون 1 مگ میگیره سرعتش 300 تا 400
مشکل از چیه ؟ مودمم چند بار زمین خورده مشکل از اون نیس ؟
سلامنقل قول:
باید ببنید مخابرات خط شما رو روی چند مگ بسته
به استاتوس مودم یه نگاه بندازید شاید خط شما رو روی 1 مگ بسته ولی برای فامیلتون روی 5 مگ بسته باشه مثلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همینه ؟ من بلد نیسدم :n29::n36:
نقل قول:
خود مخابرات شما رو محدود کرده و گرنه خطتون خوبه روی 7 مگ بسته شده
نمیذونم چند صفحه قبل رو بگردید آقا فرشاد گفتن ظاهرا مخابرات گروه خوب .و گروه بد داره
شاید شما افتاده باشید تو گروه بد
مچکرم :n12:نقل قول:
فک کنم باید با همین سر کنم شانس نداریم که :n29:
راستی یه چثیزی بگم الان متوجه شدم crc مودم بالاست 4642نقل قول:
ایده آلش 0 ولی خب کمتر کسی ممکنه همیشه براش صفر باشه
ظاهرا یه خورده خظتون نویز هم داره
اگر یه خورده نویزگیری کنید شاید فایده داشته باشه
اسپلیتر دارم و بقیه گزینه ها هم تو بهترین حالت بودنقل قول:
فک کنم مشکل از سیم کشی باشه
روی یکی از بهترین گروه های مخابرات هستی با 1مگ باید 500کیلوبایت سرعت داشته باشی با دان استریم 7مگنقل قول:
به نظرم بذارید دوستمون آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جواب بدن بهتره
چون ممکنه خود مخابرات شما رو محدود کرده باشه و مشکل از سیم کشی نباشه چون snr down وضعیتش خوب بوده
چشم منتظر جوابشون هستیم :n12:
شما روز سرعتتون کمه یا فقط در شبنقل قول:
اگر در شب که طبیعیه قانون شبانه ۲ فعال میشه
نقل قول:
نه کلا سرعتم همیشه کمه شب و روزش یکیه !
اگه آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم جواب بدن ممنون میشم :n12:
دوستان سایت اینترنتی معتبر سراغ ندارین برای خرید رادیو نانو استیشن یا میکروتیک؟ خصوصن توی خوزستان
شما تو یکی از بهترین گروه ها هستید این سرویس که تموم شد 2مگ بگیرید 650کیلوبایت میده البته این 2-3روزه سرعتا تک کانکشن پایینه ولی خب با idmهمیشه 650کیلوبایتو باید بگیرینقل قول:
فيبر نوري داغونه.چه كنيم دوستان.يه قرار بزاريم بريم تنظيم مقررات كيانپارس
اینترنت مخابرات روحت شاد به یاد گدشتگان جمیعا صلوااات دوران خوبی داشت هیچ کس نمیتونست باهاش رقابت کنه متاسفانه اوضاعش خراب خراب شده دوران طلایی اینترنت مخابرات با سرویس نامحدود بودش 512 ماهی 25 تومان حیف که دیگه خبری ازش نشد ریس شرکت و پیمانکاران جدید هم اصلا تنوعی در سرویس هاشون به خرج نمیدن ما که خیلی وقته خداحافظی کردیم موندن با اینترنت مخابرات خوزستان فقط در جا زدن و حرص خوردنه هیچ پیشرفتی تو کارش نیست فقط الکی کاربراش نگه داشت اونایی که مجبورن موندن یا شرکت های دیگه پورت ندارن یا فیبر نوری هستن و... وگرنه دیگه نت مخابرات مالی نیست.................
اینترنت بی سیم بگیر وایرلس وایمکس البته اولش یه پرس و جو کن ببین شرکت خوب اون ور چی هست از اون بگیر مخابرات مسیش داغونه حالا چه برسه فیبرنقل قول:
جالبه فعالیت این انجمن خیلی کمم شده همه حاکی از نارضایتی و خسته شدن کاربران از اعتراضات بدون نتیجه هستش قبلا این پیج رو ز افراد بالاچک میکردن ا الان دیگه نمیدونم چه جوریاست فقط میخواستم بهتون بگم دیگه خودتون رو اذیت نکنید واقعا زحمات زیادی میکشید در راستای ارتقا سرعت و خدمت و تنوع سرویستون فقط پول پول خدمات هیچ تنوع هیچ مشتری مداری صفر صفرر واقعاا تاسف داره
دوستان یک سایت ندارید معرفی کنید چطور میتونم رادیو میکروتیک تنظیم کنم دیگه 30 هزار واسه نصب ندم
ببینید این سایت به دردتون نمی خورهنقل قول:
شبانه هنوز از ساعت یکه ؟
سلام دوستان من خطم فیبر نوریه الان دارم از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم،تا همین عید شبانه رایگان داشت،الان برداشتن خبری ازش نیست،میخاستم بدونم با این خطی که دارم ADSL بدردبخوری بش میخوره،قبلا میگفتن اسیاتک فیبرنوری میده الان نمیدونم وضعیت چی شده،در کل اصلا میارزه ADSL بگیرم؟کارم فقط دانلود شبانست:n29:
اهوازم فاز پنج پاداد این منطقه مخابرانتش خوبه؟
پرش لینک اعصابمونو خراب کرد راس ساعت 1.5 لینک میپره
از دیشب تا همین الان نت قطعه، آیپی هم راحت میگیره ولی فقط پارتک رو باز میکنه
37
2.185
5.233
همشون همینجورین! کسه دیگه هم مشکل داره؟
من فاز دو پادادم و adsl واقعا داغونه ولی شانسی هم هست. ممکنه برای شما عالی باشه ممکنه هم افتضاح. که مورد دومی احتمالش بیشتر هست[emoji23]نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
پس بهتره نگیرم ،همین ایرانسل اعصاب خوردکنیه ،پینگش لامصب زیر ۱۰۰ نمیاد برا بازی انلاین،مخابرات بگیرم دیگه جنگ روانی میوفته تو خونه:n09:
یه بسته شبانه داره رایتل ۳۰ گیگ ده تومن،اگه ایرانسل شبانه رو دوباره نیاره میرم رایتل میگیرم
نبودن یوزرهای قدیمی دلیل بر بد بودن نت نیست خوده من کاملا راضییم در همه ساعت بدون مشکل در حال استفاده هستم هیچ وقت هم قعطی نداشتم البته از 10 ماه گذشته تا الان اما قبلش اعصابمو به کلی داغون کرده بود تا تصیمیم گرفتم سیم رو از باکس فلزی مخابرات یک تیکه برسونم به اتاقم کلا نتم از این رو به اون رو شد و دیگه نیازی نبود دائما چک کنم ببینم وضعیت اینترنت چیه یه کم خلاقیت از خودتون نشون بدین مطمئنن ایراد کارتون رو پیدا میکنیدنقل قول:
- - - Updated - - -
نبودن یوزرهای قدیمی دلیل بر بد بودن نت نیست خوده من کاملا راضییم در همه ساعت بدون مشکل در حال استفاده هستم هیچ وقت هم قعطی نداشتم البته از 10 ماه گذشته تا الان اما قبلش اعصابمو به کلی داغون کرده بود تا تصیمیم گرفتم سیم رو از باکس فلزی مخابرات یک تیکه برسونم به اتاقم کلا نتم از این رو به اون رو شد و دیگه نیازی نبود دائما چک کنم ببینم وضعیت اینترنت چیه یه کم خلاقیت از خودتون نشون بدین مطمئنن ایراد کارتون رو پیدا میکنیدنقل قول:
این آی پی 178 شروع میشه واقعا افتضاح هم از نظر سرعت شب و روز هم از نظر آی پی گیری و و و اینو از کجا آوردن:n34:
نه عزیز از ساعت 2 هست همون موقع هم 2 بودنقل قول:
برادر سامان از اون حرف ها بود ما مشکل و سیم نویز نداریم مشکل ما کمبود پهنای باند و سرعت آی پی ها مسخره که هرماه مخابرات عوض میکنه
همه قرار نیست مثل شما بخت باهاشون یار باشه از جانب دیگران نظر ندهید نظر شخصیتون بگید فقط با تشکر:n39: