سلامنقل قول:
یکبار بیشتر نمیشه زد هر چقدر هم زودتر بزنید به نفتون هستش
Printable View
سلامنقل قول:
یکبار بیشتر نمیشه زد هر چقدر هم زودتر بزنید به نفتون هستش
سلام.من اعزام 1/12 04بیرجندم.کلا چجور جاییه؟ اذیت میکنن زیاد؟ واسه عید به نظرت مرخصی میدن؟
نقل قول:
دیپلم باشید برج 3 اعزامتون میشه
فوق دیپلم به بالا باشید برج 4 اعزام میشید
نقل قول:
عجله نکن همون صبح شنبه رابیوفت ساعت 4 صبح اینا تا 12 ظهر برسی پادگان کاریت ندارن
خیر شما تا 12 ظهر پادگان باشی هیچ مشکلی پیش نمیادنقل قول:
داداش من اعزام 1/12 04بیرجندمنقل قول:
چطوره اونجا دادا؟ امکانات؟ آب ه هوا
میشه قبل از اعزام درخواست داد تا دیرتر اعزام بشیم مثلا شهریور؟نقل قول:
بله اما شايد نهايتا دو ماه تعويق بهتون بدن، براى همين دو ماه هم بايد علت موجهى داشته باشيدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
عزیز من.شما میتونی تو اون یه سال فرجت هر تاریخی که خودت میخوای تو پلیس+10 ثبت کنی!نقل قول:
مثلا اکه شهریور دوست داری تاریخ پیشنهادی رو بزن 1-6 مشکلی نداره به شرطی که اون تاریخ تو بازه یک سالت باشه!
چرا میخوای یه بار ثبت کتی بعد بری تعویق برنی!
٠٤ بيرجند يك پادگان تازه ساز در خارج شهر در منطقه خوسف داره و امكاناتش هم خوبه ، از نظر اب و هوا شايد فقط سرماى شب ها اذيت كننده باشه چون در منطقه كويري است ، بهر حال اموزشى سختى ها خودش رو داره ، براى عيد هم مرخصى خواهيد داشتنقل قول:
دوستان برگ سفیدمو از پلیس +10 گرفتم
اما شماره عابر بانک و تاریخ تزریق واکسن رو نزده!
باید چکار کنم؟
خیر شما اگر میخواید 21 ماه خدمت کنید 20 اسفند دفترچه رو پست کنیدنقل قول:
تاریخ اعزامتون میشه برج 4 بعد حدودا اردیبهشت برید تاریخ اعزامتون رو تمدید کنید با تمدید موافقت میشه دو ماه مونده باشه بعد میوفتید برج 6
اینجوری هم 21 ماه خدمت میکنید هم شهریور میرید
نقل قول:
بله
منم کاردانی کامپیوتر هستم
یه جاییم
دوستان لباس نیروی زمینی ارتش در دوره آموزشی با یگان فرقی نداره؟ کسی میدونه 04 بیرجند لباساش چه طرحیه؟
بهترين ويژگي 04 ميتونم بگم نوساز بودنش هست كه باعث ميشه حمام و سرويس بهداشتي هاي تميزي مخصوصا توي گروهان هاي فوق ديپلم داشته باشه.شوفاژ داره كه شبا ميتوني راحت لباساتو روش بخوشكني.نقل قول:
همه جا تميز و ساختمونا نو هستند كه وقتي رفتي 2 ماه شبانه روز اونجا بودي ميفهمي اينا واقعا نعمتن.اب اشاميدني از تانكر هست كه به نظر من اب معدني بخور چون چند نفر رو ديدم كه مشكل خفيف كليه پيدا كردن.
اما اب و هواش واقعا مسخرس،به اين صورت كه شبا از ١٢ تا ٥ صبح سرماي وحشتناك داره اما ظهر گرم ميشه جوري كه با فرنچ به راحتي ميشه بيرون راه رفت.اهان بعضي وقتا طوفان گرد و خاك مياد يه ماسك درست حسابي بخر كه مثل من مريض نشي چون اونجا هرطوريت بشه فقط بهت دگزا ميزنن.
اما سخت گيري يكم اونجا زياد هست كه خوب طبيعي.در كل جاي خوبيه.
سلام منم پدافند هستم ، مگه آدرس رو توی برگ آبی شما چی زده ؟ ؟ آدرس نظام وظیفه شهرتون نیست ؟؟نقل قول:
[QUOTE=sepehrtaj;8547469]بهترين ويژگي 04 ميتونم بگم نوساز بودنش هست كه باعث ميشه حمام و سرويس بهداشتي هاي تميزي مخصوصا توي گروهان هاي فوق ديپلم داشته باشه.شوفاژ داره كه شبا ميتوني راحت لباساتو روش بخوشكني.
همه جا تميز و ساختمونا نو هستند كه وقتي رفتي 2 ماه شبانه روز اونجا بودي ميفهمي اينا واقعا نعمتن.اب اشاميدني از تانكر هست كه به نظر من اب معدني بخور چون چند نفر رو ديدم كه مشكل خفيف كليه پيدا كردن.
اما اب و هواش واقعا مسخرس،به اين صورت كه شبا از ١٢ تا ٥ صبح سرماي وحشتناك داره اما ظهر گرم ميشه جوري كه با فرنچ به راحتي ميشه بيرون راه رفت.اهان بعضي وقتا طوفان گرد و خاك مياد يه ماسك درست حسابي بخر كه مثل من مريض نشي چون اونجا هرطوريت بشه فقط بهت دگزا ميزنن.
اما سخت گيري يكم اونجا زياد هست كه خوب طبيعي.در كل جاي خوبيه.[/QUO
دادا دمت گرم-خیلی لطف کردی
راستی لباسای اونجا همین از این قهوه ای پررنگاست جدیدا یا پلنگی خاکی های قدیمی؟
سلام به همه دوستان
من مدرک کارشناسی کشاورزی دارم، دوره آموزشی عجب شیر افتادم .
پدرم فوت شده و برادرهای بزرگتر از خودم متاهل هستن و جدا زندگی می کنن، الان من نان آور خانواده هستم، مادرم هم بیماری قلبی داره چه مدارکی لازمه با خودم ببرم که شانسم برای تقسیم به شهر خودمون بیشتر بشه؟ لطف کنید دقیق بگید
در مورد دوره کد با توجه به رشته م چند درصد امکانش هست ؟
مدرک من هم کارشناسی ارشد...میگن اونجا کلا دوتا گروهان هست که از هر مدرکی تو گروهان میوفته...فرقی ندارهنقل قول:
[QUOTE=mehdi.k1991;8547491]این فیلم رو ببین.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع رفتن به آموزشی نیازی نیست مدرکی چیزی ببرید ، بعد از 30 روز اول ( حدودا ) همه را میفرستن مرخصی و میگن شرایط دارها چه مدارکی بیارن ، مثلا تک پسرها ، متاهل ها و شما که دارای شرایط هستید .نقل قول:
اونجا هم میتونید سوال کنید ، الان تحقیق کنید که حدودی بدونید و زودتر مدارک را آماده کنید چون موقع آموزشی خانواده باید بیفتن دنبال فراهم کردن مدارک خودتون که از خونه دور هستید .
صد درصد دوره کد میخوری شما ، زمان خود من کارشناسی کشاورزی خیلی داشتیم که همه کد خوردند .
اما نگران نباشید ، چشم به هم بزنید تموم میشه
--------------
واقعا حیف از جوانی که 2 سال برای این مملکت خدمت مجانی کنی بعد از 16 یا 18 سال درس خوندن بعد هم یه کار به شما ندهند در این مملکت گل و بلبل ، تازه ببینی یه عده با پول دادن بخرند و در رفاه زندگی کنند و شما بری سربازی و هم با روح و روانت بازی کنند هم با عمرت ، تازه یه مشت بیسواد عقده ای را هم تحمل کنی .
اینارو برای خودم گفتم ، کسی به خودش نگیره ، روحیتون را حفظ کنید .
مدرک من هم کارشناسی ارشد...میگن اونجا کلا دوتا گروهان هست که از هر مدرکی تو گروهان میوفته...فرقی ندارهنقل قول:
ادرس کامل پادگان زده . هیچ اسم یا ادرس از نظام وظیفه نزدهنقل قول:
پرسیدم گفت چون شهر نزدیک هستم خودم باید برم فقط شهر های دور خودشون اتوبوس میگیرن گروهی میفرستن
امروز رفتم پلیس+10 برگه مو گرفتم
هرچی صبر کردم پست دم خونموم نیومد
فوق لیسانس از مشهد.پدافند سمنان
رو برگه نوشته (آدرس محل مراجعه:نظام وظیفه شهر خودمون)
منظورش چی هس؟
باید ساعت 7 صبح اونجا باشیم و بعد از اونجا میبرن یا خودمونم میتونیم بریم؟
ممنون
شما ٧ صبح در نظام وظيفه باشيد در محوطه داخلى روى ديوار نام پادگان هاى اموزشى نوشته شده انجا به خط ميشيد و اسامى رو يادداشت مي كنند سپس يا بهتون بليط ميدن يا ميگن در چه ساعتى و در چه جايگاهي در ترمينال سوت. اتوبوس شويد،نقل قول:
پدر فوتی توی تقسیمات دومین اولویت هستش !نقل قول:
شملا خیالت راحت باشه.صد درصد شهره خودتی مگر اینکه شهرتون ارتش نداشته باشه.
ولی از افتادن توی شهره خودت مطمئن باش ولی توی بردن مدارک سرسری نگیر که اگه بگیری یهو دیدی ای دل غافل افتادی جای بد :|
چطوری تاریخ فرار از خدمت داداشم رو بفهمیم؟هر چی به سامانه نظام وظیفه پیامک زدیم جواب ندادن
دوستان این شایعه که میگن "میخوان خدمت کسایی که قبل از 6/1 امسال اعزام کنن رو 3 ماه کم کنن",چقدر درسته؟
دو هفته دیگه !!!نقل قول:
من 15 بهمن مدارکم رو بردم پلیس +10 تاریخ اعزام رو زدن 94/4/1
نقل قول:
1: این که بگی آب نمیشه خورد درست نیست آبش طعم خوبی نداره ولی نه که نشه خورد بستگی به خودتون داره اونجا دوستان مرفه آب معدنی میخریدن ولی من میخوردم مشکلی هم ندشتم
2: معمولا در هر دوره یه هفته برای اندازه کردن لباس و بقیه امور بهتون مرخصی میدن و میگن فلان روز پادگان باسین که من شدیدا توصیه میکنم درست همون روزی که گفتن برین و فکر غیبت از سرتون بیرون کنین چون هم به استرسس نمیارزه و هم سر غیبت خیلی گیر میدن..... اما در مورد موها اگه کارسناسی ارشد داری کچل نکن همین که کوتاه باشه و تو چشم نزنه کافیه ولی اگه لیسانس یا دیپلم داری کوتاه کن دیبلمه ها که همیشه باید کچل باشن باز برخوردشون با لیسانسه ها بهتره...
3: 5 روز
4: خیر به هیچ وجه نمیشه داخل بادگان با لباس شخصی گشت ولی شما میتونید وقتی از پادگان زدین بیرون اونور درب جبهه لباستون عوض کنید ولی داخل پادگان خیر.....
دزبان فقط حق داره وقتی داخل بادگان هستین بهتون گیر بده
5: برنامه سین نمیشه اینجا گفت..... خصوصی خدمتتون عرض میشه
6: خیر
سلام به اعضای انجمن . چند تا سوال داشتم
فرق معاف ازرزم و خدمات غیر رزمی چیه ؟
تو کارت پایان خدمت کسانی که معاف از رزم شدن نوشته میشه معاف از رزم ؟
سلام به دوستان ..
ممنون میشم دوستانی که اطلاعاتی دارند ،کمک کنند ..
من اعزامی ۲/۱۲ هستم ، فوق لیسانس دارم و معاف از رزم هستم و از تهران ..
من حدودا ۱۲هم رفتم نظام وظیفه تا ببینم کجا افتادم ،اونجا بهم گفتند که کد مازاد خوردم ..
از اونروز تا شنبه هم هی به پلیس+۱۰ سر میزدم که همش میگفتند نیومده ..
تا اینکه شنبه رفتم پلیس+۱۰ و تونستم برگمو بگیرم ، و با تعجب دیدم که تووش زده شده نیرو انتظامی مرزن آباد ، و دقیقا همون موقع که رسیدم دم در خونه ،دیدم پستچی اومده و برگه آبی رو آورده .. که تووی اون جلوی محل آموزشی رو خط کشیده و چیزی ننوشته ..
حالا میخواستم بدونم که من مازاد هستم یا همون مرزن آباد افتادم؟!
کسی در مورد اون پادگان و تقسیمات بعدش میدونه؟!
حتما حتما میوفتم مرز؟!
پیشاپیش ممنونم از پاسختون
به احتمال قوی در روزهای اخیر ظرفیت های جدیدی ایجاد شده و همون مرزن آباد هستین، نامه ای که پیستچی آورده هم چون چند روز قبل صادر شده احتمال داره به روز نباشه و حتی با نامه معمولی هم برین احتمالا لیست بروز دست نظام وظیفه باشه و بده مرزن آباد.نقل قول:
به هر حال آموزشگاه مرزبانی هست.
دوستان من (لیسانسه) 4 روز دیگه اعزامم پذیرش سپاه گرفتم اما تکمیلی نداشتم باید برم آموزشی اما نمیدونم کجا میندازنم.
به نظر شما کجا ممکنه بندازنم؟
(راستی پذیرش سپاه سیدالشهدا استان تهران شدم)
سلامنقل قول:
من هم مثه شما اول از نظام وظیفه پرسیدم گفتن مازاد خوردی، پلیس +10 هم هروقت میپرسیدم خبر نداشتن، برگه سفید هم اومد جلوی مرکز آموزشی خالی بود و دیگه پلیس +10 نرفتم. به نظرم شما به برگه سفیدت و پاسخ نظام وظیفه اکتفا کن و در اینصورت روز اعزام باید برید نظام وظیفه و اون موقع مشخص میشه کجا افتادید
جهت اطمینان هم یک بار دیگه از نظام وظیفه وضعیتتون رو جویا شید بهتره
ویرایش: احتمالا پاسخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست تر میباشد. به هر حال فردا حتما از نظام وظیفه بپرسید.
ممنون دوست عزیز ،خدا بخیر کنه ..نقل قول:
ممنون از پاسختون .. بله باید همینکارو کنم ،فردا حتما میرم نظام وظیفه و خبرشو میگم به دوستانی که ممکنه مثل من باشن ..نقل قول:
به هرحال معلومه که واقعا سیستم نظام وظیفه داغونه و هیچ نظمی برخلاف اسمش نداره ..
آقا رفتم ترمینال مرکز استانمون ، میگن اتوبوس تا سمنان نداره ! حتی بین راهی هم نداره ! باید از طریق تهران برید سمنان ! 5-6 ساعت باید بکوبم تا تهران تازه بعدش اول گرفتاری !
منم که تهرانو فقط آزادی انقلاب، جمهوری رو میشناسم !! :n37: مترو هم تا حالا سوار نشدم ! :n15:
آزادی پیاده بشم بعدش کدوم ترمینال باید برم که همیشه اتوبوس داشته باشه واسه سمنان ! از کدوم جاده میرن سمنان معمولآ ؟ تو نقشه دیدم دو تا مسیر داره یکی جاده فیروزکوه یکی هم از سمت گرمسار
با قطار چند ساعت راهه ؟ از قطار تا سمنان اطلاع دارید؟
برگشت چطوریه ؟با اتوبوس از سمنان بیارن کدوم منطقه پیاده میکنن ؟؟
ترمینال ازادی که پیاده شدین همونجا سوار مترو بشید ( یکم پایین تره ترمینال غرب میشه )نقل قول:
با مترو تشریف میبرید ترمینال جنوب ماشین زیاد داره برای سمنان
فقط هم ترمینال جنوب داره حالا میل خودتونه با سواری هم میتونید برید.
از گرمسار میرن
پدافند هستین درستِ؟
ممنون تهیه بلیط مترو چجوریاست ؟ همونجا باجه داره ؟نقل قول:
آزادی خط 4 سوار شم بعدش ایستگاه تقاطعی دروازه دولت باید پیاده شم ؟ این ایستگاه تقاطعی چجوریه ؟ پیاده شم منتظر خط 1 باشم تا بیاد ؟ از کجا بفهمیم خط 1 کدوم خطه ؟!!! ببخشید ندید پدیدم دیگه :n02:
برگشت از سمنان به تهران کجا پیاده میکنن ؟
مغازه نظامی تو کدوم خیابونهای تهران بیشتره ؟
درسته پدافند افتادم ......... :n27: