بچه ها الان میشه رفت لایو و با خیال راحت بازی کرد؟؟؟؟
Ban wave کی هست؟؟؟
بچه ها الان میشه رفت لایو و با خیال راحت بازی کرد؟؟؟؟
Ban wave کی هست؟؟؟
[
معلوم نیست کی هست مث این میمونه بگی کی ایران آباد میشه؟:31:نقل قول:
ولی نری بهتره
مشکل خاصی نیست حل میشه نگران نباش.نقل قول:
ببین همون قایلی رو که دانلود کردی باید استفاده کنی مشکلشم همونی که گفتی فقط مشکلی که آبدیت رو نخونده باید این باشه که فلش مناسب نبوده.
شما فلش رو با فرمتfat32فرمتش بکن بعد اون فولدری که به اسم زیر هست رو بزار تو قسمت اصلی فلش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقت کن فقط همون پوشه باشه نه پوشه های قبل اون.
احتمال99%مشکل حل میشه ولی اگه نشد یکم کار سخت میشه اگه حل نشد بگو تا بگم چی کار کنی
----------------------------------------------------------------------
سلام بله چرا نشهنقل قول:
1-نه ببین اون سری های فت بودن که تاریخ و اینا مهم بود این جدید ها یعنی سری اسلیم چیز خاصی لازم نیست در موردش در نظر بگیری فقط اینه بپرس درایو خود دستگاه باشه(البته بعیده ماله یه کنسول دیگه باشه)کپی خور هم شده باشه: دی
2-بله همه ی این بازی ها اجرا میشن همشون و هیچ مشکلی برای بازی های جدید نیست حتی میتونیliveهم بازی کنی.
3-والا بستگی داره ممکنه تا یک سال تعمینت بکنه یا دو ماه بیشتر کار ساز نباشه بیشتر به مایکروسافت مربوط میشه و قابل پیش بینی نیست.
4-اوف بازی های pcدردسر اش خیلی بیشتره یکی از کم دردسر ترین کنسول ها برای ما کپی باز هاxbox360هست و دردسر خاصی نداره درواقع اصلا دردسر نداره.
5-بله وقت خوبی هست قیمت ها هم اینه:
4گیگ:360تومن
250گیگ:430تومن
قیمت کینکت چنده؟
دوست عزیز خودم جوابم رو تکمیل تر میکنم برات . در مورد آپدیت داشبورد بله آخرین ورژن الان 13604 هست ولی فعلا تا به الان آخرین بازیها با همون ورژن 13599 اجرا میشن (چون این آپدیت امکانی اضافه نمیکنه بعلت اینکه شاید چک امنیتی داشته باشه که LT2 سازگار نباشه باهاش ریختنش توصیه نمیشه ).نقل قول:
حالا من میخوام بدونم طبق شکل و توضیحات بالا درایو ام چیه و چقدر قیمت داره اگر مشکلی پیش بیاد، در مورد مسئله سوزن هم کسی جواب نداد.
به هر حال،من در تاپیک داشبورد ها دیدم که نسخه 2.0.13604.0 گذاشته شده که از شماره ای که دوستمون گذاشته جدید تره.
یعنی من باید فریمور و داشبورد رو با هم آپدیت کنم ؟ این که اول کدوم باشه مهمه ؟
و اینکه از کجا میشه نسخه فعلی داشبورد رو فهمید و فریمور ؟!
ممنونم
بله برای اجرای بازیهای روز حتما باید فرمویر و داشبورد آپدیت باشند . برای اینکه ریسک بن و فلگ رو کم کنی بهتر هست ابتدا فلش به استوک کنی درایو رو بعد آپدیت تا 13599 یا 13604 بعد LT2 بریزی.
تو محیط داشبورد system setting ---consol setting میتونی ورژن داشبورد رو متوجه بشی . برای فرمویر lt اگه قبل از خرداد ماه امسال کپی خور کرده باشی مطمئن باش 1.9 به بالا نیست احتمال زیاد 1.1 داری ولی اصلا قطعی نمیشه گفت . برای نوع درایوت هم فکر کنم لایت آن باشه چون فیلیپس لایت آن تولید میکنه.
موفق باشی .
دوستان حرفه ای
ایا می دونید که شرکت سنهایزر دو هدست مخصوص xbox رو روانه بازار کرده
اطلاعات اینکه کدام فروشگاه خواهد داشت رو بزودی اعلام می کنم
گرون شد.نقل قول:
شده 215 تومن:18::41::41::20:
میخوام دستگاه lt+2 (با اعتماد به نفس بالا) بریزم..... 2 تا سوال فنی دارم:
1. دستگاه lt+ 9.1 نداره ، مشکلی نداره lt+2 بریزم یا قبلش حتما باید 1.9 ریخته شه؟
2. قبل از ریختن lt+2 باید دستگاه به اخرین ورژن داشبورد اپدیت کنم یا نه؟
برای بالاترین امنیت و اینها برا لایو و ... این راه درسته : دی :
1. ریختن فریمور استوک .
2. آپدیت به آخرین ورژن داشبورد
3. ریختن ال تی 2 .
:دی
حاجی مطمئنی؟ شکلک :31: انداختی شک کردم به حرفت :31: ،،نقل قول:
تو اموزش ریختن ال تی حرفی از ریختن فریمور استوک زده نشده؟؟؟؟؟
ایرانی ها کلا به فرمویر استاک اهمیت نمیدن ، در صورتی که این مرحله بسیار بسیار مهمه...
یه توضیحی در موردش بده................:20::5:نقل قول:
ببین بیرون هم که کنسول رو میدی مطمئنم طرف همونطور مستقیم داشبورد رو آپ میکنه ، بعد LT+ میریزه... اکثر کسایی هم که من میشناسم راحت داشبورد رو میریزن ، بعد LT+ ... در حالی که این کار به شدت موجب فلگ ــه :دی
ولی توی Team-Xcuters رو بخونین ، همه اکیدا توصیه دارن که اول فرمویر استاک رو بریزن ، بعد داشبورد رو آپ کنن ، بعد LT+ بریزن که فلگ نشن... از اونجایی که ایرانی ها به شدت تنبل هستن حوصله این کارارو ندارن ، مستقیم آپ میکنن :دی
دوستان میخواستم بدونم با کنسول رجین pal (کپی خور) میتونیم بازی های ntsc رو اجرا کنیم؟ مشکلی پیش نمیاد؟!
دو بازی دارم که ظاهرا ntsc هست و یکیشم با xbox (رجین pal) اجرا شده!!..با چه برنامه ای میشه تست کرد این بازیا واقعا مال کدوم رجینه؟
تشکر..
با نرم افزار Xbox Backup Creator میشه چک کرد که واقعا ریجن چیه... البته فکر نکنم بشه واسه بازی های اوریج با این چک کرد... یعنی من که نتونستم کینکت ادونچرز رو با این چک کنم...
کنسول Pal میتونه بعضی از NTSC ها رو باز کنه البته...
عزیزان برای اجرای بازیهای جدید باید کنسول آپدیت باشه دیگه ؟ درسته ؟
خب میشه یه آموزشی بدید که چی جوری آپدیت کنیم که حک هم باشه ؟
سلام . میشه دسته کامپیوتر ...به ایکس باکس وصل میشه ؟؟ آخه پلی 3 وصل میشه
خب کسانیکه اول ltو بریزن بعدش آپدیت داشبوردو بزنن چی؟؟؟نقل قول:
خوب اینکارو که کسی نمیکنه اصولا... یه LT قدیمی هست روی دستگاه ، بتونه استاک کردن داشبورد میزنن و بعد LT+ 2.0 ، این کار به شدت خطر فلگ داره...
دوستان کنسول اسلیم من صدای dolby digitalـِش قطع شده برای همین نمیتونم فیلما رو نگاه کنم.لطفا کمک کنید:37:
سلام
یه چند جا شنیدم الان قیمت ها یه خورده مناسب شدن , میخواستم قیمت های جدید رو برام بزارین , الان نسبت به کپی خور و -- شدن و کلا راحتی و بی دردسری کدوم مدل بهتره؟
کسی چیزی به ذهنش نمیرسه؟:41:نقل قول:
یه سوال
من میتونم بازیهای XBOX رو دانلود کنم و بدون رایت کردن بازی کنم؟ یعنی مسقیم بریزمش توی هارد XBOX?
به نسبت 2 ماه پیش بله بهتر شده ولی چندروزی هست دوباره داره میکشه بالا من 3 روز پیش اسلیم 4 گیگ 350 تومان خریدم کینکت هم 210 بود دیروز اسلیم شد 360 تومان. الان شما اگه کنسول نو میخوای بخری اسلیم کپی خورشده بگیر .. کپی خورش به نسبت فت کمی دیرتر میاد ولی تمامی درایوهای کپیخور شدش باهم میاد آپدیتشون و مشکلی هم ندارن.نقل قول:
دوست عزیز بهتره سئوالت رو برای خرید اینجا مطرح کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413&page=334
چرا میشه باید جی تک کنی (نمیدونم چیه اصلا :31:)نقل قول:
ولی PS3 میشه EBOOT هاشم که ریخته :2:
دوستان گلم من بالاخره این Battlefield 3 رو دانلود کردم ( 16 گیگ ):31:
بابل همه میترسیدن بیارن.
به هر حال الان میخوام رایتشون کنم ظاهراً باید اول یک رایتر liteon گیر بیارم و فیرم ویر های C4eva رو بریزم توش تا بتونه اون 1 گیگ اضافه رو هم رایت کنه. اگه اون فیرم ویر رو بریزم اون رایتر میتونه مثل قبل تو ویندور کار کنه و DVD و CD معمولی رایت کنه؟ یا حتماً باید برگرده به فیرم ویر اصلیش؟ ( اخه میخوام رایتر پسر خالمو قرض بگیرم :دی)
سوال :
XBOX با هارد 4 گیگ به چه درد می خوره، وقتی که هر کدوم از بازیهاش بیشتر از 4 گیگ حجم دارن!!!
به درد ذخیره آبدیت ها وsaveها میخورهنقل قول:
ممنون s.j-rez جان، حالا گرفتم
به نظرم باید همون XBOX 250 gig رو بخرم :13:
می خوام بازی دانلود کنم و بریزم روی هارد XBOX و بازی کنم، این کار آسونیه؟ یا خیلی پیچیده؟
میتونی یه هارد مخصوص بخرینقل قول:
که اونم اگه Xbox 250 GB بخری که هارد روش باشه خیلی بهتره
راه بعدی میتونی بازیارو رو فلش یا هارد اکسترنال هم نصب کنی :8:
نمیشه مستقیم بریزین روی هارد و بازی کنین...
باید بازی رو که دانلود میکنین روی DVD9 بزنین ، بعد میتونین بازی کنین...
البته صحبت های پارسا جان رو کامل کنم و بگم که باjtagوx360 keyمیشه مستقیما روی هارد ریخت و یا از هارد اکسترنال استفاده کرد.البته به علت پولی بودن توصیه نمیشه همون رو دیسک بریزید بهتره.
---------------------------------
الان من موندم سوال ایشون به جواب شما چه ربطی داشت؟نقل قول:
منظور ایشون این بود که هارد کم به چه درد میخوره؟وشما جواب دادی میشه هارد 250 گیگ هم استفاده کرد.
ایشون میخواستن بدونن که چه دلیلی هست هارد کم میزارن نه اینکه برای هارد بیشتر چی کار باید کرد.
ممنون دوست عزیز
آقا لطفا کمک فامیل ما برای پسرش ی اکسباس خریده نمیتونه راه اندازی کنه اینجور که من از پشت تل فهمیدم همه چیش میاد یعنی سوکت موکتاش همه وصلهو صفحه اول xboxam میاد ولی نمیدونه چطوری باید وارد بازی بشه
از هارد اکسترنال میشه بجای هارد ایکس باکس استفاده کرد؟ برای نصب کردن بازی ؟؟؟
فقط از 16 گیگش میشه استفاده کرد...
سلام بچه ها
یه سوال مهم دارم
میخواستم بدونم میشه با کنسولهای Phat و داشتن تلویزیون سه بعدی, بازیهای سه بعدی رو بازی کرد؟
یا فقط کنسولهای Slim از قابلیت سه بعدی برخوردارند؟
چون شنیدم برای بازی های PC که حتما باید کارت گرافیک هم مانیتور سه بعدی ساپورت کنه
نه فرقی نمیکنه فقط با یک آپدیت داشبرد این کار برای همه ی سری ها عملیهنقل قول:
salamنقل قول:
بعد از آرم Xbox360اون یارو هم میاد؟؟
باید اول دسته رو به کنسول بشناسونی
یه دکمه روی کنسول هست باید اونو بزنی یه دکمه هم روی دسته که همچین علامتی دار((( باید بزنی تا دسته به کنسول شناسونده بشه
بعدش دکمه ی A و میزنی و درایو میاد بیرون و ...........................:20:
قیمت 4g الان چه حدودیه (توپخونه)فکر کنم بالا رفته ؟؟؟
دیروز 360-365 قیمت میدادن.