نقل قول:
من که 10 روز بیشتره دارم استفاده میکنم بالای 40 گیگ شبانه دانلود میکنم
Printable View
نقل قول:
من که 10 روز بیشتره دارم استفاده میکنم بالای 40 گیگ شبانه دانلود میکنم
تشکرنقل قول:
پس یعنی کلا نامحدوده !!!
علی الظاهر بلهنقل قول:
مگر اینکه بخوان عوضش کنن یا هر چیز دیگه ای
خوب این بسته که شما میگی 40 گیگ دانلود میکنی یک تا یازده قیمتش ۵ هزار تومن هست. اون نامحدود شبانه که هزار تومان هست 2-7 میشه دانلود کرد و من تو این بازه زمانی حدود 15 گیگ میگیرم. این بسته با صرفه تر از بسته پنج هزار تومنی هست. درکل برای دانلود بد نیست حداقل از Adsl ارزونتر میافتهنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
نقل قول:
یک ماه از 1 شب تا 11 صبح نامحدود 29 هزار تومن
درواقع نامحدود که نیست چون همراه اول پهنای باندش رو محدود کرده و شما در شرایط خوبش حدودا در هر ساعت چهار گیگ میتونی دانلود بکنی ولی بهرحال خیلی مناسب تر از اون شرکتها هست. صبانت هنر کرده بود برای نوروز بسته مدت دار میداد ده گیگ یکروزه سه هزار تومن تازه همون هم حذفش کرده! البته ایرانسل هم نامحدود شبانه داره قیمتش بیشتر از همراه اول هست اما سرعتش بیشتر ترنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
تشکرنقل قول:
اول اینکه منظور از محدودیت محدودیت حجم بود که نداره
وگرنه سرعت ک بیشتر از 1.5 مگ امیدی نیست :n02:
دوما
ایرانسل بسته نامحدودش محدودیت حجمی داره
10 20 30 گیگ
اونم تو 1 2 3 ساعت
عملا همون خرید 30 گیگ تو 3 ساعت هست !:n02:
با این شرایط شرکت های ارایه دهنده adsl بسته های همراه اول عالیه ...
با ایرانسل و میانگین سرعت 6 مگابایت بر ثانیه و مدت زمان 3 ساعت و هزینه 2000 ت راحت میشه 50 گیگ دانلود کرد و عملا استهلاک کامپیوتر و یا گوشی هوشمند و مصرف برق هم پایین میاد . برا بعضی ها تا 8 مگابایت هم سرعت میره بالا و راحت 60 گیگ رو میزنن .نقل قول:
دوست عزیز شما با چه مودمی این سرعت رو میگیری؟نقل قول:
بهترین حالت با همراه اول با یه گوشی cat.4 برای من اینه (اکثراً روی 1 و خورده ای مگابیت هست). میخوام ADSL جمع کنم ولی میترسم هزینه کنم مودم بخرم سرعتم همین باشه که با گوشی میگیرم. :n41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا یچیزی که برام ثابت شده اینه که سرعت اینترنت با هر اپراتوری بستگی به منطقه ای که هستی داره،بجورایی شانسیه