سلام
با بودجه 600 تومن بهترين هدفون براي پلير cowon j3 و سورس flac چيه؟
الان سنهايزر hd 280 pro دارم ولي ارضام نميكنه
فول سايز باشه حجم و گرميع صداش بالا و
تفكيك عالي داشته باشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Printable View
سلام
با بودجه 600 تومن بهترين هدفون براي پلير cowon j3 و سورس flac چيه؟
الان سنهايزر hd 280 pro دارم ولي ارضام نميكنه
فول سايز باشه حجم و گرميع صداش بالا و
تفكيك عالي داشته باشه
با سلامنقل قول:
لطفا سبک موسیقی مورد علاقتون رو لطف کنین تا بهتر راهنمایتون کنیم
موفق باشین
با تشکر
دوستان من دیگه 2 روز وقت دارم تا یه هدفون تا 60 تومن انتخاب کنم .(چون برادرم داره میاد تهران میخوام بگم از نمایندگی بگیره که مطمئن باشه)
موندم فول سایز بگیرم یا ایر فون.
طبق گفته ی دوستان توی این رنج قیمت akg k-44 بهترین هدفونه.من خودمم خوشم اومده ازش ولی مشکل اینجاست که نمیشه هدفون فول سایز رو زد و راه افتاد توی خیابون.حداقل توی شهر ما که نمیشه.(جنبه ندارن)
میخواستم یه ایر فون به من معرفی کنین توی این رنج قیمت که میکرو فون هم داشته باشه.
برای وقتی که گوشیم زنگ خورد بتونم جواب بدم.(نه که خیلیم ادم مهمیم هی بهم زنگ میزنن :D)
راستی بیس کمی برام مهم هست.
دوستان فقط تورو خدا زود جواب بدین تا من جمع بندی کنم.
همه چي گوش ميدمنقل قول:
پاپ راك متال
ميخوا گرم باشه
با سلامنقل قول:
راستش هدفون فول سايز حرفه اي كه صداي گرمي داشته باشه و با پلير پرتابل درايو بشه كمي مشكل بشه پيدا كرد يعني من داخل ايران نديدم ولي پيشنهادم به شما audio technica m50 با تفكيك خوب و بيس قوي و sony xb1000 با بيس خيلي قوي و audio technica ad700 با بيس قوي كه صداي گرمي دارن هست..البته اينها هم براي اينكه بصورت كامل درايو بشن نياز به امپ دارن.
من يه تحقيقي ميكنم تا ببينم ميتونم هدفوني كه براي كاربردتون مناسب باشه پيدا كنم انشاالله اساتيد هم كامل راهنمايتون ميكنن.
سلام به شمانقل قول:
طبق مشخصات پلیر مورد نظر شما و مشخصات مورد نیاز برای راه اندازی اکثر هدفونهای فول سایز، انتخاب بسیار سخت میشه چون نه J3 توان حداقل برای راه اندازی یک فول سایز رو داره و نه فول سایزها با این توان کم قادر به صدا کردن میباشند حالا کیفیت بماند
فول سایزها به دلیل استفاده از درایورهای بزرگ برای راه اندازی نیاز به توان بسیار بسیار بیشتری نسبت به سایر هدفونها دارند شاید چیزی بیش از چند برابر در حالیکه J3 و سایر پلیرهای پرتابل به سختی قادر به تولید 1/4 توان مورد نیاز فول سایزها هستند
صدای گرم تر از مدلهای سنهایزر که نزدیک به سنهایزر باشه می شه AKG و Beyerdynamic هر چند که هر دو برند فول سایزهای بسیار مطرحی تولید کرده اند اما هیچکدام قابل استفاده با پلیرهای پرتابل به تنهایی نیستند.
شما هم موفق باشید.
با اجازه اساتیدنقل قول:
این چند مدلی که معرفی کردند مدلهای خیلی خوبی هستند
و با j3 صداشون در میاد ولی تو آهنگ همه چی مبینین جز بیس
و در بیس های قوی آهنگ که احتیاج به ولتاژ بالا دارند cliping رخ میده(صدای بیس بی کیفیت میشه و نمیتونه از یه حدی بیشتر اوج بگیره)
توصیه ی من به شما اینه که بودجتون رو به دو بخش تقسیم کنین و با 200 تومن یک آمپ و یک m50 تهیه کنید.
که از بودجتونم تجاوز نمیکنه
و صدایی که میگیرید بدون شک بهتر از صدایی که بخواین با یک فول سایز 600 تومنی و پلیرتون بگیرین.
میشه مدل آمپ و M50 رو که گفتید لینک بدیدنقل قول:
ممنون
عزیز این m50 رو الان پیدا کردم چقدر فرق میکنه با 280 خودم؟
اینجا رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
من جای شما بودم شور srh940 میگرفتم با اینکه کمتر از یک پنجم اچ دی 800 قیمت داره ولی با اون مقایسه شده و نیاز به آمپ هم نداره و راحت درایو میشه فقط بیسش قوی نیست و تو مید و های فوق العاده و بیس متعادل داره البته این تمام چیزهایی بود که تو فروم ها و ریویوهای سایتای معتبر خوندم.نقل قول:
خدا رو شکر ،آقا رضا بالاخره برگشتی.
خیلی جات خالی بود آقا رضا.
به شخصه خیلی خوشحالم که برگشتی. امیدوارم حالا حالاها باشی تا ما هم بیشتر یاد بگیریم.
نقل قول:
دوستان من دیگه 2 روز وقت دارم تا یه هدفون تا 60 تومن انتخاب کنم .(چون برادرم داره میاد تهران میخوام بگم از نمایندگی بگیره که مطمئن باشه)
موندم فول سایز بگیرم یا ایر فون.
طبق گفته ی دوستان توی این رنج قیمت akg k-44 بهترین هدفونه.من خودمم خوشم اومده ازش ولی مشکل اینجاست که نمیشه هدفون فول سایز رو زد و راه افتاد توی خیابون.حداقل توی شهر ما که نمیشه.(جنبه ندارن)
میخواستم یه ایر فون به من معرفی کنین توی این رنج قیمت که میکرو فون هم داشته باشه.
برای وقتی که گوشیم زنگ خورد بتونم جواب بدم.(نه که خیلیم ادم مهمیم هی بهم زنگ میزنن :D)
راستی بیس کمی برام مهم هست.
دوستان فقط تورو خدا زود جواب بدین تا من جمع بندی کنم.
د,ست عزیز با توجه به نظرای قبلی اینجا creative Ep830 و panasonic Hje 300/350 رو میتونی بخری.که ایر فون های خوبی هستند.
ولی هیچکدوم میکروفون ندارن .