چه سرویسی؟نقل قول:
Printable View
چه سرویسی؟نقل قول:
سرویست چیه؟نقل قول:
دینامیت....نقل قول:
دوستان این تلفن های وب تو اهواز چنده ؟ 1565 هز چی میزنم میگه در شبکه وجود ندارد :n13:
021-29400000نقل قول:
==========
دوستان از های وب درخواست کنید:
1- سرویس گیم همانند شرکت شاتل و پارس انلاین جهت کاهش پینگ برای رضایت کاربراشون ارایه بدن.
2- سرویس های جدید با تایم رایگان و سرعت شبانه بیشتر هم ارایه بدن...الان حدود یه ساله که سرویساشون تغییری نکرده.
=========
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رفقا
من آسیاتک دارم و شدیداً ناراضی هستم
دنبال یه شرکت خوب دیگه هستم
های وب نظرمو جلب کرده
خونمون منطقه مخابراتی بهشتی هستش با پیش شماره 8840
میخام بدونم کیفیت و سرعت و صداقت های وب چطوره ؟ من سرعت 512 آسیاتک ارم اما باور کنید در 128 هم نیست ! شایدم منطقه ما خراب شده تازگیا چون قبلا خوب بوده
میخام سرویس 768/1024 های وب رو که 8 گیگ ماهانه داره + 4 تا 7 صبح رایگان بگیرم
میشه راهنمایی کنید ممنون میشم
پشتیبانی و سرعت شبانه و سرعت ساعت های رایگان و برخوردشون چطوره ؟
دوست عزیز من تو تهران های وب پیشنهاد نمی کنم اوضاع خوبی نداره. همین امروز صبح قطع بود. اگرم منطقه مخابراتی خرابه که هر شرکتی بگیرید همینه منم قبل از های وب اسیاتک داشتم که های وب اوایل خوب بود بعدش داغون و دیگه شرکت دیگه نتونستم بگیرم و قصد هم فعلا ندارم چون کلا تو تهران بخاطر زیرساخت داغون و تجهیزات قدیمی مخابرات و سیم کشی های فرسوده و جمعیت زیاد و کمبود پهنای باند اینترنت خوب و با ثباتی نمیشه داشته باشیم.ممکنه یه مدت پهنای باند اضافه کنند برای تبلیغ اما سر یکماه باز داغون میشه.پشتیبانی هم مثل جاهای دیگه یا بیسوادن یا به نفع شرکت کار می کنند و هرموردی تقصیر کاربر میندازن.در مورد شبانه من که ساعت شبانه رایگان ندارم باز یک ربع به یک شب داغون میشه چون اشتراکی پورت ها میبندن دیگه چه برسه به رایگان.نقل قول:
باز هم تصمیم خودتونه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
آقا جاتون خالی من الان 256 نامحدود دارم، چند روز پیش نتم قاط زد سرویسم تبدیل شد به 8 مگ :D
از همون لحظه زدم دانلود تا صبح نزدیک 20 گیگ دانلود کردم!
صبح ولی دوباره ریست شده بود قضیه
خیلی حال داد
Watch Dogs رو دانلود کردم کلا :D
در ساعات دیگه چقدر سرعت دارید؟نقل قول: