چطوره :n09: 256 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چطوره :n09: 256 نامحدود
بدون شرحنقل قول:
:n29:
اوه اوه پس واقعاً وضع خرابه :دی ، حالا یه دونه ام از یه سرور ایرانی بذار ببینیم چی میگه این دفعه.نقل قول:
یعنی چی این حرف؟! نشد یکی یه حرفی بزنه شما نیش و کنایه نزنی! راستی HBO رو خریدی؟!نقل قول:
نقل قول:
256 قاعدتاً باید تا 32 رو بده واسه دانلود، اگه اینجوریه که عالی. :n01:
ممنونم از پاسخت . رفته بودم مودم dlink بگیرم فروشنده گفت بهتره اول برای اینترنت ثبت نام کنی بعد مودم ذو بگیری . واسه همین من هنوز مودم نگرفتم . فروشنده درست گفته ؟نقل قول:
نه .چه ربطی داره.نقل قول:
من قبل از اینکه اینترنت مخابرات تو منطقمون بیاد مودم خریدم اتفاقا سود هم کردم من خریدم 40000تومن الان شده 70000.
هیچ فرقی نداره چون این مارک به تمام شرکتا میخوره دیلینک
شاید به خاطر این گفته که شاید دیر رانژه شهنقل قول:
نمی دونم منظورش چی بوده
مگه چه فرقی داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم 512 تهران:n30:
البته این سرعت ها با سرور خارجی کندی نیست ها!!یه سه چهار روزم برای توسعه شبکه قطع بود قطعی نیست ها یه هفته قبلش هم اختلالی نداشتیم و کلا ... :thumbsup:نقل قول:
گفتم که سرورهای خارجی محدود شده سرعت داخل درسته ... حالا نمیدونم شاید اینترنت شبکه ای است داخل ایران و کلا 95% دیتا سنتر های اساسی توی ایران هستند!:n19:
خطط نویز نداره؟نقل قول:
نقل قول:
درسته حالا shit زدن به نت ولی دیگه اینطوری نیست کلا سرورهای خارجی اینطوری شه ...
من از سرورهای خارجی با همون پهنای باند اصلی خودم دان می کنم .
مشکل از بعضی host ها هم هست مثلا الان با viena تست گذاشتم نصف پهنای بایندم رو نشون داد ولی rome کامل بود .
در کل باتوجه به این تست هاس مشکلی تو دانلود ندارم از سایت های خارجی !