به مخابرات گیر بدی بهتره ،به نظر من وایمکس نگیرنقل قول:
Printable View
به مخابرات گیر بدی بهتره ،به نظر من وایمکس نگیرنقل قول:
سلام دوستان لطفا یه توضیحی در باره طرح جشنواره اینترنت مخابرات بدید.همونی که هزینه هاش واسه استفاده یکساله نصف میشه .من الهیه هستم...
نقل قول:
شما با چند شرکت نویز داشتید؟
فقط با یه سرویس نویز داتید و بعد تخلیه کردی؟ تعویض شرکت یا تعویض سرویس انجام ندادید ...
بعضی وقتها این پورتها و خروجی اونها هستن که مشکل دارند و شرکتها زیربار نمیرند ... با تعویض شرکت یا در حالت خوب تعویض سرویس مشکل حل میشه خیلی وقتها ...
منم مثل شما الهیه هستم و اینجا نویز از نظر فیزیکی تقریباً یکسانه ....
گفته میشه شرکت پارس آنلاین با تغییراتی که تو خط میده میتونه در مورد نویز و حتی پینگ به مشترک کمک کنه ....
وایمکس خیلی بیخوده ...
جشنواره رو لولو برد !!!نقل قول:
الان سرویسا و قیمتها تغییر کردن دوباره
لطفا یه لینکی از تعرفه های جدید مخابرات بزارید.همون جشنواره که لولو خوردش...
ممنوننقل قول:
نه من فقط مخابراتو (۵۱۲ نامحدود) داشتم (قدیما حسابگر ولی دوساله که مخابراتم). عملا دو ماه شارژ کردم که بلکه مشکل درست بشه ولی نشد میزان نویز بالا بود اگه درست یادم باشه SNR در حد فقط ۷ دسیبل و تضعیف هم بالای ۵۰!!
بار اولی که یه نفر اومد و بررسی کرد درخواست تعویض پورت داد به شرکت و ظاهرا عوض کردند و مشکل حل نشد یکی دوبار دیگه هم اومدن و فهمیدن که مشکل از خودشونه ولی دلایل عجیب غریب میگفتن مثلا اینکه لینک رو ماهوارهای کردن و به شهرستانا سرویس دادن و چرتپرتهای دیگه...
خلاصه الان تقریبا ۵ ماهه که سرویسی نداریم. من چون میخوام تعطیلات عید رو برگردم خونه میخوام دوباره پیگیری کنم ببینم چی میشه!
پس من دنبالشو میگیرم میدونین باید کدوم قسمت مراجعه کنیم؟ فرد خاصی رو میشناسین که بتونه یه کمکی بکنه؟
دوستان بهرحال از اطلاعاتی که دادید ممنون
نمیدونم چرا ولی سرویسهای محدود معمولاً با نویز کمتر مشکل دارند؟! .... (مشخصه که زیر سر خود شرکته ...)نقل قول:
متاسفانه مخابرات نمیشه رو تخصص و پشتیبانیش حساب کرد .... شما دو کار میتونی انجام بدی
1- سرویس محدود مخابرات رو امتحان کنی و یکی اینکه شرکت رو عوض کنی به شرکتای قوی تری مثل صبانت یا پارس انلاین یا شاتل (پورت خالی نداره معمولاً) ...
این شرکتا کمی گرون تر از مخابراتن ولی سرویساشون و خدماتشون کیفیتش بهتره و برای حل مشکل تلاش واقعی تری میکنند
به نظرم یه صحبت با نمایندگی صبانت که هم نماینده صبا نته و هم مخابرات داشته باشید ...و البته یه زنگ هم به پارس انلاین(تهران) بزنید چون نماینده اینجا خیلی خوش برخورد نیست
نقل قول:
لینک نداره .... من و یکی از دوستا قیمتای جدید رو در چند صفحه قبل قرار دادیم برگردید پیداشون میکنید
نویز خط که به محدود نامحدود ربطی نداره....
به نظر من شما از این 512 یک ب هشت های جدید بگیر... بهترین سرویس مخابراته
در مورد نصاب، به نظر من که پورت رو عوض نکرده....
اگرم نمیخوای بری مخابرات، پارس انتخاب خوبیه اما دوستم که 512 گرفته از ساپورتش راضی نیست
مخابراتیا سرعت دانلود شما کم نشده؟ ماله من با 5 تا لینک 130 بیشتر نمیشه!قبلا 260 بود :n28:
افت سرعت تایید میشه ... هم سرورهای داخلی و هم خارجی! :n24::n24:نقل قول: