اقا برای شما هم snr اومده پایین و atenuation رفته بالا ؟وضعیت خط منو ببینید:n28:
از ساعت 11 تا حالا تلفن قطع بود الان وضعیت adsl به فنا رفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اقا برای شما هم snr اومده پایین و atenuation رفته بالا ؟وضعیت خط منو ببینید:n28:
از ساعت 11 تا حالا تلفن قطع بود الان وضعیت adsl به فنا رفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یک سوال خیلی مهم . من بالاخره تصمیم گرفتم یک طرح شش ماهه بگیرم ولی آیا بعد از پایان شش ماه خواهم توانست به طور یقین و صد در صد طرحم رو تمدید کنم ؟ یکدفعه بعد از پایان شش ماه نگن دیگه اون طرح تموم شد برو زرین بگیر. اخه الآن کمپین پاییزی دارم و شبانه داره ولی خب کمپین های جدید شبانه نداره دیگه ولی من چون طرجم شبانه داره تا هر وقت که بخام میتونم این طرحم رو تمدید کنم . اگه میشه تمدید کرد هر شش ماه یکبار من برم کمپین پاییزی رو انصراف بدم و این جدید رو ثبت نام کنم .
خدا خفه کنه مسول این DSLAM رو.
یه غلطی کردیم گفتیم خط 1 مگببند
10 دفعه زنگ زدم هنوز برش نگردونده 2مگ
نقل قول:برای من هم همین طور شد اما DATA RATE 8850 هست
سلام به همه.دوستان من این طرح بهاره یا عید تا عید رو یه 20 روزی میشه فعالش کردم اوایل سرعت دانلود رو 5 مگ بود ولی الان دائم در حال تغییره بین 2 تا 3 مگ میخواستم ببینم این طبیعیه چون گفته شده طرح از 2 تا 10 مگ هست؟یه سوال دیگه اینم که چیکار باید کرد که روی 10 مگ بسته بشه؟این شماره هایی که دوستان دادن کسی جواب نمیده.در ضمن خط از نظر نویز مشکلی نداره چرا که طرح قبلی که داشتم ( 2 مگ کمپین پاییزه) میزان downstream speed ثابت روی 2048 بود.
نقل قول:
من عین شما بودم و کمپین قدیمی رو داشتم هر چی حساب کردم دیدم همون بهتر هست البته دلیلش هم این هست که خط من فیبر هست نهایت سرعتی که با همون 10 مگ هم بدن بیشتر از چیزی که الان هست نمیشه شبانه هم 100٪ رایگان که نیست 1 ساعت هم کمتر کمپین هست خوب چه کاری هست اون طرح رو بگیرم؟؟؟؟
شما هم اگه شرایط من رو داری به نظر من بهترین کار تمدید همون کمیپن هست
ضمنا ممکنه خطتت فیبر هم نباشه ولی تونایی 10 مگ رو نداشته باشه بازم میشه همون اش و همون کاسه
به نظر شما چه دلیلی وجود داره که بری طرح بهاری؟
پول پیش که باید بدی پول کتر میدی به جاش ترافیکت کمتر هست اون دو تا اشکال بالا رو هم داره پس دلیلی وجود نداره
باز هر جور خودت میدونی
ضمنا یه نکته مهم این هست که وقتی طرح قبلی رو تمدید میکنی دیگه مثل دفعه اول نیست که نتونی انصراف بدی (البته میتونی انصراف بدی ولی باید نصف هزینه مدت باقی مانده رو بدی) هر وقت میخوای بدون مشکل میتونی انصرف بدی من الان رفتم یکساله تمدید کردم هر وقت طرح بهتر اومد انصراف میدم و اون رو تمدید میکنم ولی این طرحا به نظر من هیچ کدوم بهتر نیست
موفق باشید
ببین من خطم فیبر نیست . ابان ماه طرحم فعال شده . حالا اگه بخام انصراف بدم چون یک مودم رایگان گرفتم باید به تعداد ماههای باقیمونده از طرحم که میشه چهار ماه غیر از خرداد البته ماهی ده تومن جریمه بدم یعنی میشه چل تومن جریمه . ایا جریمه هم روی قبض میاد ؟ راستی اون سوال اصلی من رو هم کسی جواب نداد . اگه طرح شش ماهه بگیرم میتونم مدام هر شش ماه یکبار تمدیدش کنم تا ابد یا نه ؟نقل قول:
هنوزم میشه ثبت نام کرد ؟
برای انصراف و چگونگی پرداخت هزینه انصراف باید به مراکز مخابراتی (محل ثبت نام ADSL) مراجعه کنید... شما هر طرحی که انتخاب می کنید مهم نیست چقدر زمان دارد در انتهای اتمام دوره باز هم می توانید تمدید کنید.نقل قول:
بله هنوز هم امکان ثبت نام وجود دارد.نقل قول:
همونطور که جناب nini bad گفتن برا انصراف باید به مرکز مخابرات منطقه خودتون برید تا راهنمایی کن چون بچه های اینجا تا حالا کسی انصراف نداشته که ببینیم شرایطش چطوری هست ( اگرم کسی داشته یاد ندارم اینجا کسی عنوان کرده باشه)نقل قول:
هزینه انصراف با توجه به نوع طرح فکر کنم بیاد روی قبض
در مورد تمدید هم باید بگم تا حالا اینجوری بوده که طرح قبلی رو میشده تمدید کرد ولی الزامی راشون نیست ممکنه فردا یهویی بگن تمدید نمیکنیم و کسی چیزی نمیتونه بگه!