مدل اکسس پوینته مودم tp-link مدل td-w8151n
Printable View
مدل اکسس پوینته مودم tp-link مدل td-w8151n
ایرانسل اگر با تعرفه هایش مشکلی نداشته باشید اکثر اوقات کیفیتش بهتره.نقل قول:
البته ADSL در اولویت باشد.
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
آدرس جدید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناراحت نباش من دوباره لینک رو قرار میدم :46::نقل قول:
کد:http://yourfiles.persiangig.com/Software/web_update-3_5G.tar.gz
سلام دوستان من مودم bm 632 ایرانسل دارم یه مشکل دارم خواستم ببینم برای کسی پیش اومده یا نه
مودم من وقتی با لن وصل می کنم network notification مثل حالت unplog میشه یعنی درواقع مثل حالتی که کابل قطع باشه. این مشکلو حدود یک هفتست که دارم کابل هم عوض کردم روی سیستم های دیگه هم امتحان کردم کارت شبکه هم enable ,disableکردم اما بازهم نشد.مساله اینه که این قطعی دائمی نیست و مثلاً یک ربع وصل میشه و بعد قطع میشه اما در تمام مدتی که قطعه wifi دارم اما لن قطعه!!و برعکس در حالات کمی که لن دارم وایفای قطع میشه !به ایرانسل خیابان اناهیتا هم مراجعه کردم اما از بخت بد اون موقع لن وصل شد و چراغش روشن .هرچیم گفتم که قطعو وصل میشه گفتند الان نمیشه کاری کرد موقعی که قطعه باید بیارید!!به هر حال بعد از برگشت از ایرانسل یه ربع لن داشتم اما بازهم قطع شد کلاً
ببخشید که طولانی شد اگر کمک کنید ممنون میشم
برای من گوگل و پی سی ورد در این لحظه فیل تر شدند
کسی این مشکلو داره؟؟
گوگل که نه ولی پی سی بله .نقل قول:
سلام بچه ها
یکی از دوستان من میگه میخواد اینترنت یک مگ مبین نت بگیره :18: من گفتم والا نداره ها و به خونگی ها نمیدن .
بعد این پیام رو برام فرستاد و گفت باهاشون صحبت کرده که بهش یه مگ میدن .
متن پیام :
""""""""""""""""
طرح طلایی مبین نت
1 مگ یکساله 190ت با مودم وای فای
22118538
"""""""""""""""""""""""
این قضیش چیه ؟
خودش میگه بهش گفتن ترافیک یک سالش 8 تومنه ، و به اضای هر ترافیک 8 هزار میگیرن .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
راستی من این طرح رو تو سایت مبین نت ندیدم !!!
با کارت دانشجویی میدن، اما 1مگ هم همچین سرعتی نیست، معمولیه
ممنون دوست عزیز ، ولی رفیقم میگه که بهش گفتن بدون کارت دانشجویی و . . . میدن !!!نقل قول:
من خودم اگه باشم ، نمیگیرم ، چون یه مگ در مقابل حجم پایین ، کاربردی نداره ، مگر دانلود رایگان شبانه برای این طرح هم باشه .
در ضمن ترافیک آزاد برای طرح های ویژه 5 تومنه ، ولی برای این طرح 8 تومنه !!!
آقا من تونستم وای فای کنم اونم فقط لپ تاپ شد اما توی اتاق کناری کامپیوتر اصلا اینترنت وای فای را نمیگیره و چجوری روی وایرلس رمز بزارم الان ip مودم و وایرلس یکیه وقتی میزنم فقط صفحه مودم میاد نه وایرلس