ممنون. شما از بیست نت سرویس داری؟نقل قول:
میخواستم بدونم پینگش چطوره؟
Printable View
ممنون. شما از بیست نت سرویس داری؟نقل قول:
میخواستم بدونم پینگش چطوره؟
پس چه اینطور... پس قضیه از این قراره... ببین خداوکیلی چه طور هوای رفیقای خودشونو دارن... ای تف توو این زندگی...نقل قول:
هر کی ندونه من که میدونم این کاووش رایانه عجب آدمایی هستن... اگه 1% دلشون به حال مشتری بسوزه.... فقط جیب خودشون.... فقط سود و منفعت خودشون....
الان تقریبا ۲ ماه هست که واسه گرفتن خدمات از سپنتا(بیست نت)،از پارس آنلاین جدا شدم.
هنوز که هنوزه واسه ما اینترنت رو راه ننداختن.خدا لعنت کنه مخابرات شیراز رو.
معلوم نیست چیکار دستشونه.
یبار میگن پورت خالی نداریم یبار میگن شما خطتون فیبر نوری هست.خسته شدم خدا وکیلی.مملکت هم صاحب نداره بشه به جایی شکایت کرد.
Sent from my X10i using Tapatalk 2
حرف دل ملتو زدی... چرا کار ملتو راه نمیندازن؟؟؟؟ نمیخوان راه بندازن یا نمیتوننن؟؟؟؟ مگه یه رانژه خط شقو القمر هستش؟؟؟؟ والا بخدا؟؟؟ چرا هر کی یه جوابی میده؟؟؟ توو چین یه ساختمون N طبقه رو توو یه روز میسازن اون وقت توو ایران رانژه خطو توو یه ماه انجام میدن... من که زیاد شرکت عوض کردم میفهمم چی میکشی هم شهری.... امیدوارم یه روزی این مملکت از این بی صاحبی در بیاد....نقل قول:
نقل قول:
من راستشو بهتون میگم من رفتم گفتم تازه از تورنتو اومدم بهترین خطتون چیه ؟ گفت وظع اینجا خیلی داغونه ! گفتم خوب چند مگ دارین گفت : 2 مگ گفتم من اونجا با ماهی 3 دلار 50 مگا بیت داشتم و ....
کلی دروغ سر هم کردمو گفتم بازی آنلاین میکنم و پینگ برام مهمه (الان پینگم با انگلیس 190 با روسیه 110 و با آمریکا 260 هست !!!) بعدش با طرف گرم گرفتمو و از شاتل و آسیاتک و اینا کلی بد گفتمو بعد گفتم شما یعنی از کل اینا بهترید ؟ گفتن آره و بهم گفتم تا 1 ماه رایگان و 1 ماه پولمو اگر نخواستم بر می گردونن و اینا گفتم بابام یه شرکت حسابرسی داره و اگر کاری دارید در خدمتیم و این حرفا کلا از من 17 ساله حتی مهر شرکت هم نخواستن !!!!!
درسته که اسمش اینترنت مخابراته و باید زودتر از شرکتهای خصوصی راه بیفته اما خوب فرق داره مثلا مال ما که مخابرات ابوذر هست 2 روزه وصل کردن البته برای پسرخالم ازشم خیلی راضیه منم میخوام بگیرم.نقل قول:
اینترنت من مثل اینکه بعد از 13 روز درست شده. الان چند ساعته آنلاینم هنوز قطع نشده. امیدوارم دیگه قطع نشه :20:
بله سرویس 256 محدود دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرکز سلمان دو روزه رانژه میکنه.نقل قول:
سلام به همه بچه ها.
من حدودا 2 سال هست که مشترک شاتل هستم و سرویس نامحدود استفاده میکنم. واقعا دیگه گندش و درآوردن!
وقتی دانلود به یه حدی میرسه سرعت و میارن رو 5-4 کیلوبیت که حتی نتونی پیج باز کنی!!!
پاسخ اپراتور :
- این مقدار چه مقداریه؟ نمیدونیم
- چه مقدار استفاده کردم که اینطور شده و دیگه نباید اینقدر بشه؟ نمیدونیم
- ماهیانه حساب میشه این قضیه یا... ؟ نمیدونیم
- حالا کی اکانت من بر میگرده به حالت نرمال؟ نمیدونیم
:sq_10:
واقعا دیگه خسته شدم! تو شیراز کسی هست که نت نامحدود ( واقعی) داشته باشه؟؟ سرعتش هم خیلی بالا نباشه مشکلی نیست.
ماتریکس و بیست نت که همون مخابرات هست دیدم که ارائه میدن و از شاتل هم ارزون تر میگیرن! کسی تاحالا اینا رو امتحان کرده؟؟
ممنون. موفق باشید:sq_15: