من قبلا يه پچ نصب كردم و الان كه دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ) را دريافت كردم و نصب كردم هيچ تغييري در بازي نديدم !!!
بايد اون 32 مگي رو هم دريافت كنم ؟
Printable View
من قبلا يه پچ نصب كردم و الان كه دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ) را دريافت كردم و نصب كردم هيچ تغييري در بازي نديدم !!!
بايد اون 32 مگي رو هم دريافت كنم ؟
میشه بیشتر توضیح بدینقل قول:
من نسخه فارسی اش که مال شرکت newteach است را دارم
چطوري ميشه بازيكناي جديدي كه ميسازيم بتونن دريبل زيداني بزنن , من از برنامه PES_2009_Editor_v2.4 استفاده كردم تيك CR7 Drible و flip-flap را هم زدم ولي بازيكن چنين قابليتي را بدست نمياره .
کسی نمیدونه مشکل از چیه ؟ یا حد اقل یه برناه دیگه برای هک بیکام لجند بگید.نقل قول:
سلام دوستان
از بازي هاي ملي چه زماني ميشه خداحافظي كرد ؟ يه توضيح كوتاه بديد لطفا
خب دوست عزيز دريبل زيداني رو كه همه ميزنننقل قول:
اما مثلا حركات مخصوص مثل حركت كارلوس توز رو نمي توني انجام بدي
اونا مخصوصه همون بازيكنه
یه مشکل برام پیش اومده و انم اینه که من در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان و در international leagueهفته 14 مشکل بیرون پریدن دارم میدونم اینجا گفتین راه حلشو اما نمیتونم 700 صفحه رو بخونم شرمنده
دوباره ميپرسم لطفا جواب سوال منو بديد :
چطوري ميشه بازيكناي جديدي كه ميسازيم بتونن دريبل زيداني بزنن , من از برنامه PES_2009_Editor_v2.4 استفاده كردم تيك CR7 Drible و flip-flap را هم زدم ولي بازيكن چنين قابليتي را بدست نمياره .
يك گل كه تو bal زدم براتون ميذارم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله و همينطور اديت فايلي كه گذاشتم رو هم بايد دانلود كنيد البته پچ 1.20 و كركش رو هم دانلود كنيد بهترهنقل قول:
شما به لينكي كه توي امضام هست بريد 2 تا لينك اولي رو دانلود كنيد(پچ 1.20 كونامي و كرك مخصوص ورژن 1.20) ديگه اين مشكل براتون پيش نمياد البته با سيو هاي قبلي بايد خدافظي كنيد ولي در عوض بعد اين مشكل خرابي سيو رو توي مودهاي bal و ml و cl يا lc پيش نميادنقل قول:
گزينه هاي دريبلينگ و تكنيكال دريبلر رو هم فعال كردي؟نقل قول:
سلام من میخوام فیافه خوش تیپمو توی پی اس در اجند وارد کنم ایا برنامه ای هست بشه بهتر خودمو طراحی کنم و راحت هم باشه؟