میبینم بحث رادیاتوره و آب کم کردن
اینجوری که فهمیدم اگه آب رادیاتور کم بشه یعنی مشگل فنی داره؟
واسه من هر 2هفته 20 روز به اون مخزنی که بیرون رادیاتوره و وصله بهش (پراید) یکمی تا سر علامتش آب رادیاتور اضافه میکنم
Printable View
میبینم بحث رادیاتوره و آب کم کردن
اینجوری که فهمیدم اگه آب رادیاتور کم بشه یعنی مشگل فنی داره؟
واسه من هر 2هفته 20 روز به اون مخزنی که بیرون رادیاتوره و وصله بهش (پراید) یکمی تا سر علامتش آب رادیاتور اضافه میکنم
اگه زود به زود اب کم کنه نشونه مشکل و خطرناکه، هر دو هفته یکم آب کم کردن طبیعه و جای نگرانی نیستنقل قول:
دوستان ماشین من مدل 91 هست و باتری فابریک روشه
هفته پیش باتری رو باز کردم تا ببرم یه ماشین دیگه که باتری نداشت رو باهاش استارت بزنم
3 روز پیش هم مجددا همین اتفاق افتاد
بعد از بار دوم باتری خیلی ضعیف شد و ماشین خودمم به زور روشن میشد
باتری از این چشمی ها هست و چراغش هم سبزه
بردم پیش باتری ساز گفتن که باتری خرابه و باید عوض بشه من گفتم حالا یه بار شارژ کنید گذاشتن به شارژ و موقع پس گرفتن بازم طرف گفت خرابه منتها به نظر یکی دو ساعت بیشتر نذاشته بود به شارژ
بعد از شارژ که تست کردم ماشین بهتر روشن شد ولی مشخصه که هنوز باتری ضعیفه
حالا سوال اینه که این باتری ساز که به من گفتن باتری خرابه حرفش قابل اعتماده؟
چون من شنیده بودم این باتری های چشمی تا وقتی چراغش خاموش نشه یا تغییر رنگ نده سالمه ولی ایشون میگفت باتری 3 سال کار کرده و عمرش تموم شده
آیا وقتی میبریم برای شارژ نباید مدت طولانی در حد 7-8 ساعت به شارژ باشه؟
*اضافه کنم ماشین ال90 باتری 60 آمپر و کارکرد 55 تا
سلامنقل قول:
3 سال مدت زیادی هست و ممکنه دیگه سلولهای باتری تا حد زیادی خراب شده باشه
بستهای باتری و سرهای باتری و سر سیمهائی که به بستهای باتری وصل شده رو باز کنین و تمیز کنید تا براق بشه بعدش مکحم وصل کنین
اگر باز هم باتری ضعیفه و با سه چهار استارت خیلی بی جون میشه پس عمرش داره سر میاد و ممکنه یه جا از کار بیافته و توی راه بمونین
اول فصل سرما باید سرهای باتری و سیمها و بستها تمیز و براق بشه وگرنه فریبتون میده و فکر میکنین باتری ضعیفه و بیخودی تعویضش میکنین درحالیکه باتری سالم هست فقط به دلیل کثیفی بستها و سرهای باتری و سر سیمها برق درست رد نمیشه و
==========================
صرفه جوئی در هزینه های خودرو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صرفه جوئی در هزینه های زندگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از جوابتون
نه اون بحث تمیز بودن سر سیم ها رو حواسم هست و از اون لحاظ مشکلی نیست
تازه این ماشین ما مال اون زمانیه که ایرانخودرو برای دهه فجر ماشین مدل سال بعد میداد برای همین الان عملا نزدیک به 4 سال از عمرش میگذره!
فقط خواستم مطمئن بشم باتری عمرش رو کرده یا نه چون از برخورد اون باتری سازِ چندان خوشم نیومد و حس کردم ممکنه دنبال سوءاستفاده باشه
به این ترتیب باید دنبال باتری جدید باشم
حالا یه سوال دیگه از دوستان
در زمان خرید باتری جدید خیلی ها میگن باید باتری قدیمی رو داد حالا درسته که باتری قدیمی به دردمون نمیخوره ولی چه اجباریه که اون رو هم بدیم؟
در مورد باتری که بعله دوست من دیگه عمر خودشو کرده و من که تاحالا ندیدم باتری علامت سبزش تغییر کنه و خراب بشه یعنی سفید شدنش رو تابحال ندیدمنقل قول:
و خالا این شانس شما بوده در این حالت خودشو نشون داده و البته فشاری که اون ماشین اورده بیشتر خودشو نشون داده
وگرنه با سرد شدن هوا مشخص می شد
پس دادن این باتری ها فقط خرید باتری کهنه رو داره که مثل تخفیفه و اجباری نیست برای محیط زیست خوبه
فقط در موقع خرید به تاریخ تولید باتری که روی اون حک شده توجه کنید و از برند های شناخته شده بخرید
سلام دوستان...یکی از رفقا 206 مدل 91 داره...مدتی این مشکل و داره:بعد از روشن شدن ماشین چراغ ایربگ استپ و ای بی اس روشن میشه...کیلومتر شمار از کار میافته و ماشین کم جون میشه...بعد خودش خوب میشه یا با خاموش روشن کردن مجدد درست میشه...ایراد از کدوم قسمته؟
خودروهای ایرانی دائماً باید همه چیزش چک بشه تا مبادا خرج سنگین به بار بیارهنقل قول:
لنتهای جلو نباید کمتر از 4mm بشه
تسمه ها نباید زدگی و یا ترک داخلی داشته باشه
فرمان نباید لقی و خلاصی داشته باشه
روغن گیربکس نباید کم باشه و یا نشتی داشته باشه
گردگیر پلوسها باید کاملاً سالم باشه همیشه .
لاستیکهای جلو باید دائماً زیر نظر باشه تا سابیدگی نامساوی پیدا نکنه یعنی دائماً باید توی خونه از موازی بودن دو چرخ جلو با هم مطمئن بشید . موقع حرکت در مسیر صاف بی دست انداز نباید ماشین به چپ و راست بکشه . ماشین در هیچ سرعتی نباید لرزش داشته باشه
شیشه ها باید نرم و بی صدا بالا پائین بشه
موتور باید بدون لرزش کار کنه
مصرف باید نرمال باشه
موقع ترمز زدن نباید ماشین بلرزه یا بکشه یک سمت یا یک چرخ قفل بشه و بقیه نه .
دنده ها باید راحت و بی صدا جا بره
کلاچ نباید لرزش داشته باشه چه با کلاچ گرفتن چه با پا گذاشتن روی کلاچ وگرنه یا رگلاژ نیست یا صفحه تاب داره یا صفحه در حال تموم شدنه
به هیچ وجه بوی بنزین و بوی گازهای اگزوز نباید به مشام برسه نه در حرکت نه ایستاده
تسمه تایم باید سالی یک بار عوض بشه و یا بعد از یک سال , هر ماه سانت سانتش چک بشه تا فاجعه ی اقتصادی به بار نیاره و باید بهترین مارک رو خرید
هبچ جای موتور نباید نشتی آب یا روغن داشته باشه
حرارت باید در همه حال و همه فصل نرمال باشه
و خیلی چیزهای دیگه که در تاپیک زیر ذکر شده
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=647516&page=19&p=8691775
سلام عزیزان و دوستان گرامی عشق ماشینا مهندسا ی سوال فنی داشتم جند ماه پژو 405 مدل 86 خریدم صفر هم نخریدم بخاطر کمپین دست دو خریدم ماشین خداروشکر موتوری میزون ولی نمیدونم مصرف سوختش چرا اینقد بالاست مثلا عقربه سوختش چهار تا خط 405 بنزین زدم رسید خط سوم 150 کیلومتر باهاش تو جاده بیرون شهر رفتم یه خط کامل رفت اونجور ک من حساب میکنم 15 لیتر سوزونده ب نظر من خیلی بالاست روغنشو دوماه پیش همراه فیلتر روغن و فیلتر هوا و شمع و صافی بنزین و مپ سنسور عوض کردم دیاگ هم زدم خطا نداشت باد لاستیکام تازه چک کردم نمیدونم چ مرگشه نظر شما چیه؟
اگه فرمون در حالت آزاد باشه و یکم انحراف داشته باشه ماشین، چیکار باید کرد؟نقل قول:
بعضی موقع ها تو دنده 1 یا 2 یعنی سرعت خیلی پایین ماشین کله میکنه،ریپ میزنه،انگار یچیزی از عقب بخوره به ماشین
نمیدونم شاید حواسم نمیشه یهو کلاجو ول میکنم یا چیزه دیگه،نتونستم بفهمم، یعنی از صفحه کلاجه؟ماشین مال 92 پراید
بعد مشکل دیگه ام اینه 30تا بنزین میزنم ،زمانی که درب باک بسته اس یکمی میریزه بیرون،البته تو چنتا پراید دیگه ام دیدم