من هر مقداری که برای MTU وارد میکنم reply میده
از 1400 بگیرید تا 5000!! نمیدونم جریان چیه و فکر کنم یه جای کار مشکل داره . لطفا راهنمایی بفرمایید
دستوری که وارد میکنم:
ping 4.2.2.4 -f-iX
Printable View
من هر مقداری که برای MTU وارد میکنم reply میده
از 1400 بگیرید تا 5000!! نمیدونم جریان چیه و فکر کنم یه جای کار مشکل داره . لطفا راهنمایی بفرمایید
دستوری که وارد میکنم:
ping 4.2.2.4 -f-iX
من همین سرویس رو دارم . درسته سرعت دانلود در روز تقریبا همان مقداری هست که شما گفتید اما سرعت شبانه سرعت واقعی نیست ! سرعت به قدری پایین است که فقط برای چت کردن مناسب است! چند بار خواستم تماس بگیرم و از شبانه انصراف بدم و بگم شبها هم از ترافیک من کم بشه و سرعت پایین نیاد اما به امید اینکه شاید در آینده بهتر بشه این کارو نکردم.نقل قول:
جواب منم بدید ممنون میشم . صفحه قبل !نقل قول:
برای تمدید اعتبارم نیاز دارم . مرسی
من چلچله دارم سرعتش 512 هست ولی سرعت دانلودم در طول روز به 400 هم میرسه شبانه هم دانلود نکردم یعنی موقعیش پیش نیومده چون شبا کامپیوتر در اختیارم نیستنقل قول:
بحث حجم دزدی هم به کل بیخیالش شید تو این 5-6 سالی که مشترک اسیاتک هستم تنها چیزی که ازشون ندیدم حجم دزدی بوده منم قبلا یه بار کنجکاو شدم ببینم همچین چیزی هست یا نه با نرم افزار چک کردم دیدم مشکل از تصور خودمه فکر میکردم چند تا سایت باز کردن که حجمی نمیبره ولی باز کردن یه سایت مثلا موزیک که کلی عکس داره دو سه مگ خودش میبره که بعد با اپرا کلا همه سایت ها رو گذاشتم بدون عکس لود شه و هر وقت لازم باشه میزنم این سایت عکساش لود کنه
با توجه به گفته های بچه ها هم اگه دانلودتون تو طول روز هست 128 بگیرید سرعت دانلود اونم حدود 150-200 هست شبانش هم 15-16 اگر شبا بیشتر دانلود میکنی همون چلچله بگیر البته تو وضعیت کنونی فرقی هم در قیمت چندان ندارن 6 تومن فقط که دیگه الان 12 تا نون بربری میشه باهاش خرید
من احساسی که از حجم دزدیشون دارم اینه که اینا به واحد کیلو و مگا و ... دهدهی عمل میکنن نه دودویی.
مثلا 1000 مگ رو میگیرن یه گیگ به جای اینکه 1024مگ رو بگیرن 1 گیگ.
وقتی هم چک میکنم و با ترافیک نتورک چک میکنم، همیشه داخل ریز گزارش بیشتر زده یه مقداری.
والا خودم قبلا از یه جا دیگه اینترنت میگرفتم که حجمم کمتر بود ولی در نهایت یه مقدار کوچولو اضافی میاوردم !!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی الان تو این ماه هیچی دانلود نکردم ( حدودا 250 مگابایت !! ) ولی از 2 گیگ ترافیکم الان کلا 200 مگابایت مونده تازه4 روز دیگه هم از اعتبار زمانی مونده !!!!!!!!!! تو این مدت هم فقط وب گردی کردم !!!!!!!!!
به هر حال نمیدونم !!!! اختلاف قیمتها هم اونقدری نیست مخصوصا در طول ماه که 6 تومن به چشم نمیاد چه رسد به 3 ماهه !!!!!!!!
سلام دوستان
من از اسیا تک دارم
وارد پنل
می تونم بشم اما
نه! غضیه چیه؟
اگر از نمایندگی سرویس گرفتی، حساب نداری، برو از آدرس زیر برای تمدید و شارژ:نقل قول:
کد:
http://crm.asiatech.ir/quicktask/quicktask_main_page.asp
منظورم از اینکه سرعت واقعی میشه این بود که سرعت دانلود حدود 15-16 میشه یعنی 128 ولی پینگ درسته انقدر میاد پایین بزور یک صفحه باز میکنهنقل قول: