با آخرین ورژن باید تست کنیدنقل قول:
سکتور delay هم نداشت ؟
فرمت سطح پایین هم انجام بدین درست نشد باید بره تعمیر البته فکر کنم عددش هم داره زیاد میشه و اگه دیر اقدام کنید fail میشه هارد
Printable View
با آخرین ورژن باید تست کنیدنقل قول:
سکتور delay هم نداشت ؟
فرمت سطح پایین هم انجام بدین درست نشد باید بره تعمیر البته فکر کنم عددش هم داره زیاد میشه و اگه دیر اقدام کنید fail میشه هارد
سلام هارد اکسترنال 1 ترا توشیبا برد تبدیل یو اس بی به ساتاش دچار مشکل شده یه ای سی 10پایه داره که داغ میکنه قبل اینکه خراب بشه با یو اس بی 3 کار میکرد اما با یو اس بی 2 کار نمیکرد حالامیخوام بدونم بردش یا اون ای سی پیدا میشه یا اصلا کلا این تعمیر میشه یا نه؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز با برنامه HDD Regenerator محدوده ی بین 414918 تا 421786 مگابایت که بد سکتور داره گذاشتم برای اسکن کردن به ٪5 نرسیده بود که صفحه ی زیر نمایش داده شد 150 تا بدسکتور و تعدادی سکتور delay هم پیدا کرد و در حین اسکن کردن اینم نوشته بود DISK problem - seek failure
حالا برای اسکن هارد اکسترنالم توسط HDD Regenerator باید بصورت اینترنال وصلش کنم! توصیه شما چیه؟
برای فرمت سطح پایین از برنامه HDD Low Level Format استفاده کنم یا تفاوتی نداره؟
اگه بدسکتور ها رو نتونسته ریپیر کنه از فرمت سطح پایین استفاده کنید با همون نرم افزاری که اسمشو گفتیننقل قول:
برای هارد اکسترنال از داخل ویندوز اسکن کنید هارد رو
من یک لپ تاپ دل دارم که بد سکتور داشت،برای رفع مشکل هارد رو low level format کردم،وقتی سیستم رو روشن می کنم میگه باید پسورد وارد کنم،اگر وارد نکنم یا اشتباه وارد کنم،هارد رو شناسایی نمی کنه و حتی وارد تنظیمات بایوس هم نمی شه،وقتی هارد رو جدا می کنم وارد بایوس می شه ولی چیز خاصی نداره،در واقع حدس می زنم پسورد مربوط به هارد فعال شده، حسابی کلافه ام کرده خواهشن کمک کنید.
سکتور delay رو داشت.نقل قول:
چه پیشنهاد میدیدن.
نقل قول:
میگم اگه با فرمت سطح پایین درست نشد باید هارد رو ببرید به یک مرکز تخصصی دیگه نرم افزاری قابل حل نیست
حالا این کارو چجور انجام بدمنقل قول:
/..
هادر ور میزنید به یک سیستم دیگه و از طریق نرم افزار hdd low level format tools هاردتون رو فرمت سطح پایین میکنیدنقل قول:
هارد روی لپ تاپه و لپتاپ هم یک سال دیگه گارانتی داره.نقل قول:
نمیشه که بازش کنم.