اینم از اوضاعه این لحظه، که اگه پینگ پایینتر می بود و نوسان نمی داشت می ارزید به ماهی 20 تومن ولی حیییییییییییییییف......
البته بگما الان میانگین سرعت تو دنیا نزدیک 8مگابیت ولی برا ما نهایتش 1مگابیت اونم اگه چه طور بشه 1مگابیت بشه.
Printable View
اینم از اوضاعه این لحظه، که اگه پینگ پایینتر می بود و نوسان نمی داشت می ارزید به ماهی 20 تومن ولی حیییییییییییییییف......
البته بگما الان میانگین سرعت تو دنیا نزدیک 8مگابیت ولی برا ما نهایتش 1مگابیت اونم اگه چه طور بشه 1مگابیت بشه.
بله منم همین سرویسو دارم ولی اگه یه 10gb هم به سرویساشون اضافه کنن خیلی بهتره.نقل قول:
آره منم فکر می کنم اگه 10 بود بهتر بود اگه حجم هم قیمتش بیاد پایین بازم خوبه چون 2 گیگ بخوایم بخریم 5000 تومنه بازم فکر کنم زیاده :10: بهتر اینه که از مدیره اندیشه بخوایم تو رو خدا حجمو هم ارزون کنه:11:نقل قول:
من فکر میکنم که بزودی کم میکنن چون حالا که قیمتا رو رو آوردن پایین دیگه با 2 گیگ 5000 تومن تناسب نداره مثلاً فاصله 128 3 گیگ با 128 5 گیگ 4000 تومنه در حالی که قیمت 2 گیگ حجم اضافه 5000 تومنهنقل قول:
نه جناب Mailer، اشتباه اپراتور و پرنده خوشبختی و از این خبرا نبود و خود مسئولین اندیشه به این مسئله کاملا واقف بودن، بهار و تابستون هرکی سرویس نامحدود داشت سرعتش رو 120 بود، اشتباهی رخ نداده بود، فقط یه مدت 5-6 ماهه حال دادن به مشتریا بعد دیدن مشتری ها هم رحم نمی کنن دوباره سرعت رو آوردن پایین!نقل قول:
آره حق با شماست احتمالا درستش می کنن چون هماهنگ نیست:5:نقل قول:
شایدم اینجوری باشهنقل قول:
ولی در مورد اینکه جاهای دیگه دنیا سرعت 8 مگ و این حرفهاست یک فرق بسیار بسیار اساسی هست
کپی رایت
شاید تعداد بسیار بسیار کمی (به نسبت تعداد مشترکین ) اونجا باشن که ریسک جریمه شدن بخاطر کپی رایت رو بجون بخرن و با اون سرعت زیادشون دانلود کنن
یعنی سرعت زیاده ولی چی میخوای دانلود کنی؟ اگه بگیرنت کمه کم 100000 دلار باید غرامت بدی
ماعملا کپی رایت نداریم وبا همین 128 داغون بیشتر از اکثر اونوریا دانلود داریم :31:
اما در مورد وب گردی فکر کنم 1مگ کافی باشه
کپی رایتم که قربونش برن کسی به فکرش نیست. 1مگ ارزون شه فکر کنم فعلا شاد باشیم :31:
دوست عزیز MAILER راست میگه این شانسی هست شاید برای شما هم همین طور بود که فهمیدن سرعت را کم کردن.نقل قول:
اکنون دوستان من با نامحدود 128 دارن با سرعت 130تا 150 دانلود میکنند.
شما کجایه کارین.
تست سرعت 727 با 256 نامحدود برای دوستان بد شانس:31::
سرعت بین 50 تا 55.:2:(15تومان با سرویس 128 نامحدود و سرعت 130 تا 150 کجا 35تومان با سرویس 256 نامحدود با سرعت 50تا 55 کجا)
با تشکر.
هادی
منم که راضیم به همین 1مگ ولی اگه همیشگی باشه و قیمت معقولانه. 2 مگم باشه خوشمون میاید(با لحن شاه بابا):31:.نقل قول:
1مگ ارزون شه فکر کنم فعلا شاد باشیم
با سلامنقل قول:
این که میگید هماهنگ نیست اصلا منطقی نیست. چرا؟
چون نیسانی سر کوچه ما با بلندگو داد میزنه
5کیلو پیاز هزارتومن
کیلویی 500
خب قانونا باید کیلویی 200 باشه ولی چرا میگه 500 ؟