فکر کنم این چیزیه که خودشونم باهاش کنار اومدن:31:نقل قول:
فکر کنم این چیزیه که خودشونم باهاش کنار اومدن:31:نقل قول:
دیگه دیگه ماییم دیگه:20:نقل قول:
همونی که من تو صفحه 780 گذاشتمنقل قول:
کدوم نظر سنجی؟؟
من خیلی امیدوار بودم پرسپولیس میبره یعنی یه جورایی یقین داشتم که برنده دربی پرسپولیس هست ولی بعد از شنیدن خبر ها دیروز و پریروز شک دارم این دربی هم برنده داشته باشهنقل قول:
عضو هيأت مديره پرسپوليس: از برخى خبرنگاران و روزنامه هاى ورزشى شكايت مى كنيم
يك عضو هيأت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: با توجه به اينكه افشين قطبى، سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس اهانت به خبرنگاران را تكذيب كرده است نمى توانيم برخوردى با وى داشته باشيم. اين عضو فعال هيأت مديره پرسپوليس افزود: قطبى طى چند روز گذشته بارها در مصاحبه هاى خود اعلام كرده هيچ گاه قصد توهين به خبرنگاران را نداشته است اما متأسفانه برخى افراد با دامن زدن به اين مساله قصد دارند در آستانه ديدار حساس اين تيم مقابل استقلال مشكلات حاشيه اى را مطرح كنند. وى گفت: از آنجا كه سازمان تربيت بدنى متولى پرسپوليس است به همين دليل سازمان تربيت بدنى و باشگاه پرسپوليس از چند روزنامه اى كه در اين ارتباط نقش داشتند شكايت كرده اند.وى ادامه داد: در رفتار قطبى با خبرنگاران نبايد يك طرفه به قاضى رفت. خبرنگارى كه خبر كذب ماركو را چاپ كرده بود در مقابل افشين قطبى قرار مى گيرد و مجدداً خبر كذب خود را از قطبى سؤال مى كند. سرمربى پرسپوليس نيز به وى مى گويد چرا چنين اخبار دروغى را چاپ مى كنيد. بعد از آن خبرنگار يادشده طى تماسى با روزنامه ها خواستار چاپ برخورد قطبى به او مى شود. سازمان تربيت بدنى و باشگاه پرسپوليس اين شخص را شناسايى كرده و به زودى شكايتى عليه وى تنظيم خواهند كرد.وى ادامه داد: ما از تمامى روزنامه هايى كه خبراهانت قطبى به خبرنگاران را چاپ كرده اند شكايت خواهيم كرد و بايد ادعاى خود را ثابت كنند. در غير اين صورت خبر آنها نشر اكاذيب محسوب مى شود و متهم شناخته خواهند شد. قابل پذيرش نيست كه مديران باشگاه تلاش فراوانى انجام دهند تا تيم به آرامش دست يابد و با ارائه بازى هاى قابل قبول هواداران بى شمارى را به ورزشگاه بكشانند اما برخى افراد كه حالا در تيم پرسپوليس جايگاهى ندارند با همكارى برخى روزنامه ها بخواهند به تيم ضربه بزنند.وى گفت: اعضاى هيأت مديره و سازمان تربيت بدنى سخت پيگير اين مسأله هستند تا با اين دسته از افراد برخورد قاطعى داشته باشيم.اين عضو هيأت مديره كه نخواست نامى از وى برده شود در خصوص علت غيبت حسين هدايتى در جلسه ديروز اعضاى هيأت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: مطرح كردن اين موضوع نيز در راستاى كارشكنى همين افراد است كه تلاش مى كنند براى تيم پرسپوليس حاشيه درست كنند. حسين هدايتى به عنوان نماينده باشگاه در جلسه ديگرى كه در خصوص جذب اسپانسر برگزار مى شد شركت داشت و به دليل همزمانى اين ۲جلسه نتوانست در نشست هيأت مديره شركت كند. البته گزارش كاملى از نتايج جلسه فوق به وى ارائه شد
تحليل غيرفنى دربى / چرا دربى هاى ما جذاب نيست؟
۱- طبق آمار پرطرفدارترين دربى ها در اروپا و بعد در آمريكاى جنوبى انجام مى شوند، تاپ ترين دربى دنيا بازى رئال مادريد- بارسلوناى اسپانياست كه بيشترين تماشاگر را دارد و محبوبترين است، بعد از آن هم بازى هاى ميلان- اينتر، منچستر- اورتون، بوكاجونيورز- ريورپلات و... كه همه آنها يك وجه مشترك دارند: فوتبال ناب و زيبا! اين بازى ها چند مشخصه دارند: ۱- بسيار پرتماشاگرند ۲- معمولاً مساوى نمى شوند ۳- هميشه درگيرى و اخطار و اخراج به دليل حساسيت جزء لاينفك آنهاست ۴- از ديد آنها و برخلاف ما اين بازى ۳ امتياز ندارد و با بقيه بازى ها مسلماً فرق دارد، كه اگر نداشت تمام بازى ها دربى بود و...
۲- برگرفته از شرايط اجتماعى ما و آنها ۲ نوع تفكر جريان دارد. اول آنكه دربى براى آنها فقط يك مسابقه فوتبال است و به هزار چيز بى ربط ديگر ربطش نمى دهند. جايى براى تخليه تمام انرژى هاى منفى جوانى كه اگر فرياد نزند اگر شلوغ نكند، بايد به او شك كرد. مسابقات و دربى ها را در نهايت هيجان و زيبايى برگزار مى كنند و خون از دماغ كسى نمى آيد. تفكر دوم كه طرفدار برگزارى بازى اند اما فقط به برگزارى آن فكر مى كنند، زورشان نمى رسد وگرنه مطمئناً حكم به عدم برگزارى مى دادند، برگزار مى كنند كه برگزار كرده باشند، كيفيت در اين ديدارها گاه به صفر و زير صفر مى رسد. معمولاً مساوى مى شود، اواسط ليگ برگزار مى شود كه در صورت كسب هر نتيجه اى امكان جبران براى هر ۲ تيم وجود داشته باشد و بازى بى جهت حساس نشود! هيچ كجاى دنيا با اين پشتكار براى عادى سازى شرايط تلاش نمى شود، ناهار و شام هاى مشترك، اسكان در يك هتل، جلسات تصنعى در روزنامه ها با حضور بازيكنان شاخص ۲ تيم و حضور بى وقفه در تلويزيون و تاكيد هزار باره بر اينكه اين بازى مثل بقيه بازى هاست و... الى آخر.
۳- سالم ترين تفريح جوانان ما فوتبال و هيجانات و حواشى مربوط به آنهاست، از لحاظ اجتماعى بهترين جايى است كه توانايى هدايت صحيح اين پتانسيل عظيم را دارد. طبيعى است كه آسيب هايى را نيز در پى داشته باشد مانند خسارت هايى كه به اتوبوسرانى و صندلى هاى استاديوم و... وارد مى كنند كه آن هم بيش از هر چيز ناشى از عدم آموزش صحيح به آنهاست نه بى فرهنگى و آشوبگرى تماشاگران!ما به تماشاگر عام فوتبال بايد چيزى داده باشيم تا انتظار بازگشت داشته باشيم، اتفاقاً به حق بهترين تماشاگران دنيا را داريم، تمامى تيم هاى خارجى كه در ايران حاضر بوده اند، حتماً به اين موضوع اشاره داشته اند كه تماشاگران شما بى نظيرند. حال چكار كنيم كه اين نيروى عظيم هدايت شود نشان دهنده هنر ما و تمامى مسئولين ورزش مملكت است، چه، حيات همه ما به آنان وابسته است.
۴- دربى شاه بيت تمامى بازى هاى فصل براى تماشاگران ماست و حق طبيعى آنان است كه از لذت يك فوتبال ناب سيراب شوند، بازنده و برنده در رده بعدى اهميت قرار مى گيرند
نه شک نکن که پرسپولیس برندستنقل قول:
من خیلی امیدوار بودم پرسپولیس میبره یعنی یه جورایی یقین داشتم که برنده دربی پرسپولیس هست ولی بعد از شنیدن خبر ها دیروز و پریروز شک دارم این دربی هم برنده داشته باشه
کدوم خبر؟!:41:نقل قول:
ایول ایول پرسپولیس و ایول
پرسپوليس صبح جمعه آسيايى مى شود
اين روزها بحث حذف نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا بسيار جدى شده و به نظر مى رسد اگر در ارتباط با حق پخش تلويزيونى تفاهمات لازم صورت نگيرد، احتمال اينكه فوتبال ايران با يك ضربه بزرگ مواجه شود، بسيار زياد است. به همين خاطر مقامات فدراسيون با نگرانى خاصى مسأله را دنبال مى كنند و بسيار اميدوار هستند كه در آخرين لحظات يك اتفاق خوب رخ بدهد و مانع از محروميت نمايندگان كشورمان شود. البته در اين مورد صبح ديروز يك شايعه قديمى دوباره در فدراسيون فوتبال بر سر زبان ها افتاد و همگان به طور جدى در اين مورد حرف مى زدند. داستان از اين قرار است كه برخى از مديران فدراسيون فوتبال به طور ضمنى بر اين مسأله تاكيد داشتند كه حتى اگر داستان حق پخش تلويزيونى به جايى نرسد و فوتبال ايران نمايندگان خود را از كف بدهد، وداع كامل با ليگ قهرمانان نخواهد داشت و همچنان مى تواند شانس خود را براى كسب نتايج مطلوب در اين پيكارها امتحان كند. ظاهراً كنفدراسيون فوتبال آسيا بر اين باور است كه ليگ قهرمانان بدون ايران تا حدى اعتبار خودش را از كف مى دهد به همين خاطر بايد حداقل يك نماينده از ايران در آن حاضر باشد. روى همين اصل احتمال دارد حتى در صورت محروميت نمايندگان ايران، پرسپوليس به عنوان نماينده اول كشورمان در اين پيكارها حاضر شود تا ايرانى ها نيز لذت حضور يك تيم پرطرفدار در ليگ قهرمانان را بچشند. البته اين خبر در شماره گذشته ابرار ورزشى چاپ شد و قرار است نام پرسپوليس (در صورت عدم حل مسائل) صبح جمعه رسماً از سوى AFC به عنوان تنها نماينده ايران اعلام شود