چند روزه بستنش بخاطر درست کردن همون باگ ibsنقل قول:
Printable View
چند روزه بستنش بخاطر درست کردن همون باگ ibsنقل قول:
معلوم نیست چیکار میکنن. ظهر ip ها ماله آسیاتک بود شب دوباره شد سروش.
فقط خدا کنه درست بشه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
کدوم باگ ؟نقل قول:
تو گروه زدمنقل قول:
ترافیکت که تموم میشد وقتی دیگه صفحه اتمام ترافیک برات میومد یه گیگ میگرفتی ولی مودمو ریستارت نمیکردی بعد ربع الی نیم ساعت مودم اتوماتیک ipمیگرفت و اون یه گیگ هم رو رزرو میموند و نامحدود میتونستی دانلود کنی
اینترنت رایگانه
معلوم نیست چیکار میکنن، صبح یه آی پی داری ، ظهر یکی دیگه!
Sent from my HTC_M9e using Tapatalk
یعنی چی رایگانه؟نقل قول:
الان رایگانه؟نقل قول:
اقا یه وقت ترافیک کم نکنه بدبخت بشیم:n28:
اوه او آفلاین شده شروع کنید:n19:نقل قول:
نمیدونم،پارتاک باز نمیشه ولی شاید ibsکار خودشو انجام بدهنقل قول:
سرعت رو کم کردن.خوب بذار یکم لذت ببریم زورت میاد مخابرات بابا عیده نمیخوای یه عیدی بهمون بدی خجالت بکش.توی تمام دنیا برای تعطیلات سال نو به ملت تخفیف میدن کلی طرح باحال میدن جنسا ارزون تر میشه اینجا دقیقا برعکسه میخوان تا بتونن از ملت بدبخت بکنن از ماست که برماست:n35:
پارتاک باز میشه ولی توش آفلاین زدهنقل قول:
پرتک باز شد.ولی اطلاعات نزده حالا ترافیک کم میشه؟:n36:
خخخخخخخخخخ برگشت ترافیک منفی شده ای تو روحت مخابرات.ت.ف ب ذاتت
من دانلود نکردم چون میدونستم مخابرات اگر از جایش اب چکه کنه سریع زیرشو کاسه میگیره
یکی که همه بهش مشکوکن یه حرفی زد شما هم گول خوردی داداش من :n33:نقل قول:
کافوی نوری هستم.از دیشب ساعت 11 نت قطع شد تا همین الان که پست میزارم.
برای من وصله مشکلی ندارهنقل قول:
البته چند بار قطع و وصل شد در حد چند دقیقه
FU...........................................KKKKK KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK باو از وقتی رنج 81 رو اضافه کردن نت ما هم نابود شده ! حالا رنج 81 از گروه رفته ولی سرعت اصلا خوب نشده و هنوز دانلود ندارم عملا ! هر چی میگم امروز ، فردا درست میشه هیچ که هیچ ! دارید چه غلطی می کنید مفت خورها خو درستش کنید دیگه ! لعنت لعنت لعنت بر ذات هر چی اعصاب خراب کنه ................ :V9::V9:
سلام دوستان. میشه این تصویر از تنظیمات مودم رو نگاه کنید و ببینید که خط مشکلی داره یا نه؟ اینترنت الان روی 1 مگ بسته شده که آخر شب تا 512 کیلو پایین میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس درسته یا اینکه نیاز به آپلود از یک قسمت دیگه از تنظیمات داره؟
نقل قول:
نه مشکلی نداره
چه مشکلی باهاش دارید؟
این ماله یکی از فامبل هامه از پیشگامان گرفته سرویس 1 تا 4 مگ اما شب ها که تست میگیره حداکثر سرغت با سرور داخل 56 کیلو بایته و صفحات وب رو هم به زور باز میکنه همین سایت رو من با ***شکن باز کردم بدون اون همیشه پیغام خطا می داد. حالا می خواد عوض کنه بره مخابرات می خواستم ببینم خط خودش مشکلی نداشته باشه.نقل قول:
حداکثر تا چه سرعتی پشتیبانی میکنه؟
اون چیزی که خود مودم تخمین زده تا 17 مگ هم میکشه ولی تا 8 مگو با اطمینان میشه گفت کشش دارهنقل قول:
سرعت اتصالی که زده یک مگ هستنقل قول:
تعجب نداره که در شب کند بشه زنگ بزنید و ریت اتصال مودم رو بالا بیارید
حالا چ سرویسی گرفته؟
برای تغییر سرویس چرا برای شرکت های دیگه نمیرید چرا مخابرات؟
من شبانه رایگان سرعتم بالای 120 نمیره.سرویس 2 مگ هست
آقا من مودم جدید گرفتم. سرعتم افتضاح شده. داستان چیه؟ چه تنظیمات خاصی باید انجام بدم واسه مودم؟ مشکل از وای فای نیست. با کابل lan هم سرعت پایینه.
مودم ASUS N10 C1 با آنتن 5 دسی بل
آقا مشکل با فایروال مودمه. چیکار باید کنم که فایروال رو روشن بذارم و مشکل نتم حل شه؟
منظورتون سرعت دانلود یا سرعت صفحه باز کردن یا همون پینگ منظورمه؟نقل قول:
یه عکس از وضعیت استاتوس مودم بذارید ببینیم چی شده؟
نقل قول:
با خاموش کردن فایروال سرعت دانلود درست شد. ولی هنوز صفحه باز کردن دلچسب نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
وضعیت خطتون خوبه روی 10 مگ بسته شده
پینگ یا همون سرعت پیج باز کردنتون هم اگر مشکل داره تقصیر مخابرات،
مودم مشکل نداره
من پارس آنلاین دارم الان 8.8.8.8 رو پینگ گرفتم 132 میلی ثانیه بود
دیگه شما خودتون پینگ بگیرید ببینید چقدر اختلاف داره با من
نقل قول:
واسه من الان 208 هست.
خب پس مشکلی نیست تفاوتشون به خاطر بهتر بودن وضعیت پارس آنلاین نسب به مخابراتهنقل قول:
جای نگرانی نیست
5 مگ هنوز شبانه نداره ؟
دوستان این وضعیت خط منه .. توی یه سال گذشته هیچ مشکلی نداشتم ولی الان چند روزه نوسان داره وسط بازی دوتا یه دفعه مودم ری استارت میشه و بعد از وصل شدن اینترنت قطع میشه و باید دو سه بار خودم ری استارت کنم تا وصل بشه . همچنین وقتی چند تا صفحه وب رو همزمان باز میکنم همین مشکل پیش میاد . snr که چک میکنم بین 10 تا 6 نوسان داره . حتی بعضی وقت ها منفی میشه . صبح مودم رو بردم سر خط ورودی تست کردم هیچ فرقی نکرد حتی بدتر شد . الان به نظرتون چاره چیه ؟ isp رو نمیتونم عوض کنم ( کافوی نوری هست که انحصارش دست مخابراته ). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطت کیفیتش خیلی خوبه Attenuation 5 db هست که عالیهنقل قول:
ولی مثل اینکه مخابرات استریم خطت رو گذاشته روی اتوماتیک و به خاطر همین ریت خط 25 مگ شده و با مقداری نوسان snr لینک میپره
اگه استریم خطت رو بذارن روی 10 مگ یا 16 مگ درست میشه
ممنون از جوابت .. اگه به پشتیبانی بگم خط رو رو 10 مگ ببنده خوبه ؟ آخه یکی از دوستان این کارو کرده بود و سرعت دانلودش رو نصف کرده بودن
من شبانه رایگان سرعتم بالای 120 نمیره.سرویس 2 مگ هست.کسی مثل من مشکل داره؟به پشتیبانی میگم میگه عادیه.پیله شدم آخرش گفت پهنای باندت بعدا چک میکنم
اگه بگی کمش میکنن واست دیگه هم زیادش نمیکنن ممکنه بزارن رو 2مگ 100بار هم زنگ بزنی دیگه واست زیادش نمیکنن اینجور نیست که بهشون بگی بزارید رو 10مگ اونا هم بگن چشمنقل قول:
کسی اطلاع نداره ؟
5 مگ هنوز شبانه نداره ؟