سلام دوستان کسی اطلاعی در این مورد داره؟نقل قول:
ممنون میشم پاسخ بدید
Printable View
سلام دوستان کسی اطلاعی در این مورد داره؟نقل قول:
ممنون میشم پاسخ بدید
تا جایی که بنده اطلاع دارم در حال حاضر چنین قوانینی وجود نداردنقل قول:
منم از نظام وظیفه استان + آموزش لشکر پرسیدم گفتن 21 روز آموزشنقل قول:
از گردان خودمون پرسیدم گفتن در مورد مشگین شهر مورد داشتیم فقط 2 هفته آموزش دیده بعد رفتن یگان
حالا نمیدونم نوبت ما برسه وضع چطور میشه!
فقط میخواستم بدونم بعد از 2 هفته یا 21 روز، بدون مرخصی میریم یگان یا اینکه بلافاصله باید خودمون رو معرفی کنیم؟ که البته @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن مستقیم میریم جهنم:n02:
تا آخر 92 که من در جریان قوانین و... بودم همچین موردی در ناجا نداشتیم، خود من هم با کارت سبز سال 91 آموزش دیدم ولی همونطور که گفتم سال 93 را اطلاع آنچنانی ندارم.نقل قول:
دلیل ناجا و ارتش برای عدم قبول کردن این مورد این بود که ماموریت و وظایف و آموزش سپاه با ما فرق میکنه.
بله اگه باشه مستقیم میرین.نقل قول:
اتفاقا این بهتره الکی بشینین خونه که چیزی نمیشه، هر چه زودتر تموم بشه بهتره.
سلام دوستان
بچه ها من برج 4 سال بعد درسم تموم میشه دفترچه پست میکنم.احتمالش که کمه برج6 بیفتم ولی تعجیل میزنم.امکان داره تو تعجیل جاهای بد بندازن؟
تعجیل کی باید بزنم؟
درسته که همونجا که دفترچرو میدی همون جا بهت میگن چه تاریخی اعزامی؟
اگه تاریخش بد بود همونجا میشه تعجیل زد؟
دوره کد چی هست کلا؟
میشه مثلا کارای دفترچرو زودتر انجام داد؟مثل واکسن و این چیزا
در مورد پدافند سمنان چند تا سوال داشتم (دوستان لطف کردن تو پ.خ بهم جواب دادند) ولی برای اینکه سایر دوستان هم استفاده کنند و یا ممکنه افراد بیشتری تجربه داشته باشند دوباره مطرح میکنم :
1- میگن آب اونجا رو نمیشه خورد باید آب معدنی خرید درسته؟!
2- روز اول کچل کنم ؟ یا بزارم لباس ها رو دادن بعدآ
3- چند روز واسه لباس اندازه کردن مرخصی میدن ؟
4- بعد از اندازه کردن لباس از دم در خونمون باید لباس سربازی بپوشم ؟ یا میشه رفت همونجا داخل پادگان لباس عوض کرد ؟ دژبان ها گیر نمیدن ؟
موقع مرخصی میاندوره چطور ؟ از داخل پادگان میشه با لباس شخصی بیرون اومد ؟
5- یه خلاصه ای از برنامه روزانه میشه بگید چیا هست ؟
6 - امتحاناشون مهمه ؟
ممنون
اضافه خدمت من به این خاطر بود که تایپیست بودم و اگه اشتباهی در نامه هایی که بعضی وقتا تعدادشون از 50 عدد در روز هم عبور رخ میداد بنده بودم که از فرمانده پادگان اضافه خدمت نوش جان می کردم :n30:نقل قول:
البته به جاش یه ماه پایان دوره رفتم:n20:
سلام دوستان من فوق دیپلم میخوندم بعد تا شهریور ماه هم صنوات خدمت گرفته بودم که تموم شد دیگه دانشگاه هم نرفتم اصلا حالا فردا میخوام برم دفترچه بگیرم بفرستم الان سه تا سوال دارم
یکی اینکه برای من 21 ماه خدمت میشه؟
و یکی هم اینکه اضافه خدمت که نمیخورم؟
و سومی هم اینکه من کارت فعال بسیج دارم اما دوره ضرورت نرفتم به نظرتون قبول می کنن سپاه بیفتم؟
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
1- تا اخر سال 93 دفترچخ بفرستی 21 ماهه میشینقل قول:
2- شرایط رو کامل نگفتی ..ولی فکر نکنم تو غیبت باشی
3-کارت فعالی کافی نیست شما الان دترچه بفرستی احتمالا برج 4 تاریخ اعزامت میخوره ..میتونی تا اون موقع دوره های 45 روزه سپاه ثبت نام کنی و دوره رو بری تا جذب سپاه بشی وگرنه بدون دوره خیلی سخت بتونی جذب بشی مگر اشنا در حد سرهنگ داشته باشی
در کا وقت داری ..کارات رو سر فرصت انجام بده ..دوره سال بعد پیگیر باش ببنی کی ثبت نام میکنن
البته در اصل نشانه زنداني هست كه در هرحال فرق خاصي هم با سرباز خاكبرسر نداره!!!نقل قول:
سرباز افتخار وطنه و زندانی مایه ننگ:n24:نقل قول:
فرق زیادی بین این دو وجود داره:n07:
البته نرخ حقوق و مزايا به انضمام فحشهايي كه در طول خدمت نثار سرباز بيچاره و جد وآبادش ميشه، واقعا حد افتخارات را به زيبايي نشون ميده(حس ميكنم دارين از افعال معكوس استفاده ميكني):n07:نقل قول:
برا من هنوز پست نیومده
کسی از مشهد واسش پست اومده یا نه؟
پلیس+10 چندبار رفتم جواب نمیده
متاسفانه نظام وظیفه مشهدم اون ور شهره.دسترسیش واقعان سخته
لطفا ج بدین
ممنون
ما نخوایم افتخار وطن باشیم کیو باید ببینیم؟:n24:نقل قول:
خوب من هم اقدام کردم. دفترچه ها رو گرفتم، باید برم پیش دکتر نظام وظیفه.
هنوز معافیت تحصیلیم رو لغو نکردن(سه شنبه کارهای فارغ التحصیلی رو کردم، دانشگاه میگه دوشنبه انجام میدیم کارهای نظام وظیفه رو).
حالا تا سوال:
1) رای پزشک نظام وظیفه تا چه مدت اعتبار داره؟ یعنی من فرضا برم پیش پزشک، معاینه کنه و نظر خودش رو رد کنه، میشه هفته بعدش دفترچه رو برد؟ یا دو هفته بعدش؟
2) اگر کارها رو انجام بدم و همه چی کامل بشه بعدش بیان بگن شما هنوز معافیت تحصیلی دارید، همه چی باطل میشه؟ یا منتظر میمونن تا معافیت تحصیلی لغو بشه؟
با تشکر :n40:
تکراری حذف شود... :n37:
دوست عزيز اين جز جز بخشى از زندگى مردان ايرانى شده(به غير از پولدارها و افراد پر نفوذ كه با استفاده از قدرت خدمت را دور مي زنند) قبل شما هم افراد زبادى رفتن و در ابنده هم همين طور خواهد بود، من به شما توصيه مي كنم با اوجه به مدت باند خدمت از ابتدا افكار منفى به ذهنتون وارد نكنيد خود خدمت به اندازه كافى جو منفى داره در غير اينصورت تحمل ان سخت ميشهنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
- 24 ساعت بعد از دریافت تاریخ اعزام میتونید درخواست تعجیل پر کنید @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- بله؛ مدارک رو که بردید پلیس+10 ؛ همونجا ثبت میشن و برگه تاریخ اعزام رو بهتون تحویل میدن
- واکسن و معاینه رو بگذارید ماه آخر انجام بدید؛ به جز اون کار خاص دیگه ای نداره!
2- برگه ای که دانشگاه برای نظام وظیفه صادر میکنه رو میبرید نظام وظیفه، بعد همون برگه رو به همراه بقیه مدارک ببرید پلیس +10نقل قول:
نه باطل نمیشه!
شما اول پیگیر باشید که دانشگاه فارغ التحصیلیتون رو انجام بده؛ بقیه ـش سریع انجام میشه
الان واکسن رو بزنید؛ از پلیس+10 هم سؤال مربوط به معاینه رو بپرسید. ولی فکر نمیکنم 1 یا 2 هفته مشکل داشته باشه!اصلا
مهم اینه که میخوام برای معافیت اقدام کنم. یعنی اگر معاف بشم هم باز باید واکسن بزنم؟ :n13:نقل قول:
الان برگه های کلونوسکپی من هست وضعیتم اصلا جالب نبوده برای بیماری، میخوایم قرار بذاریم با دکتر که بریم برای معاینه.
با تشکر از پاسخ. :n40:
پستچی اومد
برگه رو داد
02 ارتش !
کیا 02 هستن ؟
وضعیت چجوریه ؟
رباط کریم هست
هر کجا قدم سرباز هست اونجا آرامش هست،امنیت هست:n05:
چی از این با ارزش تر:n16:
شاید بهره مادی نداشته باشه ممکنه در طول خدمت افراد بی شعور و پست فطرتی پیدا بشن که به شان والای سرباز توهین کنن ولی اینا چیزی از ارزش های مقدس خدمت سربازی کم نمیکنه:n23:
یادمه یه استوار داشتیم که یه بار داشت با همکارش صحبت می کرد و گفت فلانی که پارسال سرباز ما بود و خدمتش چند ماه پیش تموم شد رو در خیابون دیدم ولی منو به چیزش هم حساب نکرد:n31:
حالا اون که خوبه من روز آخر که تسویه کامل شد و کارت پایان خدمت هم چند روز قبلش آمده بود و در جیبم بودش رفتم پیش یه ستوانی که منو خیلی اذیت کرده بود و بهش گفتم زمستون تمون شد ولی رو سیاهیش برای زغال موندش:n08:
گفت اون اذیت ها برای این بود که ورزیده بشی منم گفتم فقط هیچی نگو و امیدوارم دیگه نبینمت:n20:
بنده خدا هنوز در حال هنگ بود که در اتاقش رو بستم و رفتم برای خروج از پادگانی که 19 ماه عمرم برای خدمت به کشورم در اون صرف شده بود:n32:
دوستان برگ سفیدمو از پلیس +10 گرفتم
اما شماره عابر بانک و تاریخ تزریق واکسن رو نزده!
باید چکار کنم؟
بین رباط کریم و شهریار هستش!نقل قول:
از شهریار راحت تر ماشین گیر شما میاد برای پادگان!
مشکل خاصی ندارید به جز سرما و بادهای استخوان سوز اونجا،البته سابقه مه هم وجود داشته و امکانش هست:n19:
آبش چندان جالب نیست ولی رفت و آمد در ساعت هایی که وقت مرخصی سربازان هستش تقریبا راحته البته خود پادگان هم گاهی ماشین برای داخل شهریار و رباط کریم میذاره در آخر هفته ها:n19:
بچه ها دقیقا همون ساعتی که روی برگه سفید زده باید اونجا باشیم ؟ برای من زده 6 صبح :|
ساعت ۷ صبح بریم نظام وظیفه حتما تا ۱۰-۱۱ طولش میدن ! بعدش ۹-۱۰ ساعت هم طول میکشه تا پادگان برسیم تازه ۸ شب میرسیم پادگان پدافند سمنان !! از دوستانی که اونجا بودن میپرسم ساعت ۸ شب ما رو پذیرش میکنن ؟!! یعنی ممکنه تا نصف شب هم طول بکشه ؟!! :n27:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
میگن تهرانی ها رو میزارن بیان خونه بعد از ساعت 4 حقیقت داره ؟
برخوردشون چجوریه ؟
ما که ساعت 2 نصفه شب رسیدیم:n30:نقل قول:
اگه بعد از وقت اداری باشه میرید آسایشگاه می خوابید و صبح پذیرش می شید!
البته اولش کل وسایل شما رو می گردن:n21:
نکته قابل توجه اینه که سیگار در اماکن نظامی نه تنها ممنوعه بلکه جرم هم است:n37:
والا من فقط پرندک بودم و 02 نبودم!نقل قول:
اگرم ساعت 4 شما رو رها کنن حدود 2 ساعتی طول میکشه تا برسید تهران صبح هم پنج و نیم باید بر گردید!
بر خورد هم گروهان به گروهان و فرمانده به فرمانده متفاوته:n10:
البته در آموزشی پرسنل وظیفه ای هم که به عنوان مربی شما هستند نقش مهمی در راحتی یا ناراحتی شما دارند چون شب ها در اختیار اونا هستید،سعی کنید باهاشون دوست بشید تا آموزشی راحتی داشته باشید:n19:
البته یه چیز مهم هست اونم اینه که مودب باشید همیشه در کل دوران خدمت چون ادب جادو میکنه و کمک های زیادی به شما خواهد کرد!
من افتادم نیرو دریایی سیرجان. کسی نیست؟ توی برگه ای که از پلیس +10 گرفتم تاریخ اعزام رو زده 12/2 10 صبح میدون سپاه ولی توی برگه ای که پست آورده زده 6 صبح میدون سپاه. الان چی کار باید بکنم؟؟:n13::n13:
سلام دوست عزیز...من هم 02 تهرانم... میگن جای خوبیهنقل قول:
دوستان من اعزامم برج چهار هستش
اگه درخواست تعجیل بزنم و جواب منفی بدن باز هم میتونم تو بازه های زمانی مختلف درخواست تعجیل بزنم شاید فرجی بشه که برج دو اعزام بشم؟
کسی اسفند دفترچه بفرسته کی اعزام میشه؟ مثلا میشه تو فروردین درخواست داد تا دیرتر اعزام بشیم؟
سلام
یه شرایط واسه دوستم پیش اومده ممنون میشم کمک کنید
این دوستمون چند روز دیگه اعزام هست 02تهران، برادر کوچیک ترش دیپلم نگرفت و زودتر واسه خدمتش اقدام کرد و حدودا یکسال هست که خدمته (آذربایجان شرقی) و تو خانواده همین دوتا فرزند هستند الان قانونی هست که دوستم تقسیم بیفته یجا نزدیک خانوادش؟اگه باشه واسه اقدام کردن دیر نیست؟
ممنون
بچه ها تو برگه سفید زده ساعت حضور 6 صبح
حتما باید 6 صبح اونجا باشیم؟
نقل قول:مدرکتون چیه؟ من که کاردانی دارم، با هم به جا میفتیم؟نقل قول:
دوستان برگ سفیدمو از پلیس +10 گرفتم
اما شماره عابر بانک و تاریخ تزریق واکسن رو نزده!
باید چکار کنم؟
آقا من 92/11/30 فارغ التحصیل شدم و مهر ماه امسال ارشد قبول شدم و الان مشغول به تحصیلم . میخواستم ببینم اگه آخر کار اشتغال به تحصیلم رو در +10 ثبت کنم مشکلی پیش نمیاد؟ چون مدرکم رو گرفتن و بهم نمیدن حتی یه کپی بگیرم .غیبت نخورم بدبخت شم ؟
من متوجه نشدم شما از ابتداى مهر ارشد رو شروع كرديد حالا مشكلتون چيه؟ خود دانشگاه از نظام وظيفه استعلام ميگيره تا معافى تحصيلى شما رو صادر كنه .نقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام
من 12/2 ساعت 6 صبح باید پدافند سمنان باشم . از تهران اعزام میشم و از نظام وظیفه پرسیدم گفت خودم باید برم
از ترمینال پایانه جنوب پرسیدم آخرین حرکت اتوبوس ساعت 8 شب است . حدودا 4 ساعت طول میکشه برسم
یعنی با آخرین ماشین 12 شب میرسم . در ضمن چون شب تمایل به حرکت با اتوبوس ندارم زودتر راه بیوفتم که غروب جمعه 12/1 سمنان باشم
راه میدن بریم داخل یا باید بیرون بیابان وایسیم؟ شاکی نمیشن حدود 12 ساعت زودتر از ساعت درج شده رسیدم؟
کسی شماره تماس از پادگان پدافند سمنان داره؟ (ضروری است اگه دارین بدین)
ماشین (سواری) شب دیروقتم هست برای طی مسافت 40 کیلومتری جاده پادگان؟
با تشکر
بله میشه دوست عزیزنقل قول:
بگید بهش به برادرش بگه یک گواهی اشتغال به خدمت برای امیر فرماندهی پادگان 02 بگیره به قسمت رعیس عملیات نیروی انسانی
بعد مدارکشو ببره از شرایط برادر در حین خدمت استفاده کنه
شدنی هستش ولی باید سریع اقدام کنه تو سه هفته اول
02 پرندک یکی از تنبل ترین پادگان های نیرو زمینی هستش