يكي جواب منو بده
من خط 128 art ارم . حدود 3 ماه است- سرعت دانلودم هميشه روي 16kb ثابت بوده-
ايا اين سرعت براي اين خط مناسب است يا نه؟؟؟؟
در ضمن 3 روز بود كه سرعت دانلودم روي 35 kb بود اما از ديروز دوباره شده 16kb ..
Printable View
يكي جواب منو بده
من خط 128 art ارم . حدود 3 ماه است- سرعت دانلودم هميشه روي 16kb ثابت بوده-
ايا اين سرعت براي اين خط مناسب است يا نه؟؟؟؟
در ضمن 3 روز بود كه سرعت دانلودم روي 35 kb بود اما از ديروز دوباره شده 16kb ..
سلام دوستان من یه سرویس eco128 از شاتل دارم تقریبا یک ساله و نیم هست که همیشه سرعت دانلودم 80-90 بود و تا هفته پیش تا 200 هم رفت ولی از چند روز پیش اومده رو 16 هم شبا و روزا خواستم بدونم ایا ماله بقیه دوستان هم همین طوری شده یا نه؟
بله سرعت سرویس شما همون چیزی هست که باید باشه و خوبهنقل قول:
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون چند روز هم از برنامه های کلاه برداری شاتل بود که می خواست یه کم مشتری جمع کنه
نقل قول:
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم همين بدبختي رو داريم ديگه.نقل قول:
اقا من كه ميخوام 512 بگيرم.
به دردم نميخوره شبي 350 مگ دانلود.
به خدا به هيج جا نميرسه.حتي يه فيلم نميشه دان كرد.
همون چند روز هم به قول شما سياست كلاهبرداري بوده كه اعمال شده.
من كه زدم تو كار 512 .
ديگه از خير 128 گزشتم دوستان.
بزار دوره تمام شه بعد اكو512 ميگيرم:27::27::27::27::27::27::27:
امروز از مغازه زنگ زدم به پشتیبانی...بهشون گفتم که چی بشه 128 کردین با دانلود 16 در حالی که بیشتر شرکتا این سرعت ندارن واقعا گند زدین به همه چی...اصلا سرعت شبانه رو نخواستیم اینا تو روزشونم موندن ؟!؟!؟اگه درست نشه یه چند نفری هستیم می ریم شرکت دیگه گول این شاتل خوردیم گرفتارش شدیم
شاتل اصلا بدرد بازی آنلاین نمی خوره . من خودم بازی آنلاین زیاد می کنم . دهن ما رو این جند روزه اخیر lag و ping ....نقل قول:
شاید باورتون نشه . موقع بازی کابل رو می زنم به مودم دایال آپ ! دایال آپ پینگ و لگش کمتره.
من فکر کردم می خوای زیراب شاتل رو بزنی ! ولی بعد از چک کردن لینک دیدم یه جورایی طرفداری می کنی !نقل قول:
بريد به لينك بالا بررسي كنيد ضرر نداره
آخه این چه سرویس هایی هست دیگه ؟! قیمت ها که همه بالاست ، چون حداقل و حداکثر سرعت موقع قرارداد می گن پس دستشون برای مارمولک بازی باز می مونه و می تونن حداقل سرعت بدن و نتونی شکایت کنی.
ساعت رایگان دانلود که اکثر سرویس هاش ندارن و اگه دارن هم 3 تا 7 صبح یعنی 4 ساعته ! من که چیزه جذای خاصی ندیدم ! شاید شما که مصرف می کنی نکته هایی رو پی بردی !
مستر mhv_kntu ،قشنگ، شما هر جا میری طرفداری از شاتل میکنی اون وقت تو امضات میخوای شاتل رو محو کنی.من با تحلیل شما در مورد اینترنت انجیر مخالفم شما خودت هم نمیدونی چی داری میگی .
شرکت انجیر هیچ قانونی رو برای اعمال محدودیت 128 کیلوبایت نذاشته .این یعنی اگه شما سرویس B1 رو بگیرد شرکت دیگه نمیتونه سرعت رو کمتر از 512بیاره .حالا این شاتله که حداکثر سرعت رو روی 128 تعیین کرده و هر وقت بخواد مارمولک بازی در میاره و اعصاب مردم رو خرد میکنه و شما هم نمیتونی شکایت کنی
مسئله دوم اینکه شرکت ها از 2 راه پهنای باندشون رو تامین میکنند یا فیبر نوری که از کشورهای همجوار میاد و دیگه مااهواره .
شاتل عزیز برای هزینه کمتر سرویسش رو از طریق فیبر نوری تامین میکنه و بعد ضریب 1 به 10 میذاره یا بعضی مواقع هم مارمولک بازی در میاره 1 به 40 یا 1 به 2 و شما هم شکایت نمیتونی بکنی .
درسته که قیمت انجیر بالاتره اما قیمت هاش به قیمت اینترنت ماهوااره ای نزدیکتره و این یعنی اینکه احتمال داره انجیر پهنای باندش رو از مااهواره ای تامین میکنه و این یعنی اینکه احتمالش کمتره که لنج های خلیج فارس کابل نوری رو پاره کنند یا نهنگ ها اون بخورند
هزینه بیشتری که انجیر به مشتری اعمال میکنه یعنی کیفیت سرویس براش بیشتر از کمیت مشتری اهمیت داره .
مطمئن باش اگه من تهران بودم حتما سراغ این شرکت میرفتم و این قدر زود قضاوت نمیکردم
البته از امضات و حرفات معلومه که ضد و نقیض حرفات رو میزنی و بحث هم نمیشه باهات کرد
تو انجير سرعت 1024 الي 2048 رو با 3 مگ ميده 55 هزار و در شاتل هم حدودا" همين رو ميده 53500 ، پس در كل هزينه هم به اونصورت تفاوت نميكنه .
دوستانی که از سرویس های 512 به بالا استفاده می کردند هم دچار این افت سرعت در شب ها شدند یا خیر؟؟؟
اگر بالاتر بگیریم بازم همین نباشه اوضامون؟
دستتون درد نکنه احتمالا از همین آفتاب میگیرم همین سرویسی رو که گفتید عالیه:8: . 3سوال داشتم :نقل قول:
1- پینگش چه طوره ؟ مثلا برای مقایسه تو سایت Pingtest از سرور ISTANBUL یه پینگ تست میگیرید تا مقایسه کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- سرویس بالا که فرمودید به کاربرای خانگی میدن یا باید بریم از هزار جا مجوز و ... بیاریم؟
3- الان من با شاتل تا 22 این ماه قرار داد دارم به نظرتون الان درخواست بدم یا بذارم وقتی تموم شد؟ یعنی میشه الان که با شاتل قرارداد دارم کنسل کنم و چقدر طول میکشه انجیر وصل شه ؟؟؟؟
دوستان من سرویس 128 دارم, چند روزیه دانلود شبانه بشدت پایین امده و بزور شاید 300 یا 400 مگ بگیره در حالیکه سرعت روزانه تا 200kb میره...تا ده روز قبل حداقل شبی 1 گیگ میگرفت اما حالا....! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 2مگ دارم شبا سرعت دانلودم به 30 هم نمیرسه خیلی وقته اینجوری شده حدود 1ماههنقل قول:
من که فقط یک شب مشکل داشتم.احتمالا شما مشکلتون از طرف شاتل نیست.من دیشب هم 3 گیگ دانلود کردم.با همون اکو 128.
کلا دیشب خوب بود.یک دو ساعت سرعت پایین بود ولی بعد خوب شد.
نه خود شاتل میگه سرعتت شبا زیادم هستنقل قول:
میگه شبا شیر 1/10 میشه
دوست عزيز شاتل جديدا همه چيو به هم ريخته و حسابي گند زده به سرعت ها.نقل قول:
:19:
منم تو این فکر بودم که به 2 مگ تغییر بدم اما می دونم وضع اونها هم از ما بهتر نیست
کلا به شبانه گند زده شد رفت
آرت هم سرعت روزش خیلی کمه
آرت های 4 به بالا هم که خیلی گرونه
دمش گرم شاتل همه جوره به مشترک هاش حال داده که داریم حال مرگ می شیم
شکایت ها نتیجه ی بر عکس داد و سرعت همه رو آوردن پایین
راستی اون 2 مگ هایی که محدود شده بودن الان سرعتشون چطوره؟
فکر کنم باید یه فکر جدی کرد...یه جورایی عادت کردیم به شاتل انگار،وقتی خوب نیست چرا باید موند؟؟؟
من صبر می کنم تا 5،6 روز دیگه چون 17 ام شارژ باید کنم،اگر درست شد که هیچ اگر نشد سرویس دهنده های دیگه هستند،تا 17 ام هم نصب می کنند،راه شاتل رو که نبستند اگر جاهای دیگه خراب بود بر می گگردم شاتل باز،فعلاً که شاتل از بقیه بیشتر رو اعصابه گویا
مگه دو مگ نبودی؟نقل قول:
تغییر سرویس دادی؟
برای من دو شب سرعتم 250 هست یه شب 30
نقل قول:خیلی صفحه گذشته بود که اینطوری نقل و قول کردم...نقل قول:
زنگم زدم همینو گفتن اما من بیشتر از یه ساله adsl دارم . خونمونم که همونه...پس فکر نکنم مشکل از پریز باشه.
سیم پیچیاش یکم پیچیدس...ارزش داره امتحان کنم یا نه؟
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
اینو الان دیدم.نقل قول:
نه تازه نگرفتم...:41:
رو 2 مگ بسته شده اما در اصل 128منقل قول:
تو روز همون 250 تو شب هفته ای 6 شب 10
دانلود از سایت شاتل: 260
دانلود از سایت اپرا: 26
...
تنها راه یه اتحاد اونم فقط با تعداد بالاست
تمام کسایی که میان اینجا بازم کمیم
باید اول به هر کی از اشنا یا فامیل هایی که مشترک شاتلن بگیم بیان تو این فروم که بتونیم لاقل هزار نفر جمع کنیم
من خیلی هارو می شناسم که از شاتل نا راضی اند اما خبر از این فروم ندارن که بیان اعتراضشونو بگن
بر عکس خیلی ها که جا زدن و از شاتل رفتن من می گم که باید بمونیم و حقمونو از این ... بگیریم
حتی اگه به برداشته شدن شبانه منجر بشه. که خب اون جوری شاتل کلی ضرر می کنه و مشترکاش یکی یکی میرن
فقط باید تعدادمون زیاد بشه
به به، اینجا که دوباره شد تاپیک شورش علیه شاتل!
دوستان عزیز هر کاری لازم میدونید میتونید انجام بدید. در انجمن گروه اجتماعی برای این موضوع بزنید، وبلاگ ضد شاتل ایجاد کنید، همگی با هم پاشید برید دم در شاتل اعتراض کنید...
اما هدف این تاپیک این چیزا نیست پس خواهشاً این تاپیک رو منحرف نکنید!
در ضمن بعضاً بعضی از دوستان لطف میکنن و تحلیل سیاسی خودشون رو در این تاپیک ارائه میدن. خدمت این دوستان هم عرض کنم که چون ما ایرانی ها عادت داریم در مورد هر موضوعی نظر بدیم بدون اینکه در اون زمینه تخصصی داشته باشیم، ممکنه برای بعضی ها سوء تفاهم بشه. پس لطفاً این تحلیلها رو هم در انجمنهای سیاسی مطرح کنید که کاربرانش تخصص سیاسی لازم رو برای نقد و بررسی در مورد تحلیل شما داشته باشند! این انجمن به هیچ عنوان سیاسی نیست.
احتمالاً دامنه شاتل داخل شبکه محلی شما تعریف شده و مستقیماً و بدون اتصال به اینترنت به این دامنه وصل میشید به همین دلیل سرعتش زیاده!نقل قول:
سرویس رایگان شبانه اوایل خوب بود ولی حالا با محدودیت ارائه میشه.
چند تا از دوستان نوشته بودن چرا از اول داون استریم بالا میده و بعد میگه وظیفه ما نیست سرویسی با این سرعت ارائه بدیم؟ خب از اول سرویس محدود بده و باقی قضایا...
ولی این یکی از سیاست های اصلی شاتله که سرعت بالا ارائه میده. و چند هدف رو از این کار مد نظر داره:
1- سرعت بالا، خودش نوعی تبلیغ واسه شرکت به حساب میاد و باعث جذب مشتری میشه...
2- مشتری با داشتن سرعت بالا، اشتیاق به دانلود بی رویه پیدا میکنه و ممکنه قبل از اتمال دوره، حجم مجاز رو مصرف کنه و مجبور به خرید گیگ اضافه بشه...
3- سرعت بالای شبانه، که مشتری رو معتاد به دانلود کرده، وقتی محدودید سرعت اعمال بشه و مشتری که میبینه دستش به جایی بند نیست و کاری از دستش بر نمیاد، ممکنه مجبور به خرید گیگ اضافه بشه. این احتمال برای شاتل موقعیت مناسبی رو ایجاد میکنه...
افزایش سرعت موقتی این اواخر هم سیاست جدیدی برای امیدوار کردن مشتریان قدیمی و هم تشخیص مشترکینی ست که مصرف بالا دارن...
البته محدودیتی که شاتل در ساعات رایگان اعمال میکنه دائمی نیست، چون اینو خوب میدونن که با این کار %40 مشترکین رو از دست میدن. به همین خاطر طی یه سیکل زمانی که مدتش بستگی به میزان مصرف و همینطور میزان ابراز نارضایتی اون مشترک به وضعیت فعلی داره، سرویس به حال عادی باز میگرده یا محدودیت سرعت رو به نصف یا کمی بیشتر تقلیل میدن. و بعد از مدتی دوباره روز از نو و روزی از نو. تا فرد به این وضعیت عادت کنه و قانع باشه...
تجربه نشون داده، اون مشترکینی که اقدام به خرید گیگ اضافه میکنن، بیشتر مورد محدودیت قرار میگیرن. چون شرکت به این نتیجه رسیده که این افراد استطاعت مالی بیشتری برای خرید گیگ اضافه دارن.
و همینطور مشترکینی که کمتر ابراز نارضایتی میکنن و معمولا خیلی کم اتفاق می افته با پشتیبانی تماس بگیرن، مگر به خاطر قطعی سرویس و غیره...
ما اگه از اول داون استریممون پایین بسته شه می ریم تغییر سرویس به بالا تر می دیمنقل قول:
اگه تو روز سرعت بیشتره دلیل نمی شه تو شب سرعت 5 باشه
بعد مگه مشکل فقط واسه 128 هاست؟ نهایتا 50 تومان در 6 ماه بین 128 و 2 مگ فرق قیمته
ما اگه بریم 2 مگ بگیریم شما ضمانت می کنی که شبانه روز سرعتمون 2048 کیلو بیت در ثانیه باشه؟
آقا شورش کدومه دعوت به تظاهرات و آشوب که نکردیمنقل قول:
فقط گفتم اگه می خواین صدامون شنیده شه باید زیاد شیم
این تاپیک واسه بررسی و بهبود مشکلات شاتله . ما هم از سر شکم سیری نیست که صدامون در اومده
کسی هم ضد شاتل نیست ، وگرنه کاربرش نمی شد. فقط می خوایم حقمونو بگیریم
برادران شورشی:
پس داستان 260 کیلوبایت که دانلود میکردید چی شد که کارتون به بلوا کشید؟ دان استریم باز برگشت بحالت قبل؟
به نظر من یکی از دوستان بیاد یه تایپیک جدا با یک متن خوب در رابطه با نارضایتی از سرویس شبانه شاتل بنویسه بعد برای برای تایید همه کسانی که ناراضی هستن بیان از او موضوع تشکر کنن (مثل یک امضا میشه) :10:
نظرتون چیه ؟:20:
برای من دوباره شده 560!:دی
از اون اتفاق های نادر افتاده:دی چون وقتی از 560 میشد 160 به این زودی ها تغییر نمیکرد!
البته 2گیگ ترافیک گذاشت روی دستمون:دی
فایده نداره! سریع به متن قرارداد استناد میکنند و . . . هیچ!نقل قول:
عجب داستاني شده اين سانسور و ف ي ل ت ر ي ن گ !!!!!!
ما كه همه جا بايد از لابلاي اين ف*ي*ل*ت*ر*ها بگذريم ، يه دونه اين سايت مونده بود كه اينم گندش در اومد !!
*
اينجا اگر قراره بياييم و از شاتل تعريف كنيم و بگيم به به مثل فارس نيوز و ....
كه خيلي كارهاي مهمتري داريم انجام بديم !
اگر قراره نقد و بررسي كنيم و به فكر اصلاح بيفتيم ، چرا كمي با منطق، ضعف هاي شاتل رو ميگيم سريع پست رو DELET ميكنيد و همون پيام خصوصي و ... !!!!
من در جواب هزينه مناسبتر تعرفه هاي شاتل گفتم به فلان دلايل اعلام شده اينطور نيست ، كه حتما" چون بد گفتم احتمالا" طبق معمول به راحتي بايد DELL !!!!
سلام
دوستان من یک بار سوالی در مورد (fup) پرسیدم دوستان جوابی ندادند.
الان وضعیت به چه صورت واقعاً اعمال میشه یا فقط تهدیده؟ ممکنه قطع کنند؟ افت سرعت همون نصفه سرعت قرار داده یا بیشتر یا اصلاً الکیه؟ من الان با تورنت ها مشکل پیدا کردم البته دقیقا شاید ربطی نداشته باشه ولی در کل اگر دوستانی که art هستند از تجربشون برای این قانون مسخره بگن واقعاً متشکر میشم.
دوستان کسی کد تخفیف داره بده به من؟
قسمت بشه میخوام ازداتک بیام رو شاتل
منتها بابا خدایی اون 25 تومن هزینه اولیش خیلی ناجوانمردانس شاتل
مگه چی کار میخوان بکنن؟ از تو مخابرات یه سوکت رو میخوان بکنن، بکنن تو یکی دیگه:31: همه جا 10-15 هست این 25 تومنه!
تخفیف تمام شده دیگه!نقل قول:
همون اتک که بهتره:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهه
واقعا برادر دیگه کده تخفیف نداره؟
ای بابا تا همین یه ماه پیش بود که
داتک خوبه ولی گرونه به جیبمون دیگه نمیرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه از آخر، اول
مسوولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پیوسته براین گفته خود تاکید دارند که ایران در زمینه فناوری اطلاعات و به خصوص در حوزه اینترنت با مشکل خاصی روبه رو نیست و برای تاکید حرف خود نیز پای ضریب نفوذ اینترنت در کشور را به میان میکشند. اما آمارهای جهانی خلاف این اظهارات است. به عنوان مثال بر اساس اعلام مجمع جهانی اقتصاد که مهر ماه سال جاری منتشر شد ایران را از نظر شاخص پهنای باند اینترنت در میان 139 کشور جهان در رده 99 قرار داد. بر اساس اعلام مجمع جهانی اقتصاد، ایران در این ردهبندی از کشورهایی مانند فیلیپین، اندونزی، غنا، آفریقای جنوبی، پاکستان، هند و کامرون بالاتر قرار گرفته است.
در این ردهبندی کشورها بر اساس پهنای باند بینالمللی اینترنت؛ یعنی مگابایت بر ثانیه به ازای هر 10 هزار نفر جمعیت دستهبندی شدهاند. به طوری که بالاترین عملکرد مربوط به لوکزامبورگ است که در این کشور به ازای هر 10 هزار نفر نزدیک به 73 هزار مگابایت بر ثانیه پهنای باند اینترنت وجود دارد. ضریب مربوط به هنگکنگ و هلند نیز نزدیک به پنج هزار و 600 و نزدیک به 778 است. این ضریب برای ایران نیز 5/1 اعلام شده است.
فارغ از این رتبهبندی جهانی، مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامینیز طی یک بررسی بازار پهنای باند در ایران را دارای ویژگی و پیچیدگیهای زیادی دانسته است. در قسمتی از این گزارش آمده است که بخش عمدهای از بازار به صورت انحصاری در اختیار شرکتهای دولتی است و کمیسیون تنظیم مقررات نیز به علت وابستگی به وزارتخانه، اقدامی برای آزادسازی این بازارها انجام نمیدهد.
در همین حال هزینه انتقال بسیار بالا است و مجموع هزینه انتقال و پهنای باند 70 درصد هزینههای بنگاههای خصوصی را به خود اختصاص میدهد، ضمن اینکه مدیریت دولتی ناکارآمد است و هزینههای شرکتهای دولتی به وسیله افزایش قیمت خدمات تامین میشود.موضوع قابل توجه دیگر این است که قیمت خرید اینترنت از دروازههای اصلی خارجی بالاست و به همین جهت هر نوع مدیریت تعرفه نمیتواند قیمتها را واقعی کند.
مسوولان سازمان فناوری اطلاعات از ابتدای سال گذشته با راهاندازی سامانه اندازهگیری سرعت اینترنت کاربران را تشویق کردهاند تا سرعت اینترنت خود را بسنجند و در صورت بروز مشکل گزارشهای خود را به سازمان تنظیم مقرارات ارسال کنند، اما حالا و با این قطع و وصلهای گاه و بیگاه مشخص نیست که چه ارگانی پاسخگو است و کاربران باید شکایت خود را به کجا ببرند.
منبع خبر: آی تی ایران
من كه شبا مي خوابم اصلا متوجه كم شدنه سرعت نشدم:27:
با اکو 128 تو شب 3 گیگ دانلود کردی ؟؟؟؟؟؟!!!!!!نقل قول:
شبا سرختتون رو 2 مگ هست و افت هم نداره ؟؟!
به نظر من که مال شما حالت عادی نداره و باید برید حالش رو ببریید .
با اکو 512 بیشتر از 1.2 گیگ نمیشه تو شب دانلود کرد .
3 گیگ یعنی در ساعت 500 مگابایت !! یعنی دانلود با سرعت حدود 135 بدونه افت.
چه محاسبات خوفی میشه یکم دربارهی محاسباتت خوفتون توضیح بدین که چجوری با سرعت دانلود 85 میشه ساعتی 500 مگ دانلود کرد ما هم از این استعداد ریاضیتون بهره مند شیم استاد:8::18:نقل قول:
عزیزم من که نگفتم حقتون رو نگیرید. اتفاقاً میگم پیگیری کنید و تا آخرش بگیرید ولی به حق دیگران هم احترام بگذارید. مثلاً حق همین انجمن رو که دارید در اون فعالیت میکنید باید رعایت کنید! این انجمن جای تبلیغ و طرفداری یا ضد تبلیغ و حمله به شرکتها نیست. این تاپیک زده شده تا وقتی که کاربر جدید میخواد از شرکتی سرویس بگیره بیاد ببینه و اوضاع شرکت رو متوجه بشه نه بیشترنقل قول:
تاپیک نمیتونید در این زمینه بزنید چون همونطور که گفتم اینجا نه محل طرفداری از شرکت هست نه محل حمله به اون. اما گروههای اجتماعی در انجمن تا وقتی گزارش نداشته باشند و کار به دعوا و بد و بیراه گفتن کشیده نشه آزاد هستند. البته باز هم قوانین کلی انجمن باید در اونجا رعایت بشهنقل قول:
دوست عزیز شما سه تا پست زدی که من خودم حذف کردم. هر سه هم تبلیغ سرویسهای انجیر در تاپیک شاتل بود. از این قبیل پستها باز هم بزنی حذف میشه و در صورت تکرار ممکنه اخطار هم داده بشه! شما که اسم تبلیغات انجیر رو گذاشتی منطق و حذفشون هم شده طرفداری از شاتل، یه نگاه به همین تاپیک بنداز و ببین تعداد پستهایی رو که ناراضی از شاتل بودند میتونی اصلاً بشمری؟!نقل قول: