dns خارجی فایده نداره. درسته، با vپیn مشکل نیستنقل قول:
نامحدود که حذف نشده.نقل قول:
Printable View
dns خارجی فایده نداره. درسته، با vپیn مشکل نیستنقل قول:
نامحدود که حذف نشده.نقل قول:
بله دقیقا وقتی request یا همان پاسخ از سرور دریافت نمیکنه این پیغام میده در حقیقت جوری تنظیم شده که درخواست کمتری به طرف سروری که شما درخواست میکنید ارسال میکنه و بجاش این پیغام میاد ولی وقتی با اینترنت های شرکت های دیگه تست میکنید میبنید بله سایت باز شد چرا چون درخواست به صورت عادی به سرور ارسال میشه و تلاش میشه تا هر جور هست برای شما تا حدی که میشه سایت مورد نظر باز بشه اما این مورد در اسیاتک کنترل شده توسط سرورهاشون و بعد یک مقدار خاص request این پیغام میاد.نقل قول:
کاربرانی که مشکلService Unavailableدارن یک هفته بصورت رایگان میتوانید از vpn ایران استفاده کنید تا مشکلتون برطرف بشه.
user & pass: p30world
دم شما گرم بالاخره تونستیم یه صفحه باز کنیمنقل قول:
خداوند هر چه میخاهی برایت فراهم آورد :n17:نقل قول:
پینگ سامسونگ 250 ولی با این میاد رو 120-130 :n38:
:n38:
یعنی اینو استفاده کردم به عمق فاجعه پی بردم واقعا اینترنت آشغالو تحویل مردم میدن
همش فک میکردم کروم و فایرفاکس کند عمل میکنن یا سنگین شدن ولی همش مربوط به این اینترنت آشغاله
من کم کم شروع می کنم به پیگیری این اختلال ها مثل Service unavailable
دیدم درست نکردن اعتراض می کنم و از 195 شکایت می کنم
- - - Updated - - -
من کم کم شروع می کنم به پیگیری این اختلال ها مثل Service unavailable
دیدم درست نکردن اعتراض می کنم و از 195 شکایت می کنم
بهترین سرویس دهنده ای که تا حالا به مشکل برنخوردم باهاشون پارس انلاین بوده و بدترین ایرانسل که فقط پول میگیره ، 12 گیگ سرعت 2 مگ 72 هزارتومن !!!
فروشنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره، ایرانسل بد ترین همه چیزه، خاک تو سرش :thumbsdowنقل قول:
سرویس شهاب 0.5 گيگ در ماه (4 تا 10) 6 ماه پیش تمدید کردم 17 تومن
الان خواستم تمدید کنم دیدم شذه 30 تومن :n04:
درون شبکه ای هم شبانشو محدود کردن عجب دزدایی هستن با اون همه تبلیغ
این مشکل قطعی چند ثانیه ای سایت های خارجی دوباره برگشته اونم به شکل شدید !
اسم این کارها رو چی میشه گذاشت ؟جز دزدی؟
اغا snr down من یه ساعت میره رو ۹ یه ساعت میره رو ۲۰ خطم رو ۸ مگ بسته شده
مشکل از کجاست
امروزم سیمارو چک کردم همرو، سالمن
دوست من باید عکس بزاری برای کدوم رو میگی Down یا UPنقل قول:
منم این مشکلو داشتمنقل قول:
اگر خطتون خش خش نداشته باشه میتونه از مخابرات و خود شرکت باشه
خش خش ندارهنقل قول:
مال شما حل شده؟
چیکار کنم من
اواسط اسفند روی خط دوم خونه، یه سرویس از آسیاتک ثبت نام کردم. یعنی تو مرکز مخابراتی ما همیشه وضعیت پورتش -1 بود. (یعنی عدم وجود پورت خالی) اون روز کذایی که سایتش رو چک کردم نوش زده بود وضعیت پورت: خالی.
خلاصه با خوشحالی تلفنی ثبت نام کردم و کد واریز وجه گرفتم و پرداخت کردم. بلافاصله هم یوزرنیم پسورد گرفتم. چند روزی از طریق همون سامانه 1544.ir چک میکردم ولی خبری از رانژه نبود. دیگه خورد به تعطیلات خودمم یادم رفته بود.
دیروز تماس گرفتم با واحد فروش شرکت. به طرف گفتم: «چی شد پس؟ من که الآن 4 هفته است ثبت نام کردم.» وضعیت مرکز مخابراتی رو کنترل کرده میگه: «هنوز ثبت نامی از اوائل اسفند داریم که بهشون پورت تخصیص داده نشده. شما یه 10 روز دیگه صبر کن درست میشه.»
خب این الآن یعنی چی؟ یعنی من حداقل 1.5 ماه، بلکم بیشتر، باید در انتظار سرویس ADSL بمونم؟
یکی نیست موقع ثبت نام اونجا به مشتری بگه اگه ثبت نام کنی حداقل چند هفته باید در انتظار بمونی.:n03::n03::n34::n34::n34::n34:
شکایت کن ازشون درست میشهنقل قول:
به منم همین حرفا رو میزدن تا اینکه شکایت کردم درجا وصلش کردن
یه شکایت با موضوع عدم رعایت نوبت واگذاری بکن از سایت آسیاتک هم چک کن اگر باز زد مرکز شما محدودیت پورت ندارد اسکرین شاتشو ضمیمه کن سریع رانژه میکنن
نگاه کنید من داستانم مفصلهنقل قول:
من خش خش داشت خطمون بالاخره خش خشش برطرف شد خودم هم نمیدونم چطور برطرف شد ولی فکر کنم مخابرات برطرف کرد
بعدش یه مشکلی برام پیش اومد که شرکت پارس آنلاین دید از سمت مودم من 2 تا تنظیم ثبت شده بود خلاصه بعدش درستش کردند و این نوسان snr هم برطرف شد ولی قبلش snr 27 بود ولی بعدش اومد روی 17 ولی ددیگه نوسان نداره
قبلا از 27 میپرید روی 7 ولی هیچ وقت قطعی نداشتم با اینکه میپرید روی 7 ولی قطع نمیشد
دقت کردین همه این مشکلات اینترنت فقط در وطن ماست!! حالا کافیه یه سر به کشورهای همسایه ترکیه آذربایجان و عربستان قطر دوبی و... برید اینقدر سرعت و کیفیت اینترنت برای ما شگفت اور میشه که بجای معترض بودن آرزوی اینترنت اون جاها رو میکنیم!!.
بعد دقت کردین این بودجه های میلیاردی هم که هر سال به اینترنت در کشور ما اختصاص پیدا میکنه تو هیچ کشوری اختصاص پیدا نمیکنه اما باز هم اونجاها هم کیفیت و هم قیمت بهتر هست.!! یعنی مسائل خنده دار تر از این نداریم.:n02:
بکشیم
یا تَلَس؟
سلام و درود
بنده خطم pcm هست و برای شکایت تا الان دو بار به سایت195 رفتم و متاسفانه گفتن ربطی به ارتباطات پیشگامان نداره و یکبار دیگشم به اسیاتک دادم ک اونم همیتو گفت واسه خردج از pcm باید چه گزینه ای بزنم ک بهشون ربط داشته باشه و جواب بدن ؟؟
حجمتون اگه کمه بکشید.
دیجی کالا برای شما هم باز نمیشه؟؟ با پی پی هم باز نمیشه لعنتی :n21:
مشکل اسیاتکه چون با صبانت باز شدنقل قول:
sent from my LG G3-d855
داداش به خدا من همین p30 رو الان با 10 بار رفرش تونستم باز کنم ! همش Service Unavailable میدادنقل قول:
نقل قول:sent from my LG G3-d855نقل قول:
ممنون ولی این دور زدن مشکل هست ! خود شرکت هم باید یه کاری کنه برطرف بشه این مشکل کوفتی !نقل قول:
خوب تو اینو استفاده کن تا وقتی حل شهنقل قول:
sent from my LG G3-d855
اخه برادر الان چند ماه شده دیگه که حل نشده !نقل قول:
فقط این مشکل با شیلتر شکن درست میشه
که اینم فایده نداره چون مصرف حجمتو بالا میبره
من از چند نفر که از شرکتهای مختلف سرویس میگیرن پرسیدم اونا هم مشکل داشتن
مشکل کلیه
مثل اینکه درست.بشو هم.نیست الان یک ماه اعصابمون خرد کرده
مشکل کلی نیستنقل قول:
من همین خطم قبل اینکه بیام آسیاتک روی مخابرات بود هیچ مشکلی نداشت.الان یه هفته است آسیاتک رانژه کردم پدرم رو در آورده.
خط دیگه م های وب اونم هیچ مشکلی نداره
روی موبایل هم 4g ایرانسل دارم اونم هیچ مشکلی نداره. لحظه ای که آسیاتک service unavailable میده و یا روی سایت های خارجی مکث داره من روی خط های دیگه م به راحتی همه چی رو بالا میارم. پس مشکل کلی نیست و مشکل از آسیاتکه که اومده سرور کش گذاشته و در حالتی که لازم شه میفرستت روی اینترنت(یعنی از کش اونا خارج میشی) که چون پهنای باندشون کمه کلی یوزر اضافی هم دارند باعث میشه هیچی بالا نیاد. همین اتفاق هم واسه سایت های پر بازدید داخلی مثل دیجی کالا هم به وجود میاد
قندشکن گاها جواب میده. من دو تا قندشکن پولی و 5 تا رایگان دارم خیلی وقتا باز روی آسیاتک خطا میدند و وصل نمیشن همون لحظه روی خط دیگه چک میکنم عادی و با سرعت عالی کار میده
گند بزنند بهشون با مدیریت و حروم خوری که راه انداختند. شخصا حجم روزانه تموم شه خطو جمع میکنم که بشه رکورد تخلیه کمتر از یک ماه با این وضع داغونشون
جالبه. هر وقت اومدم این صفحه رو باز کنم service unavailable میده!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همچنین آشغالترین شرکت واسه بازی آنلایننقل قول:
دقیقا! یادمه قبلا همینطوری میشد ولی الان نه یا اینکه کمتر شدهنقل قول:
سلام مدیر عزیزنقل قول:
بله همینطوره
برای من پلی استور هیچ عکسی رو لود نمیکنه
اینستاگرام دیشب به کلی خوابیده بود
و گاهی هم Service unavailable میده در وبگردی
حتی نمیتونم از درگاه های بانکی پرداختی انجام بدم و یا خرید اینترنتی انجام بدم
با ارور 404 مواجه میشم و یا بدون وارد کردن اطلاعات بانکی، سریعا مینویسه اطلاعات وارد شده نادرست است!
آسیاتک هم تعریف کردیم آخرش خودشو خراب کرد!
سلام ناظرنقل قول:
آقا این دیشب خیلی رو اعصاب بود
حوصله نداشتم زنگ بزنم
ولی اگر بخواد همینجوری ادامه بده حتما پیگیری می کنم
منم دقیقا همین مشکلاتو دارم پی پی که وصل میکنم عکسای گوگل پلی میاد ولی بدون اون نمیاد آدم کلا از زندگی پشیمون میشه مگه اینترنت چیه که شب و روز و هر ساعت باید به خاطرش اعصاب خوردی داشته باشیم. :n27:نقل قول:
من که این ماه جم میکنم میرم مخابرات 128 کیلوش شرف داره به 10 مگ دزدِآسیا حداقلش اینه ک صفحه درست باز میکنه
تا الانم برای دانلود نامحدود داخل شبکه تمدید میکردم که اونم ترزدن بش:n21:
در مورد ارور Service unavailable
این ارور مشخص نیست چیه
من امتحان کردم دیدم که وقتی مثلا با لپ تاپم سایت باز نمیشه با دستگاه دیگه باز میشه
عجیبه
باید تحقیق کنم بفهمم دقیقا مشکل چیه