سلام . من یه ایکس باکس 360 اسلیم میخوام بخرم .... چجوری باید بدون که سخت افزار -- شده یا نرم افزاری ؟؟؟؟؟؟
منظورم اینه که ... برد سوراخ شده .... یا نرم افزاری هکش کردن ... ممنون
سلام . من یه ایکس باکس 360 اسلیم میخوام بخرم .... چجوری باید بدون که سخت افزار -- شده یا نرم افزاری ؟؟؟؟؟؟
منظورم اینه که ... برد سوراخ شده .... یا نرم افزاری هکش کردن ... ممنون
دوست عزیز همه اسلیم های جدید نرم افزاری ه-ک میشن . قدیمی ها سخت افزاری هستن .نقل قول:
نگران اسلیم ها نباش اصلا هیچ میشکلی ندارن و دیرتز هم داغ میکنن بطوری که میتونی 10 تا 12 ساعت باهاش بازی کنی
زودتر دست به کار شو چون قیمتش دوباره داره میره بالا
واسه بازی درایور کاری نشد بکنن؟
کسی تونست درایور رو روی ایکس باکس اجرا کنه؟؟؟
خیلی وقته که LT+2 اومده و همه بازیهای XGD3 از جمله درایور و Gears Of War 3 و فورزا 4 و ... اجرا میشن !
سلام.
آقا راهنمایی میکنید چجوری باید هارد ایکس باکس و فرمت کنیم.
هارد اورجینال 120 هست
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
من ازینا میخوام از کجا میتونم بخرم تو رو خدا کمک کنید:11:
محتوای مخفی: CR100
من شهرستانم میخوام اینترنتی بگیرم اگه میشه سایتی رو بگید با تشکر:11:
از اینا من تو تهران هم گشتم نبودنقل قول:
من ازینا میخوام تو رو خدا کمک کنیدنقل قول:
کد:http://nxeassets.xbox.com/shaxam/0201/7d/b4/7db40893-4e95-4a68-b3ef-b1077415c621.JPG?v=1#200x200_Bristol.JPG
سلام به همه دوستان
برادرا منم همین مشکله رایج دوستانو پیدا کردم.آپدیت داشبورد xboxم 2.0.12625.0 بود.از خیر یه سری بازیم گذشته بودم.مثلhalo،AC:brotherhood واینا..... DVD فیفا2012رو گذاشتمو آپدیت خواستو منم OK زدمو دیگه.....حالا همون صفحه ای که کد نشون میده رو آوورد و منو از هرچی بازی محرومم کرد.حالا غیر از باز کردن کنسولم(برای نصب Lt+2 و تغییر فریمور) راه دیگری برای حل این مشکلم وجود داره؟؟؟
نبوووود?!نقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
یک ماه اکانت gold لایو چنده؟از کجا میتونم بخرم؟لطفا سایتی چیزی معرفی کنید.
سلام بروبچ،چجوری میشه پروفایل های اضافه رو از رویه دستگاه پاک کرد؟؟؟
این لینک رو ببین:نقل قول:
سایت مطمئنی هستش..............کد:http://tiny.cc/alex70
سلام بچه ها
حتما يادتون هست كه من موقع اپديت دستگاه كپي خورم پريده بود و پدرم تا مدتها در اومد و اخر مجبور شدم بدم بيرون و تو 3 صوت برام درست كردن!!!ولي الان من نميدونم اينا lt جديد ريختن!چكار كردن دقيقا!
شكل و ظاهر صفحعه ي اول يه مقداري قديمي تر از آخرين باري بود كه دستكاه رو روشن كردم
بازي هاي كه قبلا نياز به اپديت داشتن مثل nfl 12 راحت اجرا شد ولي بازي هايي مثل pes12 و fifa12 و forzamoto4 موقع اجرا پيغام ميده داشبورد بايد اپديت شه!!!الان ميترسم بزنم YES كه دوباره اون بلا سر بياد!!!
الان چطور ميتونم بفهمم اين lt ما ورژن چنده؟؟؟احتمال ميدم اون جديد باشه!چون gears of war 3 هم بدون مشكل اومد بالا و بازي كردم!!درسته؟؟
الان چكار كنم كه فيفا 12 رو هم اجرا كنه دستگاه؟؟فقط اپديت داشبورد نيازه؟؟؟مثل سري قبل كپي خورم نميپره بدبخت شم؟؟؟چطوري اپديت كنم؟دستي دانلود كنم و بريزم يا از روي خود بازي اپديت كنم داشبورد رو؟/
ممنونم
بزن آپدیت شه ، طوری نمیشه... ولی فورزا و گیرز 3 و کلا XGD3 ها اجرا نمیشن ، باید بدی LT + 2.0 بریزن...
الان وقتی من این کد رو خریدم و اون رو فعال کردم از اون موقع یه ماه من شروع میشه و حتی اگه اکس باکس رو روشن نکنم یا فقط افلاین بزنم بعد یه ماه خود به خود تموم میشه؟یا این که فقط ساعت هایی که به لایو وصل هستم حساب میشه؟نقل قول:
با تشکر
Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
نقل قول:کار نداره چقدر مصرف میکنی با تاریخ کار دارهنقل قول:
من 360 خریدم توش یه 48 ساعته بود یه دقیقه وصل شدم و یه کم ور رفتم هیچی هم نخریدم پس فردا دیدم بیل گیتس خوردش:31:
تهران گیر نمیاری ، باید بدی برات از خارج بخرند بفرستند .نقل قول:
سلام دوستان ... ممنون میشم این سوال منو جواب بدین ... بدونه ایکس باکس 360 اسلیم گیرم اومده
کپی خور هست . ولی LT2 ریخته نشده ... حالا میخوام همین کنسولو بخرم . راحی هست که بشه فهمید . کپی نرم افزاری شده یا سخت افزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون میخوام اگه نرم افزاری هست ازش بخرم ... برم ال تی دو بریزم . ممنون
دوست عزیز کلا اسلیم برای اولین بار بکمک تغییراتی در سخت افزار (برد درایو) آنلاک میشه و اگه مجددا لاک نشه مابقی آپدیتهاLT بصورت نرم افزاری انجام میشه. قدیمیترین درایو 9504 بود که نرم افزاری بود که بعد آپدیت 13146 لاک شد و سخت افزاری آنلاک میشه . درایوهای 0225/0401/1071 بسته به نوع چیپ درایو به 2 صورت استفاده از مقاومت و مته کاری آنلاک میشن. اگه درایو لاک هم باشه بدی بیرون برات آنلاک میکنن و LT میریزن اگه خودت میخوای انجام بدی آموزش موجوده.. :20:نقل قول:
مطمئنی؟؟؟خیلی ها بودن زدن اپدیت شه پرید کپی خورشونا...نقل قول:
یکیش خود من...
پس اگه lt2 نیس روش چطور Gears of war 3 رو اجرا کرد؟؟
salam
من بازیهارو روی هارد نصب میکنم.وقتی دیسکو میزارم تو دستگاه یه ذره میچرخه تا بفهمه چه بازی ای هست بعدش میرم تو بازی و درایو درحال استراحت کردنه
اما از وقتی lt2 ریختم و به عبارتی بازیهای XGD3 رو میزارم تو دستگاه و میرم تو بازی حدود 2-3 دقیقه درایو تو محیط بازی میچرخه و بعدش درایو دیگه نمیچرخه.
میخواستم بدونم این طبیعیه؟
من فقط با بازیهای XDGD3 همین مشکلو دارم.:20:
آره طبیعیه ماله منم اونطوریه.احتمالا چون چک های امنیتی تو دیسک هایxgd3بیشتر شده به خاطر همون هست.نقل قول:
راستی اون چرخش بیشتر برای چک کردن موارد امنیتیه ها
ممنون جواب دادی عزیز ... فقط میخوام بدونم هکس از این سوارخی هاست . یا نرم افزاری . چون نمیخوام از اونا بگیرم که سوراخ شدهنقل قول:
و چجوری باید فهمید درایوش لایتونه >؟؟؟ مر30
اگه گیرز 3 رو اجرا کرد پس یعنی LT+ 2.0 هست و مشکلی نیست...نقل قول:
اگه ورژن فرمویرتون پایین تر از LT+ 1.9 باشه ، با آپدیت میپره ، که خوب وقتی یه بار با آپدیت پریده ، مسلما هر چی باشه بالای 1.9 هست ، و با آپدیت نمیپره... البته احتمال فلگ به طرز فجیعی هست :دی
من میخوام یه 360 بگیرم از کجا بفهمم دسگا نوئه؟ مثلا دو ماه کار نکرده ؟ نحوه تشخیص نوع کپی خور کرد و نوع درایو هم بگید با تشکر:11:
فلگ چیه؟؟؟
نمیشه به جز بازی برای اپدیت از روش ممئنی تری استفاده کرد؟؟
من فایل اپدیت رو ریختم رو فلش و زدم به دستگاه ولی فلش رو نشناخت اصلا ...
بچه ها من دارم dlcهای الن ویکو بعلاوه پروفایل مربوطش دانلود میکنم چطور اجراشون کنم؟
. دوستان . شرمنده همه تونم و امروز بعد از ظهر میخوام برم بگیرم .. ممنون میشم راهنمایی کنید مر30
1 /اول از همه به چی باید تو جه داشته باشم؟؟؟
2.اینایی که اصطلاحا میگند کپیشون نرم افزاری هست بهتره یا اونایی که بردشون سوراخ میشه ؟؟+یه راه تشخیص(هر کسی یه چیزی می گه واسم خیلی مهمه !)
3.قضیه اینکه میگن لوازم فابریک دستگاه با غیر اصلها عوض میکنند واسه قیمتها پائین بیاد راسته؟؟
4.این تفاوت درایوها چی هست ؟؟؟مثله 0225 یا 1407 یا 9504 و...
پیشاپیش از همتون تشکر میکنم!!!
فلگ یعنی کنسولتون نشونه گذاری میشه ، توی بن ویو اگه به لایو وصل بشین ، بن میشین...نقل قول:
برای آپدیت هم باید از فلش استفاده کنین...
اگه کلا فلش رو نشناخته که یا فلش ایراد داره یا پورت یو اس بی کنسول (یه پورت دیگه رو تست کنین) ، اگه آپدیت رو نشناخت یعنی بد کپی کردین...
همون طور که از اسمش معلومه یعنی پرچم Flagنقل قول:
اگه فلگ شی و هیچوقت به لایو وصل نشی هیچی نمیشه برو حالشو ببر
ولی اگه فلگ شدی و لایو زدی احتمال بن شدنت بالاس
اونم مثلا یه موجی میاد (موج دریا یا موج سبز رو نمیگم) که اونایی که فلگ شدن رو بن میکنه شایدم بن نشی
بقیه ی سوالاتو هم از اساتید حوزه و دانشگاه بپرس:31:
. دوستان . شرمنده همه تونم و امروز بعد از ظهر میخوام برم بگیرم .. ممنون میشم راهنمایی کنید مر30
1 /اول از همه به چی باید تو جه داشته باشم؟؟؟
2.اینایی که اصطلاحا میگند کپیشون نرم افزاری هست بهتره یا اونایی که بردشون سوراخ میشه ؟؟+یه راه تشخیص(هر کسی یه چیزی می گه واسم خیلی مهمه !)
3.قضیه اینکه میگن لوازم فابریک دستگاه با غیر اصلها عوض میکنند واسه قیمتها پائین بیاد راسته؟؟
4.این تفاوت درایوها چی هست ؟؟؟مثله 0225 یا 1407 یا 9504 و...
پیشاپیش از همتون تشکر میکنم!!!
1- اول از همه به فروشنده توجه کامل داشته باش (انصاف اطمینان و....) الان دیگه آرکید و الایت نو موجود نیست درایوهای 9504 اسلیم فکر نکنم دیگه موجود باشه(تهران مطمئنم) (که کپی خورشون نرم افزاری بود ولی با آپدیت های بعد از13146 داشبورد لاک شدن و با مقاومت آنلاک میشن مثل بعضی درایوهای 0225 . کلا اسلیم چنددرایو شناخته شده داره 9504/0225/0401/1071 که تمامی کپی خور میشن و 1175 که درایو جدیدی هست و خبری ار کپیخور شدن فعلا نیست. البته به باندال ها هم باید توجه داشته باشی که گویند که اگه درایو هیتاچی باشند خبری از کپی خورشدن نیست.نقل قول:
2- دوست عزیز به این مسئله زیاد توجه نداشته باش مهمترین مسئله این درایو ها این بود که آنلاک بشن و فرم ویر رایت بشه ، البته در صورت لاک شدن مجدد درایو این مسئله مهم میشه که به نسبت چیپهای MXIC یا winbond روش آنلاک فرق داره که کار خاصی نیست شما اگه درایو 0225 تا قبل از برج 8 سال 2010 بخری چیپش به احتمال زیاد mxic هست و بروش افت ولتاژ انلاک میشه. ولی اکثر اسلیمهایی که الان فروش میره چیپ winbond هستن که بروش مته کاری آنلاک شدن و برای آنلاک مجدد با شعله فندک آنلاک میشه. (این نوع آنلاک چون حساسیت بالایی داره درسد خرابی چیپ درایو بیشتر هست.(البته این موردها در صورتی هست که چیپ لاک شده باشه .
شما اگه برای آپدیتهای بعدی (ریختنLT ) میخوای خودت اقدام کنی حتما dvdkey (dummy file از فروشنده بگیر البت خودت هم میتونی بگیری (با شرایط و آموزشهایی)
مورد 3 و4 هم که تو دل نوشته های بالا میتونی پیدا کنید بازهم یادآوری کنم بیشترین و مهمترین مسئله ای که باید دقت کنید خود فروشنده هست.
سل
من سوالات زیر رو در تاپیک فلش کردن ایکس باکس پرسیدم و جواب های زیرش رو گرفتم و حالا برای سوالاتی که پاسخ نگرفتم براشون و سوالات جدیدم پاسخی میخوام.
جوابی که گرفتم :نقل قول:
سلام
ممنون میشم به سوالات زیر پاسخ بدید.
1- برای بازی های GOW 3 و BATMAN چه آپدیتی لازمه ؟
2- و اینکه ایا لطف میکنید منبع خارجی برای آموزش بذارید ؟ آخه عکس ها کاملا پاک شده اند!
ادیت :
3- ریسک های فلش کردن چیا هستند ؟ از کار افتادن کل ایکس باکس یا فقط سوختن درایو ؟ قیمت یک درایو چنده و آیا اینکه به فروش میره جداگانه یا خیر ؟!
4- توی آموزش هایی که در سایت های خارجی بود دیدم که برای گرفتن Key از یک سوزن بر روی بورد استفاده میکردند.
توی آموزش پست دوم این بخش رو ندیدم :-؟
لینک آموزش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طبق این عکس درایو من باید فیلیپس باشه ولی در آموزش ها ندیدم نامی از این درایو برده شده باشه. (کنسول نوع الیت هستش و برای سال 2009)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
حالا من میخوام بدونم طبق شکل و توضیحات بالا درایو ام چیه و چقدر قیمت داره اگر مشکلی پیش بیاد، در مورد مسئله سوزن هم کسی جواب نداد.
به هر حال،من در تاپیک داشبورد ها دیدم که نسخه 2.0.13604.0 گذاشته شده که از شماره ای که دوستمون گذاشته جدید تره.
یعنی من باید فریمور و داشبورد رو با هم آپدیت کنم ؟ این که اول کدوم باشه مهمه ؟
و اینکه از کجا میشه نسخه فعلی داشبورد رو فهمید و فریمور ؟!
ممنونم.
کسی نبود جواب مارو بده..........نقل قول:
ممنون دوست عزیز .از وقتی که برام گذاشتی مر30 .... من میخوام از میثم صیام بگیرم ... ولی یه جوری تو شک افتادم ... این کنسول اسلیم خراب نمیشه ... یا همون برم دونبال ایکس باکس ارکید..... لحیم کاری داره .... ودرصد خرابیش کم ...نقل قول:
نه آقا اسلیم ها هیچ مشکلی ندارن اسلیم بخر بهترین گزینه هستنقل قول:
--------------------------------------------------------------
از تو Storage قسمت Profile باید پاک کنی mr.mohammadنقل قول:
سلام دوستان
من اگر بخوام ایکس باکس بخرم ممکنه کمی من رو راهنمایی کنید؟
1- موقع خرید (غیر از فروشنده!) باید به چه فاکتورهایی در مورد کنسول دقت کنم که سرم کلاه نره؟ مثلا شنیدم باید به تاریخش توجه کنم یا نمیدونم چی چی
2- الان اوضاع هکش چطوره؟ یعنی برای انجام بازی های روز مثل BF3 و MW3 و Bat: Arkh. City میشه روش حساب کرد؟
3- هر بار هـک میشه تا چه مدت میشه روی انجام بازی های روز حساب کرد؟
4- کلا این کنسول چقدر دردسر داره؟ اصلا به دردسرش می ارزه یا بازی با PC بهتره؟
5- مدل 4 گیگ یا 250 رو چقدر بخرم خوبه؟ الان وقت خوبی برای خرید هست؟
دوستان عزیز درود بر شما
من خواهر زادم یک دستگاه ایکس باکس رو دو سه سالی هست خریده و ولی مشکلی که پیش اومده اینه که موقع بازی چی شده آپ دیت خواسته بکنه یا چی دقیق نمی دونم چیکار کرده، حالا تا کنسول رو روشن می کنی یه صفحه سیاه که روش این کد رو داره میاره :
Cant Read the update file from the disc.please reinsert the disc to continue the update.
Status Code: 22FB-335A-B800-0F00-C000-oo13البته تو ساپورت سات ایکس باکس که چک کردم این کدو نوشته بود که فایل آپ دیت رو دانلود کنم و سیستم رو دوباره آپ دیت کنم.
من این فایل رو با نام :
SystemUpdate13604USB
که حدود 98 مگ بود را دانلود کردم و از طریق یو اس بی هر کاری کردم آپدیت نشد. من خیلی تو کار ایکس باکس نیستم ولی اگه دوستان راهنمایی کنند فک کنم بتونم درستش کنم البته اگه درست کردنی باشه. اگه لازمه بدم بیرون ممنونم میشم که بفرمایید که مشکلش چیه که ببرم بیرون؟
ضمنا موقع روشن شدن هیچ چیزی جز این صفحه نیست که با خود سیستم بتونی کاری بکنی .
از همتون سپاسگزارم برای خدمات خوب تون
منتظر کمک و راهنمایی دوستان عزیز
همیشه پیروز و پاینده باشید