یه سری بزنیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=293699&page=3
یه سری بزنیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=293699&page=3
کسی مودی داره که سی جی در بازی نقش پلیس بشه ؟
کسی اون مود را نداره ؟
سلام ... به نظر من بهترین و بزرگترین ادم پی سی ورلد جناب Javad genral یا همان جنرال فور قدیم است .... چرا اینقدر اذیتش میکنید ؟
ببخشد جناب عزیز (جواد جنرال) این عکس ها حقیقت داره ؟ من در وبلاگ شما پیدایش کردم ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
P0yair مگه موقع عضویت قوانین انجمن رو نخوندی ؟ یا چون عجله داشتی همینطوری الکی تیک زدی و عضو شدی ؟ از این به بعد هرجا که خواستی عضو بشی اول قوانین رو بخون بعد عضو بشو چون :
1- ارسال چندین پست پشت سرهم ممنوع هست .
2- داشتن 2 حساب کاربری تخلف محسوب می شود .
3- و ... (فعلا بقیه اش مهم نیست)
بعدشم تو اگه سوالی از جوادجنرال داری خب چرا اینجا مطرح می کنی ؟ تو رفتی تو وب جواد بعد قسمت نظرات رو ول کردی ، ایمیلش رو ول کردی ، پیغام خصوصی رو ول کردی اومدی اینجا سوال می کنی ؟ خنده داره !
ثالثا از بزرگی و و بهترین و .. حرف نزن که لاکپشت مادر خندش میگیره ! اگه به ایناییه که میگی انتخاب اول آقا "مجید" هست نه جواد . حداقل دست کم قبل از حرف زدن اگه فکر نمی کنی یه نگاه به ستاره هاشون بنداز ، یه نگاه به تعداد تشکراشون بنداز ، بعد بیا اینجا پست بده .
یادت هم نره "وارد شدن با 2 حساب کاربری موجب بن شدن هر دو کاربر میشه" .
دمت گرم ...تایید می کنم ....اقای poyair برو یه نگاه به صفحه های قبل بنداز ببین جواد جنرال کی بوده این عکسی رو هم که می بینی تمام ماشین هایی که ما درست کردیم رو ورداشته ریخته تو بازیش بعد گذاشته برای فروش...نقل قول:
اره .. میگی چی ؟ اقای poya ir از شما بسیار ممنونم که قدر من را فهمیدید .... :40::40::40::40::40:نقل قول:
تازه این ها هم یک مشت حسودن .:2::2:
تو فکر میکنی شخصیت Poya ir منم ؟ خیلی **** هستی ! اقای poya ir از دوستان صمیمی بنده هستند که به پیشناد خودم اینجا عضو شدننقل قول:
عمو این حرفا چیه ؟ من فقط بخاطر این عضو شدم که فقط شهادت بدم جواد جنرال بی گناه است همین :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40:نقل قول:
اخه چیزی نیست که بخوام حسودی بکنم که...معلومه چیه دیگه حتما ماشین هاش یا اونایی هست که ما درست کردیم یا اونایی که تو gtainside هست...مد هاش هم که همه جا پره....پس من برای چی حسودی کنم.من همه ی اینا رو دارم واسم مهم نیست:21::41:نقل قول: