به به اقا رضای گلنقل قول:
عزیز نگرانت شده بودیم یه پیغامی زنگی ...
گفتیم شرکت سنهایزر دزدیدتتون(:
خوبی برادر اوضاع احوال؟
Printable View
به به اقا رضای گلنقل قول:
عزیز نگرانت شده بودیم یه پیغامی زنگی ...
گفتیم شرکت سنهایزر دزدیدتتون(:
خوبی برادر اوضاع احوال؟
قیمتو کردم 130 موسیقی هرنوع اقا رضا کمکم کنین درضمن خوش باز اومدین!!!!!!!!!!!!!!
این چطوره
ایرفون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط گوشم حساسه K330
درود بر آقا رضا و خیلی خیلی خوشحالمون کردین .
کالیبراسیون کارت صدا چطور انجام میشه واسه نرم افزار تست ؟
مدل نوکیای مورد نظر شما کیفیت صدای خوبی داره ولی متاسفانه مدل سونی مورد نظر شما رو به شخصه تست نکردمنقل قول:
اگر کاربردتون چندان نیازمند بی سیم بودن هدفون انتخابی تون نداره بهتره که برای خرید یک هدفون با سیم تصمیم گیری کنید چون با حذف قسمت بی سیم از هدفون هزینه بی سیمی شدن هدفون که چیزی نزدیک به 40 تومن هست ، برای خرید یک هدفون با سیم با کیفیت تر صرف خواهد شد
شما هم موفق باشید.
توی پیغام خصوصی هم پرسیده بودید که :-)نقل قول:
مرسی و تشکر از لطف همه دوستان که به نوعی چه مستقیم و چه غیر مستقیم خوشامدگویی گفتند.
به هر حال متاسفانه مدت زیادی هست که از بازار هدفون بی خبرم و تا دوباره اطلاعات رو به روز کنم زمان نیاز هست و به همین خاطر سعی میکنم پیشنهاد و راهنمایی که فکر میکنم قدیمی باشه نکنم امیدوارم که ازم دلخور نباشید چون فقط به خاطر شما اینجا میام تا هر آنچه که فکر میکنم درسته رو مطرح کنم تا همه با هم یاد بگیریم و درکنار اون از کیفیت صدای بهتر لذت صد چندان ببریم
اما جهت اینکه اسپم نداده باشم:
کالیبراسیون کارت صدا:
برای اینکار توسط نرم افزار مورد نظر یک تون صوتی(یک فرکانس مشخصی یا یک رنج فرکانس مشخص مثلآ 20 هرتز الی 20 کیلوهرتز) تولید میشه و این تون تولید شده توسط یک کابل رابط یک به یک استریو معمولآ خروجی کارت صدا رو به ورودی Line IN برگشت کیده و نرم افزار با تحلیل ریاضی سعی در به حداقل رسوندن مشخصات غیر واقعی و یا محدودیت های کارت صدای شما میکنه مثلآ ممکنه یک کارت صدا در 20 هرتز چند دسی بل افت سیگنال داشته باشه و اگر شما دستگاهی رو تست کنید این مقدار افت سیگنال هم به اون نتیجه نهایی اضافه میشه و نتیجه رو از اعتبار خارج می کنه
تشکر از همه شما و امیدوارم همیشه سلامت باشید چون آرزویی بهتر از سلامتی براتون سراغ ندارم
شما هم موفق باشید.
دیروز یه مودیفیکیشن کوچیک روی هدفون rp-htx7 انجام دادم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این صورت که هدفون رو باز کردم و از 3 تا سوراخ پشت درایور ها دو تا رو با چسب Masking کاغذی پوشوندم... این کار باعث کمتر شدن آزادی حرکت دیافراگم به خاطر بیشتر شدن فشار هوای پشت اون می شه: نتیجه حاصله: بووووم!!!، صدای بیس قشنگ جمع و جور و کنترل شده شد و صدای عقب رفته مید یکم جلوتر اومد که این واقعا به چشم میاد، با اینکه یه سری در مورد بهتر شدن فرکانس بالا گفته شده بود که من تغییری حس نکردم... البته برای گرفتن حجم سابق صدا باید ولوم بیشتری داد... در کل تغییرات خوبی با 4 تا تیکه چسب و یه عملیات 10 دقیقه ای صورت گرفت ...
مَستر رضا بازگشتنت مبارک!!!
بنام خدا.دوستان بعد از کلی گشت و گذار تو سایتهای مختلف به یه جمع بندی رسیدم.خواهشی که دارم از بین این چند تا مدلی که میگم یکی رو معرفی کنید که تو ایران راحت پیدا بشه.مخصوصا تو اذربایجان.البته اگه مدل دیگه ای هم مد نظر اساتید باشه خوشحال میشم بگن.بیس عالی و کیفیت صدای خیلی خوب تنها خواسته های من هستن.بیشتر هم اهنگهای فارسی گوش میکنم و برای گوشی میخوام.
AKG K340
CREATIVE ZEN AURVANA
KLIPSCH S4
SHURE SE215K
BOSE IE2
راستی این برند MONSTER هم خیلی خوبه ولی ظاهرا خیلی هم گرونه.چون بودجه من حدود 100 تومن هستش.
ممنون از همه
با سلامنقل قول:
از بین هدفونهای انتخابیتون که بیس خوبی هم داشته باشه و داخل ایران هم قابل تهیه باشه فقط klipsch s4 رو میتونین انتخاب کنین.
بقیه مدلها se215 .k340 .ie2 همه کیفیت صدای خوبی دارن ولی از لحاظ بیس s4 از همه قوی تر هست .
برای چه مدل گوشی میخواین؟فکر کردم با cowon a5 میخواین استفاده کنین.
موفق باشین
بنام خدا.ممنون سالار جان از راهنماییت.گوشیم گالاکسی 2 هستش.به نظرت با این گوشی گزینه ای بهتر از klipsch هم هستش؟راستی اگه قیمت klipsch s4 image رو هم داری ممنون میشم بگی و اینکه من که تو تبریز هستم چجوری و از کجا میشه خرید کنم؟.نظرت در مورد ایرفونهای monster چیه؟ممنون و موفق باشی
خواهش ميكنمنقل قول:
بله با گوشيتون كاملا سازگار هست و فكر نميكنم با توجه به موجودي بازار بهتر از s4 پيدا كنين .اخرين بار بقيمت ١١٠ هزار تومان مشاهده شده.
در مورد هدفونهاي بيتس (البته بيتس هاي اورجينال) هم بله بيس خيلي قوي دارن كه بيشتر براي سبك الكترونيك مناسب هست و براي اهنگهاي ايراني نيازي به بيس تا اين حد قوي نيست و البته قيمتهاي خيلي بالايي دارن كه ارزش اين قيمت رو نداره.