کارشناس میاد همین کار هایی رو که میخوای انجام بدی اونا همین کار رو میکنننقل قول:
Printable View
کارشناس میاد همین کار هایی رو که میخوای انجام بدی اونا همین کار رو میکنننقل قول:
سلام بر دوستان عزیز
اگر مستجر باشیم ,شرایط adsl مخابرات چیه؟حضور مالک و شماره ملیشو که نمیخواد؟:n13:این سایت برای خود مخابراته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا نوشته که فقط کد اجاره میخواد!اگه همینا باشه که مشکلی ندارم:n02:
سرویس قبلیمو که خواستم انتقال بدم گفتن فیبر نوریو نمیشه ولی از مخابرات که اومدن خط جدید وصل کنند گفت اینجا فقط شاتل و مخابرات ارائه میدن!
فیبر نوری بودن خط با توجه به تکنولوژی پیشرفته تر باعث کیفیت بهتر نمیشه؟
الان سرعت بالا با کارت دانشجویی راحت میدن؟
من 1 مگشو میخوام.سرعت دانلودش چه طوره؟با مودمasus am 604 سازگاری داره؟آخه بعضی شرکت ها خالی می بندن که بااین مودم نمیشه یا میشه:n24:
کسی این طرفا(نیاوران-پشت کاخ) از مخابرات نداره؟اگر داشت از کیفیتش راضیه؟من الان موبین نت گرفتم.سرعتش بدک نیست.ولی اصلا با محدوده حجمی حال نمیکنم.اگه میدونستم فیبر نوری هم امکانات adsl-ش به ایران رسیده به جای اینکه 250 پول مودم بدم یک خط به نام خودم میخریدم.حالا اگر adsl ردیف شد,مودم وایمکس با ضرر ردش میکنم:n15:
پیشاپیش ممنون:n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماهی 40 تومن باید پول این و بدیم این تازه نسبت به ماه قبل مثلا سرعت خوبشه
1 مگ نامحدود داری؟نقل قول:
از سپید تستی که گذاشتی نشون میده خطت مال تهران نیست،نقل قول:
شما برای این سرعت چقدر پول میدید، شرایط اونجا به چه صورت هست، رایگان شبانه هم دارید ؟
بله 1 مگ نامحدود هستش .نقل قول:
همیشه اینجوریه؟نقل قول:
یک مگ طلایی مخابرات :n19:
سرور New York City?! درسته سرعت دانلودش به هر حال پایینه ولی یه تستم با سرورهای مختلف از ایران بگیرید.نقل قول:
نقل قول:
سرور ایران چرا مگه اکثر تبادل اطلاعاتم با ایرانه!؟ :n06: میزان سرور خارجی است!:n02: اینترنت نه اینترانت ...
در ضمن نیویورک و قطب شمال هم نداره خارج از ایران محدود شده برای ما خیلی وقته ظهر تا 2 شب سرعت 1 مگ 256 هم نیست با سرور خارجی!اینم بغداد: