عزیز من اینا گرفتم فایلا رو کپی که کردم دیگه بازی اجرا نشد
یه پیغام خطا میداد به محض اینکه روی آیکون بازی کلیک میکردم.....
ناچار شدم دوباره بگیرم بازی رو نصب کنم
دلیلش چیه؟
Printable View
عزیز من اینا گرفتم فایلا رو کپی که کردم دیگه بازی اجرا نشد
یه پیغام خطا میداد به محض اینکه روی آیکون بازی کلیک میکردم.....
ناچار شدم دوباره بگیرم بازی رو نصب کنم
دلیلش چیه؟
xlive_wrapper رو کپی کردی تو پوشه gta و اجرا کردی؟:44:نقل قول:
اره دیگه همین کارو کردم بهدش دیگه بازی اجرا نشد:(
الان دارم دوباره بازی رو نصب میکنم
عزیزم . شما که هنوز به اونجا نرسیدی . برای چی احضار نظر میدی که کل کل پیش بیاد ؟!
هر وقت رسیدی میفهمی چی میشه .
+ یه چیزیم بگم به نفع خودته . وقتی میخوای یه بازی تموم کنی از وسطاش هیچوقت نرو توی تاپیکش بخون که آخرش چی میشه :)
منظور من خنگ بازی شما نبودی . منظورم کسایی بودن که توی تاپیک قبلی میگفتن ولاد رو بکشیم یا نه . فاستین رو بکشیم یا نه یا مثلا بریم شهر دو یا نه ! توی این 700 صفحه این چیزا دیده میشه ;)
-----------------
aghamajid1369 :
خیر من منظورشونو درست فهمیدم . میگفت که من کلا بکشم یا نه . اونو که باید کشت . بالاخره . فرقش اینه که کی میکشیم ! اول یا آخر .
---------------
rezakheyri:
برای آنلاین باید اورجینال داشته باشی . میخوای بیا پیش خودم . فقط باید پول بدی بخری . اونم گرونه !
آقا این مرحله که باید پگورینو رو بکشی چرا اینطوریهههههههههههههه ؟ این همه میریم بعد وقتی سوار هیکلوپتر که میشیم یه دفعه دوربین یه جایی که اصلا تکون نمی خوره که بره پشت هلیکوپتر بخاطر همین اصلا نمیتونم جلومو ببینم و اون ها هم با هلیکوپترشون هی فرار میکنن ! آقا یکی بگه سیو بازی کجاست . توی داکیومنت نبود !!!
از چه ویندوزی استفاده میکنی؟
ویستا یا xp ؟
اقا از کجا gf پیدا کنم؟الان یه زنی به اسم میشل دارم.دیگه نمیشه پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟
این زنا وقتی براشون بوق میزنی هیچ وقت سوار نمیشن که.چیکار کنم سوار شن؟؟؟؟؟؟
اون دیسکو میسکو و..........که خودتون میدونید کجاست؟؟؟؟؟تو نقشه که معلوم نیست.یعنی باید کل شهر رو بگردم؟؟؟؟؟
من از ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 استفاده میکنم ؟ !! آقا این سیو بازی اگه میشه بگو کجاست !
نقل قول:
کسی هست راهنمایی کنه؟
قرار نیست ببریش تو پاک که ورزش کنه ! اون رفته تو پاک که شخص مورد نظر ببینه تنهاست بیاد حسابش رو برسه ! تو باید با فاصله پشت سرش حرکت کنی بعدش یکی میاد میزنش و تو باید اون رو بکشی ...نقل قول: