مشکلی نیس .. میزنم بره ...نقل قول:
Printable View
مشکلی نیس .. میزنم بره ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دولت آمریکا بازیکنان LoL رو به عنوان ورزشکار رسمی میشناسه. :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04: :n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:
دیگه نمیدونم چی بگم :|
در ادامه بگم اگه داریوس بازی کنید بسکتبالیست هستید چون با اولتی اسلم دانک میزنید :D
دوستان برای اینکه به این مشکل بر نخورید بعد از قطع شدن اینترنت فورا لانچر رو نبندید اجازه بدید لانچر به مرحله applying patches برسه و پچ های دانلود شده رو ذخیره کنه تا بعد از اتصال دوباره از همونجا شروع کنه یا حداقل فایلی رو از بین نبره و مجبور بشید چندین مگ اضافه دانلود کنیدنقل قول:
من نمیفهمم همش 4 تا اسکین که بیشتر نیست چه خبره 180 مگ آخه :n13: یعنی اون تغیرات مچ هیستوریو که دوستمون نشون داد رو هم دارن اعمال میکنن؟؟؟:n13: آخه تو توضیحات پچ که فقط درباره اسکین udyre نوشته:n13:تازه اونم step اولش فقط خدا میدونه step 2 چقدره :n08: هر کی به step 2 رسید به ما هم بگه چقدره حجمش :n02: واسه ما که زغالی داره میره جلو :n02:
step 2نداره من همین الان تمام شد و لوگو خیلی باحال شده :n01:
وای بری اکانت رو باز کنی میتونی داستان رو ببینی udyr sprit guard
I AM NEVER TRULY ALONE!
Sprit Guard Udyr <3نقل قول:
باز پچ اومده؟برا من 180 مگ داره دان میکنه.
هرچی واسه این اپدیت داده حلالهنقل قول:
من نمیفهمم همش 4 تا اسکین که بیشتر نیست چه خبره 180 مگ آخه :n13: یعنی اون تغیرات مچ هیستوریو که دوستمون نشون داد رو هم دارن اعمال میکنن؟؟؟:n13: آخه تو توضیحات پچ که فقط درباره اسکین udyre نوشته:n13:تازه اونم step اولش فقط خدا میدونه step 2 چقدره :n08: هر کی به step 2 رسید به ما هم بگه چقدره حجمش :n02: واسه ما که زغالی داره میره جلو :n02:
در ادامه خبر قبلی:
بازی های ALL MID ALL DARIUS به زودی جایگزین بسکتبال خواهند شد.
توی المپیک هم میبینیم
ممنون از توضیحاتت دوست عزیز...:n16:نقل قول:
فکر کنم قبلا هم در این مورد صحبت کرده بودی!:n13:
باز هم پچ و بدبختی های دانلود کردنش...:n29:
خدایا ، این نت ما کی درست میشه؟؟؟؟ :n28: