این boy iran چه اطراقی کرده رو این صندلی بلندم نمیشه ........صندلی ندیده
Printable View
این boy iran چه اطراقی کرده رو این صندلی بلندم نمیشه ........صندلی ندیده
چهار نیم بعد از ظهر :46:نقل قول:
عجب فوضولی هستی تو دیگهنقل قول:
فردا بلند میشم فو ضول :27:
دوستان سلام
با توجه به اینکه فردا اخرین روز دوستمون iran boy هستش به امید خدا صندلی نشین جدید توسط دوستمون ووکمن جان معرفی خواهد شد
با تشکر
بهروز
سلام(استقلال براي هميشه)
چه فرقي بين مملي رونالدينهو و بوي ايران هست؟
به جز اينكه مملي مرامش بيشتر بود!!!!!
نمیخواستم الان بگم ولی دلم به حالت سوختنقل قول:
من این سوال را فقط و فقط یه بار پرسیدم ازت
دقت کن:(اون قسمت قرمز رنگ در سوالات قبلی وجود نداشت )
تو که این همه میای پیسی فکر نمیکنی یه روز بخوری به پی سی؟؟؟
عزيزان دل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فردا ساعت 14 صندلي نشيني boy iran عزيز به پايان خواهد رسيد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله صندلي نشين جديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از نوشتن رضايت نامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ثبت نام بيمه آتش سوزي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفي خواهد شد ...
وکمن جان اماده باش.............
خطاب به boyiran :
بابا ما فضول ..........
شما که به شغل شریف فوضول یابی مشغول هستید به ما بگید بیشتر فوضول ها در چه تایپیک هایی و سر چه
تالارهایی اجتماع میکنند
یک سوال دیگه هم داشتم فوضول یاب جان انم اینکه ایا برخوردی با این فوضولان میشه و سردستشون کیه
کی باندشون رو متلاشی میکنید.........
ممنون از توجهتون .......
عجیبترین چیزی که امروز دیدی چیه؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بفهمم کی شماره موبایل من رو پیدا کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]