از منم سرعتم هم پریشب هم که دیشب کلا خراب بود حجم دانلود من کلا تو این دوروز 500 مگ سرجمع بود :20:
Printable View
از منم سرعتم هم پریشب هم که دیشب کلا خراب بود حجم دانلود من کلا تو این دوروز 500 مگ سرجمع بود :20:
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست
این هم لینک سایت خبری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه
شاد باشید
nدوستان من 128 نامحدود دارم هی اینترنتم دیسکانکت میشه و ارور link too faild میده کسی این مشکل رو داره
کدوم مرکز مخابرات مشهد هستی که اینهمه دانلود کردی؟سرویس صبانتت چیه؟نقل قول:
برای من هم سرعت هنوز همون 10 - 15 هست :13:
دوسته عزیز من با شما موافقم ولی شما فقط داری صبانت و در نظر میگیری در صورتی اونا تو درجه 9 10 قرار میگیرن زیاد گناه کار نیستن اصل عمل جای دیگست مخابرات کشور تحت نظارت گردن کلفتایی که من و شما و 20:30 زورمون نمیرسه .نقل قول:
تعداد باید بالا باشه بره چیزی که حقمونه ولی برو بیرون دور و ورت و نگاه کن ببین چند نفر مثل من و تو فکر میکنن؟
دوستان سعی کنید ساعت 1 اینترنتو خودتون قطع کنید چون الان دو شبه اینترنت که قطع نمیکنیم سرعت روی 250 میره ولی متاسفانه حجم کم میکنه
گفتم که حواستون باشه یه وقت فکر نکنید سرعت ها به حالت اولیه برگشته
اینم یه نوع دزدیه دیگست
دیشب که 3یا 4 دقیقه نت با همون سرعت رفت 70 مگ از حجممونو برد
فقط میتونم بگم متاسفم برای این شرکت دزد
دیشب من ساعت 1:02 وصل شدم و 5:55 سیستمو خاموش کردم مودم رو هم همینطور
حالا که میرم ریز مصرف 128 مگ کم کرده
ساعت مصرف رو هم زده تا 11 در صورتی که خودم 6 خاموش کردم
این صبانت هم واقعا داره خیلی دزدی میکنه
سرعت شبانه کلا بعده ماه رمضون درست میشه ؟؟
یکی از شاهکارهای جدید صبانت
حدود 2 ماه پیش از توی سایت، پسوردم رو عوض کرده بودم. دیشب اینترنتم تموم شده بود و شارژ کردم...... بعد هر چقدر سعی کردم دیدم وصل نمیشه.
با یه اینترنت دیگه رفتم ریز مصرف ببینم شارژ شده یا نه. دیدم حتی تو سایت هم وارد نمیشه و میگه نام کاربری یا کلمه عبور شما اشتباه است :31:
شانسی پسورد قبلی رو امتحان کردم، وارد شد :18:
واقعا دست برنامه نویسان سیستم اکانتینگ صبانت درد نکنه با اینهمه شاهکار!!!!