داداش مطمئنی اونجا مشهدِ ؟؟؟ :n02:نقل قول:
فک نمی کنم !!! یا شما مشهد نیستی بهت گفتن مشهد هستی !!!
یا اینکه ... !!!
داداش مطمئنی اونجا مشهدِ ؟؟؟ :n02:نقل قول:
فک نمی کنم !!! یا شما مشهد نیستی بهت گفتن مشهد هستی !!!
یا اینکه ... !!!
این عکس مال مودم من نیست.نقل قول:
واقعا عجیبه که مخابراتی که واسه سرعت 60 کیلوبایت سر ما منت میذاره واسه بعضیا 20 مگ میبنده.
آسياتك 2مگ محدود: اين است كيفيت !!! :n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از 2مگ ما::wac:
:32:
نقل قول:نقل قول:
چی شده؟
هم سرعت خیلی پایینه و پینگ خیلی بالا!:n04:
تو دانلود با نرم افزار دانلودم اینقدر پایینه؟!
نقل قول:
سلام دوست عزيزم
آسياتك يك ماه و نيمه داغونه و خيلي بيخود شده . با idm با سرورهاي خارجي سرعت نهايت تا 200 اگه سرورش خوب باشه مياد و بيشتر حول و حوش 150-160 هست .شبانش هم كه روي 1مگ و حتي كمتر هست و پينگ رو هم كه خودتون ميبينيد افتضاح هست . اگه به همين روند ادامه بده واقعا ديگه بدرد نميخوره و بنده قرار دادم توي مرداد تموم بشه سريعا اين خطم رو تخليه ميكنم مگر اينكه تا اون موقع يه تغيير و تحول اساسي بكنه كه بعيد ميدونم .
مخابرات من با این که همچین کیفیتی داشت ازش جمع آوری کردم :n02::n02::n02:من واقعا نمیدونم شما چطوری اینو تحمل میکنید نه وبگردی درست و حسابی داره و نه شبانه درستی (روزانه درست باشه شبانه پیشکش:n02:)این همه هم که در ماه دارید براش پول بیخود میدید لزومی نداره که تحملش کنید!!!!!:n27::n27:نقل قول:
ایول خوشم اومد ازت :n02:نقل قول:
نوین رو چیکار کردی؟؟!!!:n02:
خدایی حیف نیس اینو ول کنی نوین رو بچسبی !!!:n05:
پینگاتم که محشرن از 4.2.2.4 و گوگل و ubuntu.com و fifa.com هم میتونی پینگ بذاری؟!!!!:n12:
نوین نت رو هم دارم هنوز روی اون یکی خطم :n02: اون خیلی داغون شده جدیدا.نقل قول:
fifa.com رو می خوای چی کار؟!! اگه برای fifa 13 میگی اینه آدرس سروراش! easo.ea.com که برای من 210 هست اکثرا. 4.2.2.4 هم 100-105. ubuntu.com هم 195