سلام دوستان
من ترم 1ــه عمرانم
ریاضی پیش رو نرفتم سر جلسه
حالا میتونم ترم 2 ریاضی 1 رو بردارم ولی ریاضی پیش رو نه ؟
اگه هردورو برندارم خیلی ضایس ؟:31:
Printable View
سلام دوستان
من ترم 1ــه عمرانم
اگه هردورو برندارم خیلی ضایس ؟:31:
سلام
خسته نباشید
یک سوال داشتم اینکه مثلا من برا ارشد میزنم رشته ی مدیریت بازرگانی گرایش به فرض بازاریابی ساوه
اگه قبول بشم
مثلا من شرایطم اینه که پدرم فوت کرده و مادرم هم سنش بالای 60 ساله بگم کفیلش بشم و ..
احتمال اینکه مثلا بندازنم شهر خودم چقدر هست ؟
ممنون
بستگی به دانشگاهت داره بعضی ها حتی امکان اینکه دو درسی که نیاز به پیش نیاز داره رو به شما اجازه همنیازی میدن...بعضی دانشگاه ها این اجازه رو نمیدن...بعضی ها هم تا 1 ترم به شما مهلت میدن اون درسی که پیش نیاز دروس دیگه هست رو پاس کنی....حتما بپرس.....ولی به احتمال زیاد میتونی ریاضی 1 رو برداری....اما ترمنقل قول:
سلام دوستان
من ترم 1ــه عمرانم
3 حتما باید پیشت رو پاس کنی.....ولی به حرف من اکتفا نکن و بپرس از آموزشت.....
اما پیشنها من اینکه اصلا و اصلا این کارو نکنی.ریاضی توی عمران پیشنیاز تمام دروسته....اصلا نزار بمونه....به نظر من ترم دوم پیش رو با ریاضی 1 ات همنیاز کن.میتونی چون یه بار حذفش کردی........چون ریاضی 1 پیش نیاز 2 و استاتیکه.....استاتیکه پیشنیاز مقاومتت...مقاومت پیشنیاز مقاومت 2 و تحلیله و مکانیک و غیره و این چیزاست....فیزیک بود میگقتم مهم نیست اما ریاضیت خیلی خیلی مهمه....برش دار ترم بعد انشاا.. جفتشو پاس میشی....اینطوری خیالت راحته...سر فارغ التحصیلی به مشکلی نخوری...
سلام
کارشناسی ارشد رشته عمران سازه در سه واحد دانشگاهی تهران جنوب ، تهران غرب ، تهران مرکزی ارائه می شود .
سطح اساتید و علمی کدام یک از این واحدها بالاتر است ؟
ســـلام.....نقل قول:
سلام
کارشناسی ارشد رشته عمران سازه در سه واحد دانشگاهی تهران جنوب ، تهران غرب ، تهران مرکزی ارائه می شود .
سطح اساتید و علمی کدام یک از این واحدها بالاتر است ؟
تهران غرب که دانشگاه جدیدی هست فکر میکنم 3 الی 4 ساله تاسیس شده هنوز خروجی نداده....
بین جنوب و مرکز هم چون جنوب قدیمی تر هست و بیشتر ازش شنیدم فکر میکنم که قوی تر باشه....
===
البته توی رشته عمران دانشگاه کاشان هم خیلی قوی هست....ترتیبشون رو نمیدونم...ولی فکر میکنم جزء 2-3 تای اول باشه....
ثبت نام ترم جدید چجوریه؟ فقط باید انتخاب واحد کرد یا قبلش تشریفاتی داره؟ :دی
تشریفاتش واریز شهریه ثابت هست:31:....نه چیزه خاصی نداره....دانشگاهتون یه زمان بندی میده برای انتخاب واحد که چه رشته ایی چه سایتی انتخاب کنه....نقل قول:
ثبت نام ترم جدید چجوریه؟ فقط باید انتخاب واحد کرد یا قبلش تشریفاتی داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلش هم شهریه ثابت رو تمام و کمال واریز میکنید تا پروفایلتون باز بشه..
واحدهای عملی هم تو معدل حساب میشن؟
من معدلم 18 شده حدودا .ترم 1 ام.حالی چیزی بهم میدن؟:31:مثلا شهریه ندم!
اگه قانونی هست منم در جریان بذارید
اره علاوه بر اینکه پول کل ترم ها رو خودشون میدن یه حقوق اضافه هم میدن بهت :دینقل قول:
یعنی تخفیف نمیدن؟