امتحانای پیش دانشگاهی ها تا کی طول می کشه؟!
Printable View
امتحانای پیش دانشگاهی ها تا کی طول می کشه؟!
2 خرداد فیزیک رشته تجربینقل قول:
خیلی سخت بود من همه نمونه سوالای سال های پیش حل کردم ولی امسال اصلا هر چی سال های پیش اومده بود کنار گذاشتن جدیدش کردن همیشه هر سال اولین سوالش مشتق ضمنی بود 1.5 نمره ابکی میگرفتی امسال اصلا نداشت یا قضیه اصلا نداشت یا اثبات کنید ها که راحت میشد ازش نمره بگیرینقل قول:
من که میفتم :دی
این هم پاسخنامه دیفرانسیل:
کد:http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/138903pish/hesabdefrancyel_89-2-28_pish.doc
من فارغم!:5: ولی سوالاتتون رو دیدم.نقل قول:
سخت نبود که! نوآوری کرده بودن ، ولی سختی نداشت:27:
من ln رادیکال x به توان دو نوشتم...نقل قول:
چون همون عبارت صورت رو u گرفتم و حل هم شد و جواب آخر همون u به توان 2 شد .
امسال سوال یک همون مشتق ضمنی بود دیگه !! فقط فرقش این بود که باید مشتق رو که حساب میکردی بعدش قرینه معکوسش کنی واسه شیب قائم! قرینه معکوس کردنش نسبت به هر سال سخت تر بود؟؟!!:18:نقل قول:
تازه بیشتر سال ها یک سوال مشتق ضمنی بود و یک سوال مشتق تابع معکوس که اینبار هر دو ور توی یک سوال که همون سوال یک بود داده بودن...
سوال قضیه رول هم که طبق هر سوال تکراری بود ، به قول خودت نمره آبکی!
سوال 9 هم که ماله نیوتن بود یکی دو سال پیش دقیقا(یا مشابه) اومده بود!
در کل به نظر من خیلی امتحان غیر منتظره و غافلگیر کننده ای نبود...
البته این نظر منه!! با کمال احترام نسبت به نظر سایر دوستان!
موفق باشید...
فـــــــــــــرزاد
ميگم اين سوال 8 ديفرانسيل كه ميگفت " در يك گلوله كروي شكل ... " مگه از راه ديفرانسيل و خطي سازي حل نميشه ؟؟؟؟
اصلاً حرفي از آهنگ تغيير تو سوال زده نشده كه اينا برا خودشون تو كليد سوالات اينجوري حل كردن ؟؟؟؟:13:
شانسو ميبيني !!! اكثر سوالا رو بخاطر يكي دو اشتباه كوچيك هيچ نمره اي ازشون نميگيرم :41: در حاليكه حتي نوع حل كردن
اكثرشونو هم بلد بودم فقط بخاطر چند اشتباه هر چي نوشتم رفت هوا !!!!!!!!!!
نقل قول:
همیشه سوال یک مشتق ضمنی خالی بود 1.5 نمره داشت
سوال دو همیشه تابع معکوس بود اونم 1.5 نمره داشت
نه این که یکی کنن سوالا رو
بعدشم همون تابع معکوس هم شرط تعیین کرده بودن کی جهت تعقر داده بودن همیشه یه تابع میدادن میگفتن نمودار و جدول رسم کنید یا هوپیتالاش همیشه اسون بود و میگفت با استفاده از این قاعده حل کنید امسال دیدی چه حدی داده بودن اصلا قضیه نداشت دیفرانسیل خطی همیشه خودشون تابع میدادن و میگفتن با این راه حل کنید امسال گفتن ؟
اصولا شانس ما اینطوریه پارسالم تا ما رفتیم امتحان نهایی بدیم امتحان نهایی ها سخت شد
امسالم تا ما رفتیم پیش دانشگاهی یهو به سرشون زد نهایی کنن
اي بابا
6.5 ميشم(خدا كنه مصححه بيشتر بده)
واي يعني ميشه معلممون مستمرمو 4 داده بشه.
اگه داده باشه چي ميشه....
منم همينطوري بودمنقل قول:
شانسو ميبيني !!! اكثر سوالا رو بخاطر يكي دو اشتباه كوچيك هيچ نمره اي ازشون نميگيرم در حاليكه حتي نوع حل كردن
اكثرشونو هم بلد بودم فقط بخاطر چند اشتباه هر چي نوشتم رفت هوا !!!!!!!!!!
يه سوال 2 نمره اي و خيلياي ديگرم بلد بودم كه اين مراقبه به دليله تقلب منو بيرون كرد... اه
اما مراقب جكي بود