نه خير هادي جان. IDM خودش دانلود ميكنه همون كاري كه خيلي از برنامه ها ميكنن. يعني حتي اگه ويدئوي شما 1% هم لود شده باشه و شما بدين به IDM و صفحه youtube رو ببندين اون خودش ميگيره.نقل قول:
Printable View
نه خير هادي جان. IDM خودش دانلود ميكنه همون كاري كه خيلي از برنامه ها ميكنن. يعني حتي اگه ويدئوي شما 1% هم لود شده باشه و شما بدين به IDM و صفحه youtube رو ببندين اون خودش ميگيره.نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم برای همه ی شهر ها هست و فقط بعضی از مراکز مخابراتی ندارننقل قول:
و یکی از دوستان تو همین تاپیک در قم eco-512 داشتن فکر کنم brain بود!
شما هم برای اینکه مطمین بشی با نمایندگی 1 تماس بگیر و بپرس
اینم اطلاعات نمایندگی قم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز رفتم با شاتل قرار داد بستم art 1 گفتم مودم رو خودم می گیرم.تو مشهد هر چی گشتم assus am602 نداشتن.کسی نمی دونه از کجا می تونم این مودم رو گیر بیارم؟
خود شرکتشون نداشت؟!نقل قول:
نه خودشون tplink داشتن با یه مدل دیگه که اسم عجیب غریبی داشت(اسم اون مودم دیگه رو یادم نیست)
چکارکنم مجبورم به سوزم و بسازمنقل قول:
دوستان مشهدی حاضر در این تاپیک کمکت میکنن دوست عزیز.نقل قول:
آقا امروز شاتل اصفهان قاط زده بود، هر سری که میخواستم کانکت بشم یه اروری میداد، 691و 678و 722!!! خلاصه کالکشن ارور بود. :31: کلا امروز قطعی زیاد داشت. حالا نمیدونم برای بقیه همشهریا هم همینطور بوده یا خط من ایراد داشته.
درسته برای من هم همینطور بود.نقل قول:
البته تا 7 خونه نبودم
آن موقع تا حالا 3-4 دفعه چراغ ppp خاموش می شد.اما بعد 4-5 دقیقه وصل میشد.کاش شب مشکلی نداشته باشه.
اينو مينويسه!!!:کد:http://online.shatel.ir/Default.aspx
Server Application Unavailable
The web application you are attempting to access on this web server is currently unavailable. Please hit the "Refresh" button in your web browser to retry your request.
Administrator Note: An error message detailing the cause of this specific request failure can be found in the application event log of the web server. Please review this log entry to discover what caused this error to occur.
پس خوبه تا 7 خونه نبودی! چون از 7 تا حالا یه کم بهتر شده! اوج قطعی ها از ساعت 1ظهر تا 7 بود که تقریبا همش قطع بود، یعنی 6 ساعت.نقل قول: