نه من فعلاً ای دی اس ال دارم قصد ندارم از شاتل بگیرم فقط خواستم بدونم یک وقت مسیرمون افتاد .نقل قول:
Printable View
نه من فعلاً ای دی اس ال دارم قصد ندارم از شاتل بگیرم فقط خواستم بدونم یک وقت مسیرمون افتاد .نقل قول:
به من یه شرکت معرفی کنید که فقط به درد دانلود بخوره ( شبانه باشه بهتره ) که قعطی هم تداشته باشه الان آسیاتک 512 دارم قعطی داره موقع شبانش هم سرعتش خیلی نوسان داره :19:
با سلامنقل قول:
معمولا قطعي و نوسان رو كه همه دارن
صبانت و شاتل رو توصيه ميكنم
پارس انلاين هم فكر ميكنم روزانه ي خوبي داشته باشه
موفق باشيد.
اگه بخوام یه adsl از یه شرکت دیگه بگیرم باید مودمم رو عوض کنم ؟
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم شاتل فكر ميكنم نمايندگي نداره اما صبــانت داره
موفق باشيد.
:20::20::20::20::20::20:نقل قول:
هیچ احتیاجی نیست همه مودم ها با تمام ISP ها کار میکنننقل قول:
اگه هم جایی به شما گفته که باید مودمت عوض بشه برای اینه که مال خودشو بفروشه
با سلامنقل قول:
نه دوست عزيزم
احتياجي نيست
وقتي سرويست و عوض كردي ميري داخل تنظيمات مودم و سپس از اونجا يوزر و پسورد جديد رو بهش ميدي و كانكت ميشي
موفق باشيد.
سلامنقل قول:
شرکت های زیادی شبانه دارند از جمله پارس آنلاین ، شاتل ، صبانت و غیره
شهراد هم سرویس های 10 گیگ به بالا را با شبانه 2 تا 8 صبح رایگان میده نوسان سرعت دانلود هم بین 30-60 اما تو منطقه ما که جز مناطق پر ترافیک هم هست و اکثر جاها پورت خالی نداشتند اکثر موقع ها سرعت 50 و خورده ای است البته به 20-30-40 یا 60-70 هم میرسه اما تا حالا دانلود کردم بیشتر 50 و خورده ای بوده .
سلامنقل قول:
به تالارهای گفتگوی پی30ورلد خوش اومدی :11: انشالله شاهد مدیر شدنت باشیم :10:
طبق پیشنهادهای دوستان، صبانت و شاتل شرکت هایی هستن که خوب کار می کنن. صبانت که بخاطر خوب بودنش انقدر مشتری داره که توی اکثر مراکز مخابراتی، پورت خالی نداره و به ناچار می بایست توی صف انتظار بمونی ( بعضا تا 6 ما و بیشتر!!! :18: ) این قضیه تقریبا برای شاتل صدق می کنه؛ تفاوت این جاست که شاتل متاسفانه توی برخی از مناطق و شهرها مانند تخم مرغ شانسی عمل می کنه! یا خوب از آب درمیاد یا بد!!! :13: البته در بیشتر مناطق و شهرها خوب بوده
من خودم از شهراد بهره می گرفتم. اما خب چون دانلود رایگان شبانه نداشت و سرعت هاش هم خیلی نوسان داشت و از همه بدتر پینگش برخی موارد بسیار افتضاح می شد، سرویسم رو جمع کردم و به جاش رفتم با لایزر قرار داد بستم. می تونی توی امضام نوع سرویسم و میزان سرعتم رو ببینی...
ماهانه 22750 تومان - 3 گیگ حجم دانلود - دانلود شبانه هم رایگان
شرطش فقط یه کپی کارت دانشجویی یا جواز کسبه. همین!!!:31:
شاد باشین :31: